• 9.370.323 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Japan

Geregisseerd door: John Alan Schwartz

Met onder meer: James B. Schwartz

Plot Faces of Death IV

Een documentaire met een verzameling van doodsscènes, die van Tv-materiaal tot zelf opgenomen beelden variëren, bij allen staat de dood in het middelpunt, en wel een hele gruwelijke. Ditmaal is Dr. Louis Flellis de gastheer.

Dr. Louis Flellis

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Net als deel 1 behoorlijk overschat. Vond het maar erg saaie TV rommel, er zat maar bar weinig schokkend beeldmateriaal tussen. En bepaalde dingen waren echt behoorlijk slecht, je kon zo overduidelijk zien dat het nep was.

avatar van Muldertje

Muldertje

beste in de reeks samen met 1

avatar van Wouter

Je geeft hem zelfs een hogere score dan 80% in je top 10....

avatar van Waku

Waku

Ik kan er niks aan doen..

Hoe ziekelijk het ook wederom is, het vraagt toch je aandacht..

En de nieuwsgierigheid heeft het wederom gewonnen..

avatar van otherfool

otherfool

De 2e die ik keek (na deel III). Saa-haai (eigenlijk moet ik toch nog eens deel 1 opsnorren om te kijken of dat wat beter is). Voor dit deel kan ik weer moeiteloos in de 0,5* pot graaien.

avatar van hel master

hel master

deel 4 vindt ik persoonlijk de beste uit de reeks gewoon een goei documentaire

avatar van Reticulated

Reticulated

Ik vind deel 4 ook het beste uit de hele serie.

avatar van smirnoffanovich

smirnoffanovich

ik vind dit echt een ge-stoorde film, ik moet echt zowat kotsen als ik hiernaar kijk, ik heb hem daarom ook gelijk uitgezet.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Ik was 12 en huurde deze film , zonder te weten dat het een ''shockumentary'' was.

Na 15minuten weer uitgezet

avatar van Zinema

Gelukkig kwam er een einde aan de tergend slechte shockdoc-serie. Nepper dan nep en zieker dan ziek. Cinematografisch gezien volledig verwaarloosbaar, maar als tiener keken we dit niet om het fraaie camerawerk of de strakke regie. Waarom we wel keken? Omdat we stoer wilden doen en omdat we stiekem erg geshockt wilden worden. Iets wat de film nog steeds doet. Maar nu niet alleen door de verschrikkelijke beelden, maar vooral door de verwaarloosbare cinematografie.

avatar van Wouter

Waarom keek je het vierde deel als je de eerdere delen al ziek en slecht vond?

avatar van Jurado

Jurado

Tonypulp schreef:

Na 15minuten weer uitgezet

Wow dat is toch zo'n 3 jaar geleden..wat worden we groot he?

avatar van Zinema

Wouter schreef:

Waarom keek je het vierde deel als je de eerdere delen al ziek en slecht vond?

Ik was 20, blowde en dronk te veel en werd zo'n beetje van elke school gestuurd. Tja, en dan geen FOD kijken?

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Jurado schreef:

Wow dat is toch zo'n 3 jaar geleden..wat worden we groot he?

Je snapt me niet, als je op je 12e zoiets ziet vind je het toch wel wat erger dan wanneer je wel wat gewend bent zoals nu op mn 15e.

avatar van FillumGek

FillumGek

Had alleen losse stukjes op internet gezien, maar nog nooit de echte films. Vroeger op tienjarige leeftijd huurde ik al veel horrorfilms, maar dit was de enige serie dik absoluut níet mocht zien. Natuurlijk werd de interesse alleen maar meer gewekt.

Tien jaar later eindelijk kunnen zien, en zoals verwacht valt het allemaal best mee. Toegegeven, dat komt ook door het feit dat je nu weet dat lang niet alles echt is. Soms leek het gewoon alsof je naar een scene zat te kijken uit een slechte B-film. De film is erg gedateerd, met slecht camerawerk, slecht acteerwerk van de host en slechte audio. Er zitten wel een aantal scenes in die indruk maakte, maar het merendeel is rommel.

avatar van erik1677

erik1677

Damn! wat een deel, ik heb al een luttele malen gezien, maar hij blijft voor mij het beste deel.

De andere shockumantaire serie traces of death kan hier absoluut niet aan tippen.'

Godsamme wat een shocking deel is dit.

Persoonlijk vind ik dit wel een klasieker, maar daar zullen de meningen wel over verdeeld zijn.

Persoonlijke houd ik wel van zulke pulp.

avatar van ambrosini

ambrosini

Beste uit de reeks.. deel 4 is gewoon een topper..

avatar van koolmeeskip

koolmeeskip

alle delen gezien valt erg tegen

meeste werk is nep, duidelijk gespeeld en ongeloofwaardig

scenes lijken inderdaad een slechte b film met zeer slecht camerawerk