• 9.374.963 stemmen

Geregisseerd door: Jesse V. Johnson

Met onder meer: Steven Bauer en Stephen Graham

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot Pit Fighter

Jack Severino kan zich niets meer herinneren van het verleden . Al wat hij goed kan is de brutale sport "Pit Fighting". Wanneer hij geconfronteerd wordt met zijn verleden beseft Jack dat hij niet is wie hij dacht te zijn.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

De film begint eigenlijk aardig met een aantal harde actiescènes. De actiescènes zelf werden af en toe wel wat rommelig/onoverzichtelijk gefilmd, maar op zich was dat niet erg storend. Zo was de film dus op weg naar een redelijke score, tot plots die verschrikkelijk slechte eindscène ten tonele kwam. Het sloeg gewoon op niets: Jack vermoordt daar even een man of 50, terwijl hij blijkbaar door de regen van kogels niet geraakt wordt... Echt te belachelijk voor woorden!

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Zwak.

De film opent met een zwaargewonde Amerikaan. Na zijn geheugenverlies wil hij eens proberen om te gaan vechten. Gaandeweg wordt via flashbacks duidelijk gemaakt wat er zich heeft afgespeeld en blijkt Jack een huurmoordenaar voor de maffia te zijn . De film bevat een aantal pit fight gevechten en een zwak overdreven einde. Echt interessant is het niet, en ook de actiescènes zijn matig. Daarbij komt ook dat het camerawerk op sommige momenten erg slecht is.

avatar van Brabants

Brabants

Pit Fighter is een echte actiefilm die veel heeft afgekeken van andere films. Gezien het acteerwerk en budget is dit niet echt een hoogvlieger binnen het genre. Zo'n film die dan ook weinig toevoegt. Beetje jammer van je tijd er zijn vele beteren.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken, beetje een tegenvaller, dacht dat de film uit de jaren 80 of 90 kwam want het waren oude beelden en matige kwaliteit, maar toch is de film dus uit 2005.

Het is een vrij harde film waarin het draait om gevechten in de ring en met flashbacks zie je hoe de hoofdrol speler wraak wil nemen op mensen die hem in het verleden iets aangedaan hebben.

Het einde vond ik wel leuk bedacht hoe hij (in zijn eentje) wraak nam tegen een hele grote bende.

Maar verder vond ik het een beetje saai en met die flashbacks vond ik het ook wat minder en oogde allemaal wat oud.