• 9.377.664 stemmen

Once upon a Time in Mexico (2003)

Misdaad / Actie | 102 minuten

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 5 februari 2004

Plot Once upon a Time in Mexico

"The Time Has Come."

El Mariachi volgt het spoor van drugsbaas Barrillo door het woeste landschap van Mexico. Barrillo is van plan een coup te plegen tegen de Mexicaanse president. El Mariachi is ingehuurd door de corrupte CIA-agent Sands, die uit is op vergelding tegen zijn grootste vijand.

avatar van daanos;

daanos;

krijgt van mij 3*** is voldoende, ik heb me goed geamuseerd met deze film...

Mooi met die nep hand boven tafel, goed bedacht..

wel een pluim voor Johnny Depp... SUPER acteur met een grote goude rand eraan!

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Geen goede film, maar best vermakelijk en krijgt dan ook een voldoende van me. Depp speelt erg goed, Eva Mendes en Hayek maken de film beter, de rest (het verhaal, Banderas) kwam overbodig over.

avatar van Kageta

Kageta

leuke film die niet al te veel om het lijf heeft. btw. een leuke rol van Johnny Depp.

avatar van deppfan

deppfan

Ik ga deze film NU bekijken en ik ben ontzettend benieuwd. Hartelijk dank voor de vele complimentjes voor Johnny Depp

avatar van deppfan

deppfan

ik moet zeggen dat het inderdaad geen al te geslaagde film is; je moet er maar van houden. Ik ben sowieso al geen voorstander van films waarin de wetten van de logica worden overtreden (die schietpartijen waren behoorlijk nep) maar Johnny Depp redt de film . Prima acteerwerk, hoe kan het ook anders

avatar van 606

prima film alleen had er nog meer actie in gemogen

desondanks goed acteerwerk.

4,5 ster

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Herzien en wat een heerlijke aktiefilm is dit, alles ziet er erg mooi uit, Banderas is ubercool, Depp acteert goed, elke acteur heeft een perfecte kop voor zijn rol en de aktie is gewoon ook heel goed! Weer terug naar 4 sterren, moet Mariachi, Desperado en Sin City maar weer eens herzien allemaal

avatar van olivier

olivier

Dit is nu werkelijk een zak stront. Een hoogst belachelijke film, die wat rondhopt zonder scenario of acterende acteurs. Miljoenen dollars vergooit, zoals zovaak voor de films van rodriguez.

avatar van happie

happie

Leuke film, vooral van de rol van Johnny Depp heb ik genoten. Verder lekkere actie.. helaas was het minder dat enrique iglesias meedeed. Maar ja dat drukte de pret niet.

avatar van felix89

felix89

olivier schreef:

wat zeg jij nu? rodriguez is bekent geworden door zijn goedkope maar sterke films en nu is dat nog altijd zo, hij heeft nu wel al wat meer geld en kan hem wat meer ontploffingen veroorloven maar in tegenstelling tot de meeste reggiseurs is hij nog altijd zeer goedkoop.

de film nu; een tegenvaller van formaat!

vind ik

avatar van depp_addiction

depp_addiction

ik vind deze film wel oke.

dat zuidelijke sfeertje. (of wat is het) vind ik wel leuk.

en depp is super!

verder niet zo veel aan. maar wel leuke scenes.

bijvoorbeeld met dat kleine jochie en johnny. die schietscene. dat is dan wel weer tof

avatar van El*Mariachi

El*Mariachi

Ok, ik geef toe... de film had wel over de top actie en was wel erg vaak onrealistisch, maar volgens mij was het ook de bedoeling om de film lacherig over te laten komen...het bloed op de camera nadat Depp de kok neerschoot.??. Ik heb me wel met de film kunnen vermaken, en ook de muziek vind ik helemaal geweldig, heb de soundtrack meteen binnengehaald.

avatar van AddictedToMovies

AddictedToMovies

misschien wel beter dan desperado, robert rodriquez weer op zijn best en het blijft leuk om te zien hoe banderas el mariachi speelt! en wat een geweldige cast zeg... johnny depp! slama hayek!(jammer dat ze zo'n kleine rol heeft in dit deel)

ik lag echt dubbel om die actie scenes; bv. depp die de kok neerschiet!

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Wel een gewoon matig filmpje.

Maar echt de rol van Depp is zo grappig, er zit zulke droge humor in!

Hij steelt eigenlijk echt de show voor mij, want hij had ook echt de Depp trekjes.

Vanwege hem was de film wel goed te doen, want de rest was opzich niet veel.

Verhaal was ook wel net oke, maar de film moet het echt van Depp hebben.

Wil deze wel voor mijn Johnny Depp collectie.

avatar van Sollomon T.

Sollomon T.

hoewel veel van mijn vrienden deze film niet konden slikken heb ik vrijwel hard genoten van deze film

het heeft rodriguez kennende zijn aparte stijl van actie en humor

avatar van Lady L

Lady L

Mooie vertolking van Johnny Depp

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Een beetje vage film, heb de film dan ook twee keer gezien om eindelijk alles een beetje door te hebben. Aparte manier van filmen, geweldige rol voor Depp en een aardig plot.

avatar van prometida

prometida

Veel actie kwam in deze film voor.

Voor mij misschien iets teveel met dat schieten enzo.

Maar wel erg goed gespeeld door alledrie de hoofdrolspelers! 4*

avatar van hendrik119

hendrik119

geen topper maar ik heb me wel goed vermaakt, het acteerwerk was wel erg goed

avatar van sangha

sangha

dankzij de geweldige rol van depp toch nog een aardige film. ik heb behoorlijk gelachen om de humor van sands, en ook al was het verhaal misschien minder dan dat van desperado vond ik deze leuker om naar te kijken. er was niet veel spanning, maar zoals ik al zei: door de humor erg vermakelijk. 3 sterren.

avatar van mikey

mikey

Spectaculair en veel droge conversaties, ook best mooi gemaakt 3.5

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Matige film, in tegenstelling tot zijn voorganger, wat werkelijk een topfilm was. Verhaal is rommelig, niet grappig, weinig indrukwekkende en overdreven vechtscenes die het vorige deel zo goed maakten, eigenlijk alle positieve punten uit desperado zijn verwijderd. Daarnaast ook jammer van Hayek "dood" is. 2*.

avatar van HeatWave

HeatWave

Leuke film voor een Zaterdagavond met een paar biertjes er bij en dan lekker ontspannend vermaak met niet al te veel diepgang, want het is inderdaad geen bijster geweldige film, maar net vermakelijk en leuk genoeg, dus opzich wel o.k., zo denk ik er over.

avatar van Tenshinhan

Tenshinhan

In het originele script had Hayek een grote rol en ging ze volgens mij niet dood, maar doordat Hayek aan Frida begon werd haar rol verschrikkelijk ingekort dacht ik.

En tja het verhaal rammelt aan alle kanten er zitten gewoonweg teveel karakters in die niet goed of helemaal niet zijn uitgewerkt. Depp was nog wel redelijk goed en eigenlijk alleen dankzij zijn karakter krijgt deze film van mij een 1.5

avatar van ILDIB

ILDIB

From dusk till dawn in mexico..

Wat een kolderieke film, maar dat houdt hem wel overeind, want verders is het niet veel. 3*

avatar van by_the_way

by_the_way

Matige film. Enkel schieten en een hoop bloed. Wel leuke muziek. De rol van depp is wel leuk

2,5 ster*

avatar van dafoefan

dafoefan

Aardige Film.

Ik vond Desperado veel beter.

Goed geacteerd door Antonio Banderas en Johnny Depp.

Ik vond Willem Dafoe ook goed spelen, maar ik had hem toch wat meer in beeld verwacht.

Ook Salma Hayek kwam er een stuk minder in voor dan bij Desperado.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Nog een stuk omlaag, 1,5*. Desperado was een zeer goede film, deze absoluut niet. El Mariachi had een veel te laag budget, dat was te zien. Desperado had een veel hoger budget, en dat is ook te zien, echt een goede film. Bij deze film lag het budget heel hoog, maar ik denk niet dat de centjes zorgvuldig zijn uitgegeven, te zien aan de film. Heel matig allemaal.

avatar van ViggøJøhnny

ViggøJøhnny

Bij het begin leek de film mij niet zo leuk, maar toen ik hem voor het eerst zag vond ik hem Leuk vooral Johnny Depp een geweldige rol alleen wat er met hem gebeurde was minder hij kon wel geweldig goed acteren

avatar van Bram v. L.

Bram v. L.

Wel lekker over-the-top allemaal en surrealistisch. Gezien de actiescenes, onderscheidt deze film zich zeker van anderen (mede door een aantal amusante vondsten).