• 9.370.316 stemmen

Geregisseerd door: Jackie Kong

Met onder meer: Linda Blair en Pat Morita

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Night Patrol

"The long arm of the law has reached an all time low!"

Melvin White is een politieagent die als straf in de avond moet werken. Als een crimineel allerlei misdaden pleegt wordt Melvin verdachte nummer 1 en moet hij op zijn eigen manier zijn onschuld zien te bewijzen.

Officer Sue Perman

Doctor Ziegler

Flashing Prisoner

avatar van Gromule

Gromule

Wat een vreselijke F***film!

avatar van Waku

Waku

Opnieuw een tenenkrommende slechte film met Linda Blair.Moet frustrerend zijn om alleen nog maar in

voorbaat kansloze produkties te verschijnen.

Humor is ver te zoeken in Night Patrol.

Control Alt Delete met die hap

avatar van hollandpride

hollandpride

en ik vond deze film dan wel weer erg leuk een 4,0 van mij

avatar van stephan73

stephan73

Night Patrol is eigenlijk een erg slechte en foute jaren '80 komedie, maar op één of andere wijze is hij toch vermakelijk.

Het is leuk om wat "bekende" acteurs in deze film te zien, zijzelf denken daar nu waarschijnlijk anders over. Maar naast Linda Blair, zijn ook Billy Barty (uit o.a. Legend en Willow), Andrew Dice Clay en Pat "Karate Kid" Morita (als een slachtoffer van een verkrachting) te zien.

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Cockfights...

Kan er geen cijfer aan geven, daarvoor is het te lang geleden maar ik zal eens kijken of deze nog ergens op te snorren valt.

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Inderdaad bij herziening niet al te best qua filmerij en verhaal, maar op jonge leeftijd maakte dit toch veel indruk. De cockfight met de enthousiaste nonnen bijvoorbeeld en verder veel humor à la The Naked Gun, maar dan (voor een groot deel) een slag groffer en fouter. Eigenlijk erg leuk om eens terug te zien, maar niet verder vertellen hoor!

Ik ga hier gewoon heel brutaal drie sterren voor geven, ook al mag men er best twee of twee en half voor lezen.

3,0*.

avatar van EVIL '84

EVIL '84

Lekker foute 80's comedy! Na de beginscène weet je eigenlijk al gelijk wat het niveau van de film is, en die is niet erg hoog. De humor heeft inderdaad wel iets weg van The Naked Gun, maar vliegt te vaak uit de bocht waardoor het eerder flauw dan grappig is. Je moet er van houden, ik kon met moeite mijn aandacht vasthouden tot het einde. Een magere 2*

avatar van LikeMovies

LikeMovies

1 van de slechtste films die ik ooit heb gezien. Zonde van mijn tijd...