• 9.369.453 stemmen

Elektra (2005)

Actie / Avontuur | 96 minuten / 100 minuten (director's cut)

Genre: Actie / Avontuur

Speelduur: 96 minuten / 100 minuten (director's cut)

Oorsprong: Canada / Verenigde Staten / Zwitserland

Geregisseerd door: Rob Bowman

Met onder meer: Jennifer Garner, Goran Visnjic en Will Yun Lee

Gesproken taal: Engels en Japans

Releasedatum: 14 april 2005

Plot Elektra

"Looks can kill"

Kirigi en 'The Order of the Hand' geven Elektra de opdracht om weduwnaar Mark Miller te vermoorden, wiens grootvader jaren terug iets gedaan had wat niet helemaal goed zat. Wanneer Elektra aan Miller wordt voorgesteld door zijn jonge dochter Abby, besluit zij aan Miller's kant te gaan staan en hem te beschermen tegen Kirigi en zijn Ninja Assasins. Of is er misschien toch meer aan de hand met de Millers dan op het eerste gezicht te zien is?

avatar van Diesel

Diesel

Vanaf 28 april 2005 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Verwacht er erg weinig van.

Dark horizons:

Roving Vancouver spy 'Jim' is in the action game and sent in the latest word on the "Daredevil" spin-off movie currently in production, and a proposed lower budget sequel:

"I've paid a visit to the "Elektra" set a couple of times in recent weeks. Mikey Desabrais and Lauro Chartrand are doing a fantastic job on it. They're the main two stunt guys working on this baby - though Michael Gunther's serving as co-ordinator (you might know his work from Matrix Revolutions, which filmed in Sydney). I thought I'd put a stop to any "Elektra is going to be awful, because Catwoman will be" rumors. Two words : No Way.

Everything that's been said and seen here has been positive (unlike the Catwoman flick). The rushes on Elektra are outstanding. It's bound to be about 100 times better than Daredevil. Jennifer Garner looks amazing and the storyline holds together really well apparently. She's been required to do significantly more this time around, than she did in the first film, and looks all the more better for it. Personally, I think she stole most of the moments of the first film, and she's bound to be in every frame of this film. There was a couple of close calls with stunts etc, but everything went off without a hitch. The story this time centres on a cultish troupe known as The Order of the Hand and they're out to nail a kid named Mark Millar, so hire Elektra to terminate him. Watch out for a guy named Hiro Kanagawa in it.

avatar van morpheus

morpheus

Eerste Beeld

bron: filmtotaal

as

Ze heeft wel haar rode pakje terug. Nu het mutsje nog.....

avatar van kevke1990

kevke1990

Vond Daredevil al echt de max(staat in mijn top 10) en deze ga ik zeker kijken.

avatar van darkcity

darkcity

Elektra ging toch dood aan het eind van Daredevil, of heb ik niet goed opgeled...

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

darkcity schreef:

Ja zelfde effect als The Scorpion King bij The Mummy Returns, het is ook een spin-off van Daredevil dus het zou normaal gesproken weinig tot niets te maken mogen hebben met Daredevil (dus geen Ben Affleck yeah _o_ )

avatar van Hobbes

Hobbes

darkcity schreef:

Niet goed opgelet. Aan 't eind van daredevil vind Affleck de ketting van Elektra. Ze leeft dus nog.

avatar van TheOne

TheOne

De Studiobazen wilden eerst deze film maken voordat ze beginnen aan het vervolg van Daredevil. Als Ben Affleck niet akkoord zal de rol overgaan naar Hayden Christensen

avatar van Diesel

Diesel

Hobbes schreef:

Waarom ze er vandoor gaat is me echter een raadsel.

Promofilmpje. Geen trailer.

avatar van kevke1990

kevke1990

Ze zeggen dat Ben Affleck toch nog gaat meedoen???Of is dat maar een fabeltje. Ik heb het gevonden op www.imdb.com.

avatar van BS

BS

hmm, er zit genoeg actie en zo te zien erg goede special affects in om het een entertainende film te maken.Zal wel niet veel verhaal in zitten,maar er zijn wel meer grote kas-successen die dat hebben

Kan nog wel eens een mooi filmpje worden !

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Ziet er oninteressant uit.

avatar van Justice4All

Justice4All

Ik las vroeger de strips, maar vond het niet zo denderend. Hoop dat deze film de strip overtreft. Ik denk van niet, maar je weet maar nooit

Niks an.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Erg matige trailer, deze laat ik maar mooi aan me voorbij gaan. Zat sowieso niet te springen om een eigen film van dat saaie personage uit Daredevil.

avatar van Jordy

Jordy

Niemand, volgens mij.

avatar van PatrickL

PatrickL

Nieuwe Trailer

Het ziet er niet bijster interessant uit.

avatar van morpheus

morpheus

hoeveel trailers krijgen we nog

avatar van ex_uva

ex_uva

Na deze fim te hebben gezien, heb ik spijt. Spijt van de tijd die ik heb vrijgemaakt om een vervolg op Dare-Devil te kijken. Want het is geen vervolg op DD. Ja, we zien één shot dat Elektra in het ziekenhuis tot leven wordt gewekt ,na het gevecht met Bulls-Eye in Dare-Devil. Schandalig slechte film in zijn totaliteit, ik hoef niet eens een afzonderlijk aspect te noemen, want ze waren collectief fout!

Een 0,5* waadering lijkt me ruimschoots voldoende voor deze verspilde filmrol.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Comic verfilmingen met een vrouw in de hoofdrol zie ik al niet zitten.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

pff ziet er echt suf uit

avatar van MWX

MWX

tsjemig kan het slechter!!!

avatar van jex

jex

Saai en niet veel aan, weinig actie, simpele verhaal en niet al te spectaculair.

avatar van jedymaster

jedymaster

ex_uva schreef:

Een 0,5* waadering lijkt me ruimschoots voldoende voor deze verspilde filmrol.

het is geen vervolg op DD ik vind dat DD niet in de schaduw kan staan van elektra.
Elektra is een mooie actie film niet meer en niet minder.
Mooie effecten en mooie muziek en een redelijk standaard script.

avatar van rubs

rubs

er is niet veel aan weinig actie ik vind het een 1 waard. en een actie film echt niet maar er zat wel een goed verhaal in maar het eind was wel onduidelijk

rubs schreef:

Kan het nog duidelijker? Nooit van punten en kommas gehoord?