Genre: Familie / Komedie
Geregisseerd door: Andy Tennant
Met onder meer: Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen en Kirstie Alley
Releasedatum: 4 juli 1996
Plot It Takes Two
"Two identical strangers. Two different worlds. One perfect match."
De eigenzinnige 9-jarige snotneus Amanda (Mary-Kate Olsen) doet niets liever dan Diane (Kirstie Alley) helpen bij het vinden van haar grote liefde. Roger Callaway (Steve Guttenberg) is een rijke weduwnaar met een eveneens 9-jarige dochter Alyssa (Ashley Olsen), die op het punt staat te trouwen met de akelige Clarice. Als de twee identieke meisjes elkaar ontmoeten, gaan ze er alles voor zorgen dat Clarice niet met Roger trouwt en proberen Diane en Roger dichter bij elkaar te brengen.
Diane Barrows
Frankie
Tiny
Patty
SylvieterD...
Waarom vindt iedereen deze film zo slecht!?
dieje is zo zalig...
*4.5*- *5*
g_unitboy
niet zo een goede film 2.5 op vijf die twins kunnen nie zo goe acteren vind ik
niet zo een goede film 2.5 op vijf die twins kunnen nie zo goe acteren vind ik
die twins Heten Mary-Kate en Ashley Olsen
ene mischien konden ze vroeger niet goed acteren maar kijk dan is naar een andere film Teh Challenge of New York minute of Our Lips Are Seald.
mischien verande je van gedachten...
he??
nou ze zijn vooral bekend uit Full House
zag laatst een site waar uitvoerig afgeteld werd (mét javascript klokje) tot de datum in 2004 dat ze 18 worden
euhh ze zijn nu al 20 hoor
Trinaaballerinaa
Hebben ze dan een levensbedreigende ziekte en worden ze niet ouder dan 18 jaar ?
Mary-Kate Olsen heeft Anorexia Nervosa...
olsenfreakie
Trinaaballerinaa mag ik iets zegge g_unitboy is mijn broer en we hebben the challenge en new york minute al gezien en hij vind nog altijd dat ze niet kunnen acteren, ik vind het ook heel raar want het zijn mijn lievelinks actrices en it takes two is zeeeker men lievelinks film
970cxi
Tjah... Ik heb hem nog niet gezien, maar ik denk wel dat ie leuk is... `k Hoop het
Ik ga hem dus vanavond (21 Januari 2007) kijken.
Ik geef het een 5, omdat het me een geinige film lijkt
x_Roxanne_x
Het is zeker een leuke familie film. Nu vind ik er geen bal meer aan maar toen ik 11 was wel.
*3,0
_Kirsten_
euhh ze zijn nu al 20 hoor
hij zegt ook tot de datum in 2004
maxcomthrilla
Vroeger vond ik dit nog wel grappig om te zien, gewoon erg schattig om te zien hoe de 2 meisjes Cupido een handje helpen. Zeg maar een soort van Parent Trap.
Anno 2007 vind ik er niet meer zoveel aan. Hij kijkt lekker weg maar over het script, het camerawerk en de cinematografie zal ik maar zwijgen. 2*
970cxi
Ik vind hem heel gaaf! Misschien lijkt-ie op andere films, maar dit is de eerste keer dat ik ''zo`n'' film kijk. Hoe die meiden (de Olsens) zich gedragen is wel grappig, en die Clarice, dat maffe mens
Leuke film! Cker een 5 waard!
OEMAARGEK* schreef:
Waar heb je het over?? Die is super goed! Niks te ''Omg''
Sunshine1983
Ik vind het een leuke film...
het is inderdaad niet geweldig geacteerd,
maar dat maak me niets uit, heb me eigen
goed vermaakt.
3.5 *
Real_Movie
Het was zeker een goede film,daarom geef ik deze film een 4.
En morgen ga ik zeker kijken
P8rb
Best leuk om een keer te zien, die tweeling doet het helemaal niet slecht.
3 sterren.
olsenfreakie
Dit lijkt heel erg op Parent trap.
kan heel goed zijn maar it takes two was er eerst , it takes two kwam uit in 1995 *Mijn Geboortejaar* en the parent trap kwam uit in 1998 *het geboortejaar van mijn kleine broer
* en the parent trap is met lindsay lohan, een drugsfreak dus reden te meer om naar it takes two te kijken
Kisje
Goh, hoeveel keer dat ik deze film gezien heb, dat kan ik niet meer op 2 handen tellen (m'n mam werd er gek van:p)! Ik vond het écht een geweldige film en als ik hem nu kijk nog steeds
Driezzze
Is een mooie film voor het hele gezin. (Comedie)
Maar vind de gelijkaardige film
kimmieyy
Hoezo saai, echt zo'n blije kinderfilm.. Ik vond die Olsen-twins vreselijk acteren, de rest van de cast deed het wel goed..
*2,0
Sportingerke
blije kinderfilm
Moet ik me bij aansluiten, niet goed, niet slecht, maar voor kinderen zeker aan te raden. 2.5 sterren...
bianca
Ondanks dat dit een copy van The Parent Trap is, is het toch een hele leuke film, zowel voor kinderen als voor volwassenen.
frankenstein
Ik vind het wel een leuke film.
Helaas heb ik deze film niet op mijn HDD opgenomen.
Zijn er mensen die deze film hebben opgenomen?
Hannibal
De Olson meisjes moeten het niet van hun acteertalent hebben, want dat is bedroevend. Die schattige koppies komen al na 10 minuten mijn keel uit. Kirstie Alley is de enige film die wel kan acteren, maar OMG wat een kapsel, zo loop je d'r toch niet meer bij anno 1995!

Dekalog, Dziewiec
Drama, 1988