• 9.157.129 stemmen

Met onder meer: Andrew McCarthy en Kevin Tighe

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot The Sight

"Can you help me?"

21 dode kinderen schreeuwen om hulp, en er is maar één man die hen kan helpen... Michael Lewis, een jonge architect uit New York heeft angstwekkende visioenen en dromen. Het noodlot slaat toe wanneer hij met zijn auto een oude vrouw aanrijdt. Vlak voordat ze in zijn armen sterft fluistert ze zijn naam. Tot zijn verbazing komt de vrouw later bij hem op bezoek, als geest. Tijdens haar leven zag ook zij geesten en haar missie was destijds om hen te helpen onvoldane zaken op aarde tot een goed einde te brengen. Nu krijgt Michael visioenen van vermoorde kinderen binnen en met deze visioenen krijgt hij de puzzelstukjes aangereikt om de brute kindermoordenaar te ontmaskeren. Wie is deze moordenaar en hoe is hij te stoppen? Is Michael op tijd?

logo tmdbimage

Det. Pryce's boss

Ghost in Hotel Parking Garage

avatar van misterdhdh

misterdhdh

best wel nog te bekijken al vind ik het gene geweldige film. eerste halfuur is top, daarna zwakt het af. alles gaat zo rap. spannend was het vooral het eerste halfuur, ben paar keer lichtjes geschrokken. ik denk toch dat je dit een 16+ film mag beschouwen, wanneer ik deze film zou zien wanneer ik -12 was, zou ik vaak met een kussen voor mijn gezicht zitten. spiegels vond ik wel nog eng,toen de oude vrouw overreden werd schrok ik ook, opeens stond ze daar int midden van de weg. muziek is zeer goed, acteren matig maar de hoofdrolspeler deed het wel goed. sterk begin, maar zwakte af naar het einde toe. wel verrassend wie de moordenaar uiteindelijk was, ik dacht dat het die[
leider van het onderzoek van de politie was, maar die was het uiteindelijk niet. hier zat meer in, heb me niet verveeld maar ook niet altijd vermaakt. de humor vond ik ook niet geslaagd in deze film.

2.5/5

avatar van shrink

shrink

• 2054 berichten

Redelijke film. Niet bijzonder goed, maar ook niet slecht. Ik ben een beetje verzadigd door alle die geestenfilms. Ook deze film heeft geen meerwaarde.

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

ik vond dit een redelijke film, de eerste 30 min was hij best wel spooky, en beloofde veel, helaas ben ik geen liefhebber van de komische noot hier en daar, die breken de spanning en dat vind ik jammer.

Daarentegen heb ik me prima vermaakt tijdens deze film, alleen het open eind is een tegenvaller, echt zonde. Zonder komische noot en open eind had ik deze film zo een ster meer gegeven

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Herzien en blijf bij 3** ook al twijfel ik (eerder al en nu weer). Kan best zijn dat ik nog 3.5** ga geven. Heb de prent nu meermaals gezien en hij is zeer vermakelijk, simpel in opzet maar het verhaal trek je de film in. Prima regie en script, soundtrack heerlijk en daarom is er hier en dan lekkere suspense. Met iets betere middelen kan dit een echte horrorklapper zijn.

avatar van Spetie

The Sight heeft weinig nieuws onder de zon te bieden, maar weet allerlei bekende elementen op een aardige manier met elkaar te verweven, waardoor er toch nog een redelijke film uit voortkomt.

Andrew McCarthy speelt een redelijke hoofdrol als de man, die geesten kan zien en door hen wordt geroepen om een seriemoordenaar te ontmaskeren. Het begin is alleraardigst en kent ook een paar goede schrikmomenten. Hier en daar zit er wat humor doorheen verweven, waardoor het allemaal wat fijner wegkijkt. Daarna zakt het niveau wel heel langzaam iets naar beneden. Het verhaal en de uitwerking is wel redelijk standaard. Spanning zit er ook wel in, maar het is niet dat je op het puntje van je stoel zit. De setting is mooi en Londen geeft zo’n verhaal als dit net dat kleine beetje extra.

Toch is het bij elkaar opgeteld allemaal niet goed genoeg om echt indruk te maken. Het is gelukkig vrij onderhoudend en nergens vervelend en dat is al heel wat waard bij dit soort verhaaltjes.

avatar van frans123

frans123

shrink schreef:

Mijn idee...kinderen in spiegels, een bal rolt in de kamer , dingen gaan spontaan kapot....en ga maar door. We schijnen er blijkbaar niet genoeg van te krijgen...volle zalen.