Sorority Boys (2002)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Wallace Wolodarsky
Met onder meer: Barry Watson, Michael Rosenbaum en Harland Williams
Plot Sorority Boys
"The only way to become one of the boys again... is to become one of the girls."
Drie studenten worden ten onrechte beschuldigd van het verduisteren van geld dat voor hun studentenhuis bedoeld was, en worden er uit geschopt. Om hun onschuld te bewijzen moeten de drie zich verkleden als vrouw. Langzaam realiseren ze zich hoe slecht ze vrouwen al hun hele leven behandelen.
Dave / Daisey
Katie
Frederique
Susie
Alan Smithee
Lekker tussendoortje met veel standaard cliches maar al met al een leuk filmpje.
3 *
Spider
Die rechtse dude deed me erg denken aan
Chevy Chase, nl hetzelfde paardegebit.
cr_ix
Wahahahaha.... dildo-gevecht met actiemuziek... hilarisch!
Sparkle
Er zitten zeer sterke momenten in - al blijft het natuurlijk een simpele komedie. Deze kun je na een paar jaar opnieuw zien zonder verveling.
mikey
Die blonde meid was verreweg het meest komische van het trio vrouwen met kloten. Die gozer is zo grappig als Chevy Chase. Verder veel tamme, makkelijke en banale sexgrappen. 2** en oh ja, dat nerd-meisje uit Welcome to the Dollhouse speelde hier ook in.
Ow sorry Spider; jij dacht hetzelfde
ooit bij van Wilder: Die Ryan Reynolds is niet onaardig, een soort jonge Chevy Chase (alleen veel minder grappig natuurlijk
Hm.. ik zie hem in een ander topic ook opduiken.
Ik heb dat toevallig juist altijd bij Ryan Reynolds
TheVoice
Vond hem de eerste keer dat ik de film zag nog wel leuk, daalt nu af naar hetzelfde niveau als 'Kevin & Perry go large'. Goedkope sexgrappen en cliches.
1* voor de moeite
The Moviefreak
Leuke Film ik heb veel gelachen alleen soms waren de grappen wel een beetje flauw
3,5 sterren
Tijgerdraak
Geen hoogvlieger, voor liefhebbers van het genre.
Filmpke om eens een keertje te zien op regenachtige dag
als je niet goed weet wat te doen.
maxcomthrilla
Ik vond deze film ook wel leuk. Een half jaar geleden op de gok meegenomen bij Bart Smit. Maar hij toverde ondanks het wat simplistische verhaaltje regelmatig een glimlach tevoorschijn. 3*
jackie chan
ik heb een zwak voor dit soort films veel te kinderachtig
mannen als vrouwen
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Je hebt een zwak voor de films maar je vind ze toch kinderachtig?
Thomas83
Dit genre film kan erg leuk zijn, lekker plat vermaak, maar Sorority Boys was echt troep vind ik.
Geloofwaardigheid is totaal ondergeschikt bij dit type film, maar dat wil niet zeggen dat een film daarom totaal ongeloofwaardig moet zijn. Het was vast de bedoeling dat de hoofdpersonen juist niet vrouwelijk overkwamen, maar ik ergerde me er licht aan.
Een beetje meer moeite om ze meer op vrouwen te laten lijken was beter geweest.
Dit punt is nog niet eens zo erg, maar dit soort films moet grappig zijn, en ik heb geen moment echt gelachen bij deze film. Het dildo-gevecht en de football-wedstrijd waren redelijke scenes vond ik, maar verder was het allemaal wel erg flauw en slecht. En dan bedoel ik flauw en slecht in de slechte zin van het woord.
En dan zat er ook nog zo'n pseudo-romantische en -moralistische boodschap in de film. Dat maakte het alleen maar slechter vond ik zelf.
Films als American Pie en Porky's Revenge etc vind ik best geinig, maar Soririty Boys kijken vond ik echt een beetje verspilling van mijn tijd.
Prudh
Haha en tegelijkertijd is About Schmidt op televisie.. het leven bestaat uit keuzes maken en blijkbaar heb je zojuist een foute keus gemaakt
Thomas83
Haha, ik wist wel dat die film ook op tv kwam, maar eerlijk gezegd kende ik hem niet, en dacht ik dat Sorority Boys een grappige plat vermaak-film a la American Pie zou zijn.
Gisteravond was het veel moeilijker kiezen, tenminste als je van heel slechte films houdt. Zowel Barb Wire als De Gulle Minnaar begonnen rond een uur of 10.:)
Maar goed, dit is niet helemaal ontopic meer.
Ik vond Sorority Boys echt een ordinaire kopie van films van min of meer hetzelfde genre die wel goed zijn. Compleet met de 'nerds', de 'babes', de 'excuus-neger', de 'hele dikke jongen' (in dit geval dezelfde als de 'excuus-neger') 'de sportieve jongen' en zelfs 'het kleine broertje'. Dat lijkt me volledig gejat te zijn uit American Pie, alleen dan veel en veel slechter uitgewerkt.
Maar misschien doorzie ik de dubbele laag van de film wel niet, en is dit eigenlijk een grote parodie op dat soort films. Dat kan ook natuurlijk.
Hilarious
Deze film is echt heel standaard. Alles heb je wel al eens eerder gezien. Maar hij heeft wel zijn leuke momenten, maar flauwe humor. Ik vind Barry Watson eindelijk beter te verdragen als meisje.
Maar wat is die Harland Williams afschuwelijk!
film_kaza
Deze viel reuze mee kwa ergheid. Deze was leuk, niet hilarisch. Een paar momenten van momenten van lachen maar helaas ook wel totaal "niet-mijn-humor" grapjes. Gelukkig bestond deze film daar niet 1 en al uit.
3,5 sterren.
LivingShinigami
Al dit soort films lijken op elkaar, toch heb ik met deze goed kunnen lachen (ja, ik ben soms wel te vinden voor goedkope sexgrappen) en de manier waarop die jongens zich gedroegen als ze in drag waren vond ik best wel lachen.
DragQueen
Leuke komedie, met grappige shots, zoals het dildo-gevecht. hilarisch, en leuk om eens te zien. 3 sterren.
BlueSword
paar leuke grappen meer niet, leuk als je echt niks te doen heb, veel grappen zie je ook al in andere films.

Videoland verhoogt per 3 maart 2026 opnieuw de abonnementskosten

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Annapolis

Paparazzi
Thriller / Drama, 2004

Detroit Rock City
Avontuur / Komedie, 1999
drag queencollegecrude humorsororitycross dressinguniversiteitfraternityseks komediefraternity housesorority girl dragyearbookroofiepledgesorority houseman dressed as woman crossdressing