• 9.375.400 stemmen

Met onder meer: Sancho Gracia, Carmen Maura en Luis Castro

Gesproken taal: Spaans, Engels en Italiaans

Plot 800 Balas

"Let the battle begin…"

De film vertelt het verhaal van Carlos, die op weg gaat naar Almería in Spanje, gedreven door de foto's die hij heeft gezien van zijn dode vader. Hij gaat op zoek naar zijn grootvader Julian, die als stuntman werkte in spaghettiwesterns. Julian en zijn collega's vermaken nu de toeristen met het nabootsen van oude actie-scenes.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van gotti

Erg sterk .Tot dusver Iglesia's beste...

avatar van Macmanus

Macmanus

Vond het nou juist zijn minste.

Niet heel slecht, maar vond het allemaal toch iets te lollig en lang duren. Ben verder ook niet zo een western kenner, leek me verder nogal een ode aan westerns. Dus zal vast leuker zijn voor de kenners.

Anywho, wat aardige stuff hier en daar maar niet fantastisch.

Jammer ook dat Iglesia er niet helemaal op vooruit lijkt te gaan zoals ik gehoopt had. Zijn films blijven flow missen. Maar ik blijf hem nog wel even volgen, ik verwacht nog steeds een keer iets meesterlijks van hem.

Kleine 2.5* hiervoor.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Een redelijke komische western die alleen is weggelegd voor de echte liefhebbers.

Bij vlagen vond ik de film zo nu en dan wel leuk, maar is het verder niet mijn soort humor.

Regisseur Álex de la Iglesia had een beroep gedaan op Clint Eastwood om zichzelf te spelen in deze film.

Hij heeft zelfs aangeboden om richting L.A. te vertrekken om de scènes met hem te filmen.

Echter was Eastwood op dat moment bezig met de productie van Mystic River (2003)

Hierdoor moest hij het aanbod helaas afslaan.

2,5 *

avatar van mister blonde

mister blonde

Haha, dat feest halverwege de film is echt geweldig en die scène waar wouter het over heeft al helemaal. Verder ook een leuke film, maar af en toe mist de film wat focus en het duurt net een half uurtje te lang.