Genre: Komedie / Romantiek
Met onder meer: Adam Sandler, Winona Ryder en John Turturro
Releasedatum: 28 november 2002
Bekijk via Viaplay
Plot Mr. Deeds
"Small town kid, big time right hook."
Longfellow Deeds (Adam Sandler) is de eigenaar van een populaire pizzahut in het kleine stadje Mandrake Falls en leidt een simpel maar gelukkig bestaan. Zijn fijne leventje komt volledig op z'n kop te staan als hij hoort dat een verre oom hem een gigantische erfenis van 40 miljard dollar nalaat. Deeds vertrekt naar Manhattan om zijn nieuwe bezit op te eisen. Vanaf dat moment wordt hij overladen met aandacht en zit elk sensatieblad hem op de hielen. Maar is dit nieuwe leven wel iets voor de simpele en nuchtere Mr. Deeds?
Longfellow Deeds
Crazy Eyes
Jan
Murph
Derkje
Leuke Sandler film, niet zijn beste maar heel genietbaar. Heb deze in de bioscoop beter kunnen uitzitten dan The Matrix. Een 3.
D-Lo
Redelijke Adam Sandler film. Vooral Turturro is goed op dreef als de 'sneaky' bediende. Ook de Steve Buscemi scenes zijn bijwijlen hilarish:
"Murph: Hey look, Deeds is hanging out with John McEnroe!
Crazy Eyes: Yeah, I love The Beach Boys."
Er zitten nog wel goede en grappige scenes in, maar ik had deze film toch beter verwacht. Happy Gilmore en Big Daddy blijven Sandlers beste komedies. 2,5/5
hans vd togt
blijf het grappig vinden als Turturro hem met die pook op zijn voet ramt
jassonn
Ben geen Sandler liefhebber,maar dit filmpje viel best mee.Zaten best leuke stukjes in,vooral die met de sneaky butler.3 *
PatrickL
I think you underestimate my sneakiness, sir
Dit vond ik wel een erg grappige zin inderdaad.
Crazy Eyes: 'I wasn't talking to you Deeds. I was talking to that squirrel' (terwijl hij naar een geit kijkt of iets dergelijks
Dankzij Turturro en Buscemi vond ik deze film nog redelijk te pruimen. Sandler vind ik toch weer redelijk irritant maar minder irritant dan normaal. De film bevat echter weer een standaard tenenkrommend liefdesverhaaltje en een happy end. Dankzij bovengenoemde acteurs toch nog 2,5*.
sonyjh
ik heb gisteren de film gezien.
Typische film, maar ik zie nu eenmaal graag van die films.
Het is nu niet mijn lievelingsgenre, belange niet, maar ik hou wel van feel good movies.
Het heeft met mij dan ook een letterlijke effect, ik voel me echt goed door die films.
Krijgt van me 3*
speedy23
I think you underestimate my sneakiness, sir
John Turturro was inderdaad de ster van de film. Heerlijke acteur. Om dan maar te zwijgen van de specialist in de cameo's Steve Buscemi. Hilarisch...
V
Turturro was idd the man of the movie... Crazy eyes was een heerlijk karakter, maar Adam Sandler is toch ook echt hilarisch
stan
ik vind het egt een topfilm egt hele grappige stukken
haha rgt superr
Keutul
ik vind het egt een topfilm egt hele grappige stukken
haha rgt superr
Nou ja, topfilm zou ik het echt niet noemen!! Er zaten wel best leuke stukjes in. Niet vevelend om naar te kijken. Wat maakt dit dan TOP voor jou?
SuperSideSwipe
Ach man, dit is een topkomedie, vooral door de toevoeging van Ryder, gewoon weer een topper van Sandler.
4,0
otherfool
De originele Deeds heb ik nog niet gezien, maar deze kruising tussen Mr. Smith goes to Washington en the Hudsucker Proxy is werkelijk hilarisch. Torturro en Avari doen er alles aan om de show te stelen, maar uiteindelijk wint Sandler het met zijn aanstekelijke kinderlijkheid.
Een heerlijk maffe comedie, met het hart op de juiste plaats zullen we maar zeggen. 3,5*.
tommyf
ryder is niks sandler top
slechtste film!!!! hahaha echt niet, little nicky,the animal
maar smaken verschillen en zo hoort het
De GeuS
De film was nog wel te pruimen, ondanks alle irritante zoetzappigheid; 2,5*
Respekked
wat een 100% meevaller deze film. Een paar keer zelfs echt moeten lachen. Leuke typetjes, John Turtoru steelt de show en crazy eyes is ook erg leuk. het komt natuurlijk uiteindelijk allemaal goed Daarnaast nog een paar vondsten die een cliché weer heel anders maken, en daardoor goed verteerbaar. Ik heb anderhalf uur met veel plezier uitgezeten
3,5*!!
Chainsaw
Verbazingwekkend hoog aantal postieve reacties en gemiddelde heeft de film hier. Ik vond het zonder twijfel de slechtste en meest irritante Sandler- film die ik tot nu toe heb gezien. En dan ben ik al geen groot fan van de man. Mr. Deeds is erg flauw en pijnlijk niet-grappig. Zelfs Turturro en Buscemi (hoewel wel een paar geinige momenten) konden de boel uiteindelijk ook niet redden. Op een paar amusante scènes met deze twee na was dit waardeloze product gewoon een complete ramp.
1,5 sterren.
Purmerend
Postitieve punten van de film: De ogen van Steve Buscemi,
het kleine rolletje van John McEnroe en de liftgrap.
Leno
Deze film lijdt aan een ernstig tekort aan (geslaagde) grappen. De film moet het daar echter van hebben, want verder stelt het verhaal niets voor.
De voorspelbaarheid, de slechte rol van Ryder en de domme moraal maken het totaal niet de moeite van het kijken waard.
Als de stukje met Turturro achter elkaar geplakt zouden worden heb je nog een best grappig kort filmpje.
BoordAppel
Kan Sandler best waarderen in sommige films maar hier is hij erg slecht en nooit grappig. Gelukkig zijn Turturro en Buscemi dat wel zodat er nog naar te kijken is. Ook naar Ryder mag ik graag kijken maar hier acteert ze erg slecht. Een overdaad aan domme en slecht uitgewerkte grappen nekt deze film. Die slappen speech aan het eind maakt het ook niet veel beter.
CAPIpsv
Wel erg grappig, vooral Crazy Eyes. Verder is de film buiten het humoristische om, niet om over naar huis te schrijven, vond ik zelf. Adam Sandler deed het overigens niet verkeerd.
maar een 2,0**
chucknorris
- 1908 stemmen
Ik vond het een rampzalige film. Eigenlijk nergens grappig, en dat is toch een hele prestatie als je John Turturro en Steve Buscemi in je film hebt. Duidelijk in it for the money. W Ryder hetzelfde verhaal.
Blijkbaar is er een groot publiek voor die Adam Sandler films, maar ik hoor daar zeker niet bij.
1* kan die krijgen
SmuttWars
Misschien had ik precies de juiste bui, maar ik geef `em 3.5! Toch flink gelachen. Er zaten aardig wat (voor mij) geslaagde grappen in. Vermakelijk voor mij.
BoordAppel
Duidelijk in it for the money.
Volgens mij zijn het vriendjes van Sandler.
sn@ke
- 2077 berichten
Grappig , charmant filmpje. Sandler is steeds grappig. de film bulkt van de komische personages met als hoogtepunt crazy eyes. Al de komische situaties zijn doorspekt met stevige portie romantiek.
Erg aardig.
xenne
leuk tussendoortje, vond het een erg vermakelijke komedie ... ik zie sandler sobieso graag bezig, de aanwezigheid van turturro, buscemi
& ryder was een pluspunt. alleen het einde had iets minder melig gemogen ... 3 sterren
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11917 berichten
Verrukkelijk filmpje. Ga vooral niet nadenken, want dan krijg je het moeilijk, maar ik heb erg kunnen lachen. Favoriete dialoog:
DEEDS: How is the live of a lift-boy?
LIFT-BOY: Oh well, it has it's ups and downs.
Waku
Beetje slappe hap.
Mindere rol van Sandler.
Al lijkt hij in elke film dezelfde personage te spelen.
Er is geen chemie tussen Sandler en Ryder en dat is catastrofaal voor deze komedie.

Blackadder Back & Forth

The Blind Side
Drama / Sport, 2009

Radio
Drama / Biografie, 2003
new york citylove letternew hampshireferrari liarcity country contrast erfenisbillionairekindnessfableapple treecorporate take over chrysler building