• 9.373.656 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Wallace Wolodarsky

Met onder meer: Barry Watson, Michael Rosenbaum en Harland Williams

Plot Sorority Boys

"The only way to become one of the boys again... is to become one of the girls."

Drie studenten worden ten onrechte beschuldigd van het verduisteren van geld dat voor hun studentenhuis bedoeld was, en worden er uit geschopt. Om hun onschuld te bewijzen moeten de drie zich verkleden als vrouw. Langzaam realiseren ze zich hoe slecht ze vrouwen al hun hele leven behandelen.

avatar van stinissen

Leuker als Van Wilder.

avatar van tovenaar

tovenaar

Mooie gejatte tagline...

avatar van Alan Smithee

Alan Smithee

Lekker tussendoortje met veel standaard cliches maar al met al een leuk filmpje.

3 *

avatar van Spider

Spider

Die rechtse dude deed me erg denken aan

Chevy Chase, nl hetzelfde paardegebit.

avatar van cr_ix

cr_ix

Wahahahaha.... dildo-gevecht met actiemuziek... hilarisch!

avatar van Sparkle

Sparkle

Er zitten zeer sterke momenten in - al blijft het natuurlijk een simpele komedie. Deze kun je na een paar jaar opnieuw zien zonder verveling.

avatar van mikey

mikey

Die blonde meid was verreweg het meest komische van het trio vrouwen met kloten. Die gozer is zo grappig als Chevy Chase. Verder veel tamme, makkelijke en banale sexgrappen. 2** en oh ja, dat nerd-meisje uit Welcome to the Dollhouse speelde hier ook in.

Ow sorry Spider; jij dacht hetzelfde

avatar van Rujar

Rujar

Haha ja Chevy Chase inderdaad! Dat was ook mijn eerste gedachten!

kos schreef:

ooit bij van Wilder: Die Ryan Reynolds is niet onaardig, een soort jonge Chevy Chase (alleen veel minder grappig natuurlijk )

avatar van mikey

mikey

Ik bedoelde Michael Rosenbaum, of zie ik het verkeerd?

Hm.. ik zie hem in een ander topic ook opduiken.

Ik heb dat toevallig juist altijd bij Ryan Reynolds .

avatar van soom

soom

nog nooit zo gelachen om een film. serieus;) ghehe

avatar van TheVoice

TheVoice

Vond hem de eerste keer dat ik de film zag nog wel leuk, daalt nu af naar hetzelfde niveau als 'Kevin & Perry go large'. Goedkope sexgrappen en cliches.

1* voor de moeite

Leuke Film ik heb veel gelachen alleen soms waren de grappen wel een beetje flauw

3,5 sterren

avatar van Tijgerdraak

Tijgerdraak

Geen hoogvlieger, voor liefhebbers van het genre.

Filmpke om eens een keertje te zien op regenachtige dag

als je niet goed weet wat te doen.

avatar van stan

stan

Ik vond dit een hele grappige film

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Ik vond deze film ook wel leuk. Een half jaar geleden op de gok meegenomen bij Bart Smit. Maar hij toverde ondanks het wat simplistische verhaaltje regelmatig een glimlach tevoorschijn. 3*

avatar van jackie chan

jackie chan

ik heb een zwak voor dit soort films veel te kinderachtig

mannen als vrouwen

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Je hebt een zwak voor de films maar je vind ze toch kinderachtig?

avatar van Thomas83

Thomas83

Dit genre film kan erg leuk zijn, lekker plat vermaak, maar Sorority Boys was echt troep vind ik.
Geloofwaardigheid is totaal ondergeschikt bij dit type film, maar dat wil niet zeggen dat een film daarom totaal ongeloofwaardig moet zijn. Het was vast de bedoeling dat de hoofdpersonen juist niet vrouwelijk overkwamen, maar ik ergerde me er licht aan.
Een beetje meer moeite om ze meer op vrouwen te laten lijken was beter geweest.
Dit punt is nog niet eens zo erg, maar dit soort films moet grappig zijn, en ik heb geen moment echt gelachen bij deze film. Het dildo-gevecht en de football-wedstrijd waren redelijke scenes vond ik, maar verder was het allemaal wel erg flauw en slecht. En dan bedoel ik flauw en slecht in de slechte zin van het woord.
En dan zat er ook nog zo'n pseudo-romantische en -moralistische boodschap in de film. Dat maakte het alleen maar slechter vond ik zelf.
Films als American Pie en Porky's Revenge etc vind ik best geinig, maar Soririty Boys kijken vond ik echt een beetje verspilling van mijn tijd.

avatar van Prudh

Prudh

Haha en tegelijkertijd is About Schmidt op televisie.. het leven bestaat uit keuzes maken en blijkbaar heb je zojuist een foute keus gemaakt

avatar van Thomas83

Thomas83

Prudh schreef:

Haha, ik wist wel dat die film ook op tv kwam, maar eerlijk gezegd kende ik hem niet, en dacht ik dat Sorority Boys een grappige plat vermaak-film a la American Pie zou zijn.

Gisteravond was het veel moeilijker kiezen, tenminste als je van heel slechte films houdt. Zowel Barb Wire als De Gulle Minnaar begonnen rond een uur of 10.:)

Maar goed, dit is niet helemaal ontopic meer.

Ik vond Sorority Boys echt een ordinaire kopie van films van min of meer hetzelfde genre die wel goed zijn. Compleet met de 'nerds', de 'babes', de 'excuus-neger', de 'hele dikke jongen' (in dit geval dezelfde als de 'excuus-neger') 'de sportieve jongen' en zelfs 'het kleine broertje'. Dat lijkt me volledig gejat te zijn uit American Pie, alleen dan veel en veel slechter uitgewerkt.

Maar misschien doorzie ik de dubbele laag van de film wel niet, en is dit eigenlijk een grote parodie op dat soort films. Dat kan ook natuurlijk.

avatar van hOrrorChick

hOrrorChick

stan schreef:

Ik vond dit een hele grappige film

Echt wel!

avatar van Hilarious

Hilarious

Deze film is echt heel standaard. Alles heb je wel al eens eerder gezien. Maar hij heeft wel zijn leuke momenten, maar flauwe humor. Ik vind Barry Watson eindelijk beter te verdragen als meisje. Maar wat is die Harland Williams afschuwelijk!

avatar van film_kaza

film_kaza

Deze viel reuze mee kwa ergheid. Deze was leuk, niet hilarisch. Een paar momenten van momenten van lachen maar helaas ook wel totaal "niet-mijn-humor" grapjes. Gelukkig bestond deze film daar niet 1 en al uit.

3,5 sterren.

avatar van LivingShinigami

LivingShinigami

Al dit soort films lijken op elkaar, toch heb ik met deze goed kunnen lachen (ja, ik ben soms wel te vinden voor goedkope sexgrappen) en de manier waarop die jongens zich gedroegen als ze in drag waren vond ik best wel lachen.

avatar van waxs

waxs

Echt heb zowaar één keer gelachen!

avatar van DragQueen

DragQueen

Leuke komedie, met grappige shots, zoals het dildo-gevecht. hilarisch, en leuk om eens te zien. 3 sterren.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

leuke grappige film\

3***

avatar van BlueSword

BlueSword

paar leuke grappen meer niet, leuk als je echt niks te doen heb, veel grappen zie je ook al in andere films.