• 9.378.179 stemmen

Met onder meer: Adam Sandler, Winona Ryder en John Turturro

Releasedatum: 28 november 2002

• Viaplay Bekijk via Viaplay

Plot Mr. Deeds

"Small town kid, big time right hook."

Longfellow Deeds (Adam Sandler) is de eigenaar van een populaire pizzahut in het kleine stadje Mandrake Falls en leidt een simpel maar gelukkig bestaan. Zijn fijne leventje komt volledig op z'n kop te staan als hij hoort dat een verre oom hem een gigantische erfenis van 40 miljard dollar nalaat. Deeds vertrekt naar Manhattan om zijn nieuwe bezit op te eisen. Vanaf dat moment wordt hij overladen met aandacht en zit elk sensatieblad hem op de hielen. Maar is dit nieuwe leven wel iets voor de simpele en nuchtere Mr. Deeds?

avatar van pimp-juice

pimp-juice

zeker een goede film van sandler..... grappig, leuk verhaal en echt grappig dat in haast elke film van hem rob schneider voorkomt... en dit keer ook die kerel van conair (de man met de schele ogen) kortom geweldige film om te hebben past in het rijtje waterboy, happy gilmore... opnieuw een toppertje

avatar van Respekked

Respekked

steve buscemi.. crazy eyes.

avatar van pimp-juice

pimp-juice

jah die jah geweldige kel

avatar van Josser

Josser

Leuk verhaal, kon der wel om lachen!

avatar van Elienekeuuh

Elienekeuuh

Grappige film. Adam Sandler is een goeie acteur

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

hele leuke film. zoals we gewend zijn van Sandler. sommige momenten waren echt grappig, verhaal was gewoon goed. krijgt een 3* van mij.

avatar van IcU

IcU

Ik vond hem maar saai. Hij leek me wel leuk, maar helaas. Toch zaten er wat aardige grappen in, maar dat heeft de film niet echt geholpen beter te worden. 2½*

avatar van Sollomon T.

Sollomon T.

dit zijn haast geen toppers , maar na het zien van zo'n sandler film , met hier en daar geslaagde grap en de vaak verwachte happy end , blijf je toch met een warm hart achter

avatar van Niqk

Niqk

ik kan er niets aan doen.. normaal hou ik niet zo van dit soort films, maar als je zelf in een klein dorpje opgroeit dan voel je toch wel mee met deeds, ik heb erg genoten van vooral steve buscemi, "i thought we were watching scooby-doo"

3,5 *

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11917 berichten

Niqk schreef:

Juist! Ik weet dat deze film in de grond is geboord, maar ik blijf dit leuk vinden! En inderdaad die opmerking: ik zat net even helemaal stuk te gaan van het lachen achter de pc

avatar van Niqk

Niqk

ik heb ook een vele andere hoes als die hier boven staat afgebeeld ^o)... bij mij staat winona ryder er ook bij

avatar van Xetro

Xetro

Adam Sandler

Alle films van hem zijn goed zo ook deze . Geniaal dat ie vrijdag op tv komt !

Ik ga zeker kijken.

avatar van Sabrewulf

Sabrewulf

Over het algemeen niet grappig, wel zo af en toe een leuk stukje, maar daar waren er te weinig van. Verder een matige "feel good" film. Als komedie vind ik 'm niet zo geslaagd.

2,5 sterren

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Hetzelfde als Sabrewulf, alleen vond ik hem toch wel geslaagd. En hoewel er aan het einde weer genoeg kots-momenten in zaten, was hij ook prima om "goed" te "voelen"

3.0

avatar van edjeven

edjeven

na 4 jaar pas gezien en er erg van genoten,gewoon een lekkere good feeling film.

avatar van missbrisco

missbrisco

Echt een leuke gezellige film!!!

avatar van maddux

maddux schreef:

Super leuke film.Aanrader. 4*

avatar van Dustyfan

Dustyfan

Dubbelop zelfs! Dan wordt het tijd dat je het origineel ziet

avatar van Guinness

Guinness

Deze film gisteravond voor het eerst bekeken en hij was leuker dan ik verwacht had!

avatar van skompie

skompie

Een standaard 'feel good' movie met in mijn ogen te weinig goede grappen.

Een film die je één keer kijkt en daarna achter in de kast beland.

avatar van CBS

CBS

Kon wel lachen om dit ouwe filmpje

*3,5

Kon soms echt ff lachen met die 'schele' hahahaha

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11917 berichten

CBS schreef:

Kon wel lachen om dit ouwe filmpje

Dit noem jij oud?!?!?

avatar van Matchostomos

Matchostomos

Prins der monotonen (en nasalen), Adam Sandler, acteert als vanouds in deze geheel nietszeggende update van Capra's origineel. Van begin tot eind straalt deze prent een ongezien duffe en bovenal lege sfeer uit (understatement...), die bovendien wordt bijgestaan door de meest abominabele bijrolletjes. En hoewel 'Mr. Deeds' op elk vlak van het allerlaagste niveau is, kunnen we het nooit echt enerverend noemen...

avatar van raymondg

raymondg

aardige comedy. Wel een van Sandler's betere samen met Happy Gilmore.

avatar van skipy05

skipy05

goede grappige film. blijft nog goed na 2 keer te zien 3.5*

avatar van Sportingerke

Sportingerke

Meer dan gemiddelde komedie. Jammer dat ik het origineel (nog) niet gezien heb, zodat ik niet kan vergelijken...

Luchtig amusement.

avatar van DragQueen

DragQueen

Weer een aardige komedie van adam sandler. deze acteert zoals ie in elke film doet, en zorgt daarbij weer voor een dosis humor. het verhaal is leuk bedacht, en de bijrollen van o.a steve buscemi zijn een meerwaarde voor de film. prima vermaak met deze prent, die een aantal leuke momenten bezit. 3 sterren.

avatar van Joeri_000

Joeri_000

Kom niet meer bij, dikke lol !!

Erg gevat af en toe ook, echt te mooi

en dan dat hoofd van sandler

avatar van N811

N811