Genre: Komedie / Familie
Geregisseerd door: Nick Castle
Met onder meer: Walter Matthau, Mason Gamble en Joan Plowright
Releasedatum: 29 juli 1993
Plot Dennis the Menace
"He's armed... He's adorable... And he's out of school for the entire summer."
Overal waar de vijfjarige Dennis komt, laat hij een spoor van vernieling en rotzooi achter en het lijkt wel of zijn buurman, meneer Wilson, er het meest wordt door getroffen. Als blijkt dat zijn beide ouders ver weg moeten voor een zakenreis, moet Dennis logeren bij zijn buren. Dit tot grote tegenzin van meneer Wilson, die een belangrijk avondje in het verschiet heeft met veel gasten. Hij is als de dood dat Dennis het met zijn streken zal verpesten. Ondertussen is er een dief in het kleine stadje aanwezig, die alle waardevolle spullen van nietsvermoedende inwoners meeneemt.
George Wilson
Joey
Chief of Police
Polly
duffman
Niet speciaal maar hoort zeker niet thuis in de flop ik vond hem vroeger wel leuk nu waarschijnlijk minder maar ik ben zeker dat ik me niet zou vervelen. Soms heb ik van die buien dat ik zeg ik zal nog meer eens deze opzetten ik heb toch niks te doen dan zal ik deze zeker nog eens uithalen.
2,5
Weirdo Wizzy
2 ster maar. Ik vond hem eerder wel leuk, maar waarschijnlijk vind ik hem nu niet zoveel maar aan.
veron35
Toen ik wat jonger was vond ik deze geweldig.
Zuzuu
Precies. Is bij mij ook het geval, maar nu mag hij wel in de flop 100 wezen
*2,0*
Leland Palmer
Vroeger vond ik dit een prachtige film! Maar met de tijd kom je erachter hoe slecht de film eigenlijk is!
* *
kimmieyy
saai, saai, saai!!
Maar vroerger vond ik hem leuk en heb ik hem ooit eens opgenomen.
Saffie
Ik had deze film vroeger op video en ik vond hem helemaal geweldig! vooral dat deel met die asperine.
Een tijdje terug zag ik deze weer op tv en ik vind hem nogsteeds niet echt slecht ofzo...
Ik had Dennis the menace strikes again ook op video en die vind ik veel slechter!
3 sterren!
Usual Suspect
Leuke familie film, die duidelijk bedoeld is voor de jongere generatie.
De film heeft dus ook genoeg ingrediënten voor een prima kinderfilm; leuke grappen, grappige situaties, en vermakelijke personages.
2,5.
jumpstylemovie
hier is die tekenfilm serie toch ook van, die vond ik nooit zo leuk
W.M.J.M
uit nostalgie 3 sterren. toch hoef ik deze film niet meer te zien.
Mr. Chiel
Vond hem 10 jaar geleden best speciaal, maar eigenlijk is het nogal saai en niet grappig. Maar leuk voor kids tot 12! *2
Travolta_Jackson
* *
Sluit ik me volledig bij aan
zjandannybob
toen ik jong was vond ik deze film helemaal geweldig, zo vaak gekeken. vooral het stukje met de bruine bonen kan ik me nog goed herinneren.
kauffie08
Sluit ik me helemaal bij aan! Schitterend stukje.. Ik vermaakte me telkens bij het zien van de film!!
DeCol
uit nostalgie 3 sterren. toch hoef ik deze film niet meer te zien.
Same here!
Koendh
haha ik had deze op videoband nederlands gesproken....
toen was het natuurlijk een van de favorieten, nu wat ouder helaas niet meer.....
hey jochie:"Wat zit je daar te knabbelen?"
een appel......
tommykonijn
Ik vind hier net als bij Deel 2 niet veel aan wel ietsje beter maar nog steeds niet Goed genoeg voor 2* maar aan de Posters vind ik dat al een beetje te zien, Niet Geweldig geacteerd, Verhaal kan beter en Qua Vermakelijkheid : Matig eigenlijk bijna Onvoldoende als je het mij vraagt
Als kind was dit leuk, maar waarom eigenlijk? Ik kan er niet zo veel goeds over vertellen.
Maar voor het sentiment maar geen dikke onvoldoende.
INSTITUT777
lol dat deze film zo laag staat
is echt wel een goeie film heb hem al tig keer gezien en blijft leuk vooral als hj van huis wegloopt en dan die schurk tegekomt...
desteven007
Vindt het meer een familiefilm, niet echt grappig, leuk om een keer te zien.
niethie
had hier vroeger een videoband van die ik helemaal kapot heb gedraaid, het was echter al weer jaren geleden en heb hem gister aan gebrek aan iets nieuws weer eens opgezet en nu zie ik eigenlijk pas wat een rotfilm het is. Het ventje in de hoofdrol is bloedirritant en ook die twee andere kinderen waar hij meespeelt vooral dat ene meisje, die boef wordt zo verschrikkelijk over de top gespeeld dat het haast grappig wordt (dat ik dat vroeger eng vond) en al de situatiesgrappen zijn zelfs voor een kinderfilm veels te overdreven en vergezocht. Verder is dit natuurlijk puur- jeugdsentiment en heb ik er nog wel om kunnen lachen en me af en toe zelfs een beetje vermaakt, leuke rol van Matthau ook. Maar goed als het geen jeugdsentiment zou zijn zou ik hem denk ik verschrikkelijk vinden. Houd het maar op-
2 sterren.
missl
3 sterren voor de nostalgie, toen ik nog een meisje was heb ik me hier kostelijk mee vermaakt.
Nomak
Zwaar irritante film met een onmogelijk rotkind in de hoofdrol.
Ooh dat kind had ik snel mijn huis uitgeschopt, dat de ouders maar lekker dat duivelsgebroed bij hun houden.
En dan komen er op het eind van de film ineens mischien wel meer dan 100 van die vandalen de straat op rennen. Waar komen die ineens vandaan? Alsof die ouders hun dagen enkel en alleen vullen met zich voort te planten.
Zelden heb ik me zo geërgerd aan een film!
Zelfs Walter Matthau kan de film niet meer redden.
G to the J
lol?
een slechte kindacteur....
VRESELIJK!!!!!
elmo4ever
slecht slecht en nog eens slecht echt ik snap niet dat dit iets meer dan een 1,5 waard is de humor is zo home alone!!! die ook al slecht is!!! beter dan deel 2! maar wel ietjes beter!

A Dennis the Menace Christmas
2007

Dennis the Menace Strikes Again!
1998

Netflix-documentaire 'Jeffrey Epstein: Filthy Rich' wordt na zes jaar weer goed bekeken

'The Investigation of Lucy Letby' goed bekeken op Netflix: Top 10 van dit moment

Netflix onthult eerste beelden van 'The Adventures of Cliff Booth' met Brad Pitt

Misdaadserie 'The Lincoln Lawyer' haalt 'Bridgerton' in op Netflix

The Witches
Fantasy / Komedie, 1990

Fluke
Drama / Komedie, 1995
oppasgebaseerd op stripslingshotbased on comic strip