• 9.377.956 stemmen

Genre: Erotiek / Misdaad

Geregisseerd door: Joseph P. Mawra

Met onder meer: Rita Barrie en Rickey Bell

Plot Olga's Girls

"Young Girls Sold Into Shame .. Forced to Wear a Chastity Belt!"

In New York's Chinatown, waar communisten voor een constante aanvoer van drugs zorgen, huist de sadistische Olga Saglo. Haar drugsverslaafde slaven worden voor de lichtste vergrijpen bruut toegetakeld of zelfs opgesloten. Wanneer Olga vermoedt dat er een informant tussen haar slaven zit gaan de straffen omhoog. Hierdoor neemt de onvrede bij een aantal slaven toe. Zij zinspelen op revanche.

avatar van zombie

zombie

Vreemd filmpje dit en wat ik begreep één van de eerste in zijn soort. De film heeft geen dialogen, alleen een voice-over van een verteller (die nogal belerend overkomt als het gaat om overmatig drugs en alcohol gebruik) en Olga zelf. Er wordt verder behoorlijk veel mis geslagen, maar dat zien we door de vingers .

En wat ook cool is, zijn de typische jaren '60 onderbroeken en BH's.

avatar van John Milton

John Milton

Ik ben de tweede persoon die stemt sinds 2007. Ach. Ook wel begrijpelijk

avatar van alexspyforever

alexspyforever

De tweede uit de Olga's reeks. Deze is al een heel stuk beter dan zijn voorganger "White Slaves of Chinatown". Ook hier weer geen dialogen, een voice over van een man en soms de stem van Olga zelf die praat. Eigenlijk wel jammer want dit was een van de betere explotatiefilmpjes die ik heb gezien, die zeker beter was geweest als we de echte stemmen van de actrices hadden gehoord en ook het geschreeuw als ze werden gefolterd. Deze keer minder focus op de folterpraktijken en meer ruimte voor een interessanter verhaal, de drugsfeestjes kwamen ook wat overtuigender over en wat meer naakt. Ja, er was zelfs ruimte voor horrorelementen en wat lesbische verleiding en romantiek. De enkele mannen spelen geen rol van betekenis, goed zo!

avatar van Darbie

Darbie

Als ik een rariteiten-filmlijstje zou hebben, dan kwam Olga's Girls meteen op nummer 1 .