• 9.370.282 stemmen

Geregisseerd door: Peter Filardi

Met onder meer: Vincent Kartheiser, Chad Christ en Sabine Singh

Plot Ricky 6

"Say You Love Satan."

Ricky is een tiener in een Amerikaanse buitenwijk. Al opgroeiende komt hij in aanraking met drugs en ontwikkelt hij een obsessie voor satanisme. Met fatale gevolgen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

avatar van starbright boy

Deze film begint hier en daar een reputatie op internet te krijgen. Buiten een aantal vertoningen op horrorfestivals (waar hij niet echt thuis schijnt te horen) is deze film namelijk nog altijd niet uitgebracht. Sinds Colombine is er in Amerika blijkbaar geen distributeur te vinden die het aandurft. Ik las bovendien dat de bezitter van de rechten in de gevangenis schijnt te zitten. De schaarse mensen die de film hebben gezien vinden 'm veelal erg goed. Maar als iets schaars is gaat de waardering wellicht automatisch omhoog.

avatar van FisherKing

FisherKing

Heeft trouwens in 2001 in Amsterdam gedraaid tijdens Fantastische Film Festival.

De regisseur Peter Filardi schreef ook Flatliners en The Craft

avatar van Jurado

Jurado

Ik heb nog niet zo lang geleden gedownload.

Was er best te spreken over eigenlijk,niet echt een topper als wat ik er van had verwacht.

De film heeft een paar mooie sfeer momenten ,alleen kwam ik ,toen de aftiteling begon,behoorlijk van een spreekwoordelijke koude kermis thuis. Terwijl de aftiteling over je beeld raast hoor je The Number Of The Beast van Iron " fucking " Maiden .. heeft vast te maken met dat het verhaal zich afspeelt in '83.

avatar van powerman

powerman

Op ware feiten gebaseerde (voor zover dit mogelijk is) film over drugs gebruik, satanisme en moord. Zou allemaal hebben plaats gevonden in Northport, Long Island in 1984. Zware film, waar je niet vrolijk van wordt,maar hij is goed geacteerd en zo wordt je toch mee getrokken in het verhaal

Anders dan bij Requiem for a dream die bij mij aversie opwekte. De jongen in deze film heeft een hoop ellende meegemaakt en de situatie's hoewel soms erg dramatisch zijn 'makkelijker' te verwerken dan in Requiem for a dream.