Genre: Drama / Thriller
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 20 juni 2002
Bekijk via Netflix
Plot Unfaithful
"Where do you go when you've gone too far?"
Connie Sumner heeft een liefhebbende echtgenoot en een zoon van wie ze veel houdt. Toch wil ze meer. Wanneer ze op een dag een knappe vreemdeling tegen het lijf loopt terwijl ze een taxi probeert te halen raakt zij geobsedeerd door hem. Uiteindelijk krijgt ze wat met hem. Ze ondervindt echter al snel de negatieve kanten van deze egoïstische actie.
Edward "Ed" Sumner
Detective Mirojnick
Gloria
Bluebell
Ik hou van films met onverwachte draaien. Deze film is er daar 1 van
Deze misschien nog maar eens kijken vanavond. Diane Lane rules per definitie en dit is 1 van de weinig films die een erotische lading fatsoenlijk weet te brengen.
Norma
Opvallend dat de vrouwen relatief laag stemmen op deze film.
Ik zal hem vanavond in de herkansing gooien, misschien pakt het nu dan
wat beter uit
filosoofje
vond deze film veel beter dan ik had verwacht, echt wel een aanrader!
Diane Lane is top in deze film....
Stephan
Opvallend dat de vrouwen relatief laag stemmen op deze film.
Misschien omdat ze zich betrapt voelen?
laundromat
Misschien omdat ze zich betrapt voelen?
dat lijkt me dé reden ja!
nightbreed
Ik had de film opgenomen maar het laatste stukje stond er niet op. Ik was gebleven bij de scene dat de vrouw de foto's aan het verbranden was. Kan iemand me aub vertellen wat er daarna nog gebeurde/hoe de film eindigt?
marximaal
een tijd geleden gezien en vond hem toen erg goed, gisteren helaas moeten missen had hem graag nog een keer gekeken.
oemoemenoe
goeie film ,maar niets spectaculair.
diane lane is wel de moeite waard om naar te kijken.
Claus
M'n gevoel zegt dat Diane Lane ontzettend goed speelde. Erg knappe vrouw ook, mooi meegenomen, maar niet maatgevend.
jan01
Saai eerste deel, maar de suspense op het laatst was wel o.k. Wel stom dat door al die reclame van RTL het laatste stukje er niet op stond. Ik gebruik al 10 minuten speling, maar dat is soms nog niet genoeg.
Partyboooi
Gebeurd bitter weinig in deze film helaas. Veel stille momenten ook, Gere had hier een makkie aan denk ik zo. Film had spannender kunnen zijn lijkt me, maar valt helaas erg tegen.
1,5 ster voor Diane Lane
juhnzun
Sterke film die echter wel makelijk 30 minuten had kunnen weg missen
verwachte nog een twist ergensdacht dat Martinez nog terug zou komen
maar helaas
Hoogtepunt van de film was zonder twijfel
de doggy scene in de hall
gauke
Richard Gere en Diane Lane spelen uitmuntend in een zwak verhaal, hoofdzakelijk gebaseerd op gevoelens. Niet duidelijk is wat de regisseur voor ogen had: een soort moreel appèl voor mensen met een vaste relatie om niet vreemd te gaan??
Stephan
Uiteraard de parallelmontage in de trein. Dat leverde haar de oscar nominatie op.
Jesse Noy
vond het een ontzettend goede en spannende film ! Onverwachte wending in het verhaal dat het zo spannend maakte !
benjelle
Inderdaad een spannende film, een meeslepend verhaal dat sterk tot uiting is gebracht. Een drama dat nooit eindigt. Een film die het allemaal weliswaar net te perfect weer geeft. Maar isn films kan gesjoemeld worden met de harde werkelijkheid.
De film kent twee sterke acteurs, Gare en Lane, en emoties in hun volste kracht.
3,5 sterren voor deze, welverdiend.
FullMoon
Meesterwerk. Vandaag heb ik de film voor de 2de keer gezien op rtl8. Wat een geweldige acteerwerk van alle acteurs eigenlijk. Ik vind de film hier ondergewaardeerd. De film verdient absoluut een dikke 3.5 *
FullMoon
De doggy scene was inderdaad het hoogste punt van de film. Dat is wat ik ook dacht toen ik het zag! Fantastisch acteerwerk gewoon!
rose
Ik vond hem geweldig. Het aftasten. De twijfel. De overhand van gevoelens van pure lust.
Het bedriegen etc. Zo geniaal neergezet dat je de sfeer haast kon proeven.
Wat een mooie sensuele vrouw trouwens!
kanjertje
Begint ietswat langdradig maar waneer de film op toeren raakt, wordt het nog een mooie ontroerende film.
De click tussen Gere en Lane is er nu éénmaal vandaar de diverse films die ze samen speelden.
nikkielo
Ik ben op zoek naar de uitvoerder van het stuk muziek in de film waarbij ze thuiskomt bij Richard Gere en net is vreemdgegaan. Het is het stuk met eerst piano , cimbalen en dan komt de bass erbij. Ik kan het niet vinden, het staat ook niet op de cd met de filmmuziek. Wie kan mij helpen?
Anita
Karl van H.
Niet echt een heel opvallende film. Het middenstuk - de scène waarin Gere het appartement van zijn rivaal bezoekt - is ontzettend spannend, maar de aanloop duurt veels te lang en weet de nodige clichés bepaald niet te ontwijken, en de afwikkeling is niet bijster interessant en ontstijgt het niveau van een jaren '90-thriller met Ashley Judd niet echt. Had onder het kijken ook meermaals een "hoe zou ik dit af laten lopen?"-momentje, en ik vond mijn eigen voorstellen persoonlijk een stuk sterker dan de uiteindelijke uitwerking
Acteerwerk is oké maar mijns inziens niet zo heel erg bijzonder, de muziek is vaak gewoon slecht, camerawerk is niet zo heel erg opvallend, al weet Lyne af en toe wel een aanraking mooi te vangen. Al met al een maar matige film, zowel als drama (eerste helft) als thriller (tweede helft).
Sabrinavb1988
Leuke film, alleen het eind had van mij meer een gesloten eind mogen zijn i.p.v. wat het is... maarja
sinterklaas
Aardige relatie/overspel thriller. En Gene Hackman lijkt maar niet oud te willen worden.
Voor zijn leeftijd ziet hij er nog best goed uit. De film zelf is wel weer een beetje standaard, althans daar lijkt het eerst op. Het gaat over een gelukkig gezinnetje Sumner waarvan Connie Paul Marter tegen het lijf loopt. Wat leek die Paul trouwens verdacht veel op Arie Boomsma zeg.
Maargoed, wat volgt is dus een romantische soort van Thriller wat een beetje op de automatische piloot gaat. De acteurs doen het goed en Paul word ook steeds onguurder. Het laatste half uur is wel een onverwachte verrassing.
Zeker wel een goede thrillertje.

Thriller 'Unfaithful' met Richard Gere en Diane Lane vrijdagavond te zien op televisie

Hababam Sinifi Uyaniyor
Komedie, 1976