• 9.380.122 stemmen

The Charge at Feather River (1953)

Western | 95 minuten

Genre: Western

Geregisseerd door: Gordon Douglas

Met onder meer: Guy Madison, Frank Lovejoy en Helen Westcott

Plot The Charge at Feather River

"New 3D Thrill-History From Warner Bros. ...Makers of 'House of Wax'!"

Een groep mannen start een gevaarlijke onderneming om twee ontvoerde vrouwen uit handen van een stel indianen te bevrijden. Eén van hen weigert echter met hen mee terug te gaan.

Miles Archer

Lt. Col. Kilrain

Pvt. Morgan

avatar van gauke

gauke

Een aardige en solide western rond de aanleg van een spoorweg dwars door het gebied van de Cheyennes en de ontvoering van twee jonge vrouwen door deze indianen, die zich afspeelde in 1867. De actiescènes zagen er goed uit maar het meest imponerend waren toch de beelden van het landschap.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Ik heb deze film zo'n 40 a 45 jaar geleden gezien op tv en vanavond herzien uit eigen collectie. Uiteraard kon ik mij niets meer herinneren van deze film. Maar dat geld voor vele films die ik ooit vroeger heb gezien. The Charge at Feather River is een fijne kleuren western, met voldoende actie en wordt het landschap mooi in beeld gebracht. Een amusante western waar ik mij prima mee heb vermaakt. Een 3.0