• 8.897.014 stemmen

Met onder meer: Joe Absolom, Lara Belmont en Lukas Haas

Releasedatum: 18 juli 2002

Plot Long Time Dead

"Play It To Death"

Een groep Britse studenten probeert na een avondje stappen met behulp van een Ouija-bord geesten op te roepen. De link tussen hen wordt echter verbroken voor ze het ritueel afgerond hebben, met als resultaat dat een demon in hun wereld gevangen raakt. De enige mogelijkheid om dit ongedaan te maken is als alle personen die hem opgeroepen hebben zouden overlijden.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Dragonslayer

Dragonslayer

Fangs schreef:

Ongeïnspireerd gemoord, een zwak scenario met een lompe ontknoping en bovendien langdradig.*

Je hebt helemaal gelijk over dat domme gemoord en een stom verhaal met een stom einde. Ik snap alleen niet hoe je het langdradig kunt vinden als de film maar anderhalf uur duurt.

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Dat iets langdradig is, hoeft toch niet per se te liggen aan de lengte van de film?

avatar van Zinema

Clichématige griezelfilm die de voorspelbaarheid, vooral niet spannend is. Aardig gegeven, uitwerking beneden het gemiddelde. Matig.

avatar van loodwillem

loodwillem

mijn vriendin zegt dat hij eng was dus wat mij betreft is hij dan geslaagd.

avatar van Nomak

Nomak

loodwillem schreef:

mijn vriendin zegt dat hij eng was dus wat mij betreft is hij dan geslaagd.

Dus je oordeelt niet zelf?

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Nomak schreef:

Dus je oordeelt niet zelf?

Door dat soort uitspraken krijg je "herrie in de tent", dus ssst......

Ben zelf wel benieuwd en mijn vriendin bepaalt hier ook wat er wordt gekeken (ze wil deze zien) en geeft ook de stempunten.

Wat?

Zelfs dit stukje heeft ze mij gesommeerd te tikken!

avatar van Daan258

Daan258

Vreselijk. Heb hem niet eens helemaal af kunnen kijken.

Echt bagger.

avatar van Boeikens

Boeikens

Acht Britse studenten houden een ouija-seance waarbij een Djinn wordt opgeroepen die hen voorspelt allemaal te zullen sterven. Hier start dan een zeer onspectaculair 10 kleine negertjes concept.

Een zijplotje moet wat meer inhoud geven maar het geheel blijft saai, sfeerloos en zonder spanning.