• 9.378.932 stemmen

Geregisseerd door: Andy Fickman

Met onder meer: William Atherton en Colleen Camp

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Who's Your Daddy?

Wanneer de, door zijn ouders onderdrukte tiener Chris Hughes erachter komt dat hij allesbehalve populair is, besluit hij er iets aan te doen. Hij geeft een enorm eindexamenfeest. Dit feest zal zijn ware "coole" aard moeten bevestigen. Helaas loopt het niet zoals hij het gepland heeft. Hij is de wanhoop nabij op het moment dat hij hoort dat zijn ouders niet zijn echte ouders zijn. Zijn ware ouders zijn helaas overleden en laten hun gehele zakenimperium na aan hun enige zoon. Laat dit nou net een uitgevers-imperium zijn van het meest gewilde seksblad! Tja, als je daar niet populair van wordt...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van TukkerBart

TukkerBart

Echt n prachtfilm , je moet ut vergelijken met American Pie of Road Trip, Geweldige comische film over n jonge die hele tijd gepest word totdat hij miljoenen erft van zn ouders ( de pemela anderson van nu ) en eigenaar van Playboy nu

avatar van Hemdale

Hemdale

Ik vond de film dus echt niet zo geweldig, het verhaal is echt niet veel bijzonders en volgens mij heb ik al vaker een film gezien met zo'n soort verhaallijn. Bij de beginscene dacht ik dat het echt zo'n American Pie kopie zal worden maar dat viel dan toch nog wel weer mee, de humor vond ik veel en veel minder dan American Pie en zelfs de humor in Road Trip vond ik nog leuker. Nee, niet boeiend genoeg, bijna het enige waar ik van kon genieten in deze film waren de mooie dames.

MaTtIeBoY

Ik heb slechts een paar keer moeten lachen. En dat was alleen maar een glimlach. Hele flauwe comedy die duidelijk probeert mee te liften op american pie maar daar geen moment in slaagt. Die hoofdrolspeler is echt een houten klaas. * ster

avatar van cr_ix

cr_ix

een kinderfilm voor volwassenen... niet heel positief, maar wel veel mooie meiden!

avatar van Keezz

Keezz

Welgeteld drie keer echt moeten lachen... Typisch een dertien in een dozijn film. 1,5*

avatar van peugeotboy

peugeotboy

kvond het echt geweldige film. KHeb me vele keer ziek gelachen , het verhaal zat ook goed in elkaar!!!

avatar van Beejeej

Beejeej

prima comedie voor tussendoor... niets bijzonders. verhaal had wat beter uitgewerkt kunnen worden.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Een nog niet zo slechte American Pie kloon. Die leraar met die zenuwtrekken of die verslaafde moeder op haar verjaardag in dat Chinees restaurant; het is toch best een glimlach waard. Tel daarbij een paar leuke bijrollen (Lin Shaye, Kadeem Hardison, Dave Thomas) en een heel stel erg mooie dames bij en je kunt je in ieder geval best even vermaken. Geen bijzondere komedie of hoogstaande humor, maar liefhebbers van films als American Pie of Road Trip kunnen zich vast en zeker amuseren met dit niemendalletje.

3 sterren.

avatar van Patrickvanschaik

Patrickvanschaik

• 2096 stemmen

2* Raad em aan om em niet tebekijken

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Super film! Als je van Road trip of American Pie houdt moet je deze zeker niet laten staan! Ik heb vaak moeten lachen om deze film. Chris `ouders, De Playgirls, zijn bizarre vrienden! Allen waren erg komisch! Hij was dan misschien niet altijd origineel, maar daar let ik niet op. Een film moet mij tenminste vermaken en dat deed hij! *4.

avatar van Drezic

Drezic

ONGELOOF EN VERBIJSTERING. Ik zat net voor de grap naar de trailer van deze film te kijken. Er zit een "pull my finger" grap in?!?! Neeeeee toch? alsjeblieft zeg! hoe laag kun je zinken en waarom krijgt deze film in vredesnaam nog een 2,68?!?!?!

I'm shocked, I need some downers...

avatar van DwarreI

DwarreI

TukkerBart schreef:

avatar van Edie

Edie

Best een leuke film, verwachte helemaal niks maar het viel wel mee... Typische tienerfilm met de nodige sex'grappen'.

Enkele mooie dames, en best leuke muziek in de film. 3*

avatar van pinball

pinball

leuke film met een goed verhaal.. had wel meer ingezeten.. een mooi concept waar iets te weinig mee gedaan is. Natuurlijk wel genoeg vrouwlijk schoon te zien

avatar van angelakian

angelakian

Grappig niet veel bijzonders

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Draaaaaaa-maaaaaaaaaa-tischhhhhhhhh

avatar van ikkelaura

ikkelaura

vond het wel een grappige film.

jmmr dat hij brandon echt een super sukkel is.

dit was een hele andere film geweest als er een beetje een leuk iemand in had gespeelt.

verder dus wel een leuke film.

van mij een 3*

avatar van skompie

skompie

De poster deed me al denken aan American Pie maar het verhaal is toch iets anders. Al hoewel het wel een standaard concept is.

Misschien dat ik daarom niet echt dubbel heb gelegen want dit soort films heb ik al zoveel gekeken en je kan er nog wel duizenden van maken.

Toch verveel ik me nooit tijdens dit soort films maar misschien komt dat ook vanwege de mooie dames die er vaak in spelen

avatar van Schuco

Schuco

Natuurlijk een flauwe film, je moet eerlijk zijn. Toch vond ik het een leuke film voor tussendoor met af en toe leuke stukjes.

avatar van JohnnyO

JohnnyO

Het is dat je een cijfer minstens een 0.5 moet geven om te stemmen.

Maar een dikke 0 geef ik deze film.

Ik vond hem flauw en boeide alleen maar op 1 punt en dat waren de mooie dames.

avatar van skipy05

skipy05

goede film zijn wel grappige stukken tussen. viel goed mee 3.5*

avatar van .Marjo.

.Marjo.

sommige stukken waren grappig. de meeste stukken echter irritant en veel te voorspelbaar.

avatar van Reticulated

Reticulated

Vond er geen ruk aan, slecht acteerwerk en niet boeiend of grappig

avatar van Nonick2007

Nonick2007

Was op TV om half 9, heb wel gekeken, maar vond het niet echt heel grappig, maar ook niet te saai om hem niet af te kijken.

avatar van outofspace

outofspace

Nèt gezien op dvd! Een comedy die een (oh zo uitgemolken) american highschool gehalte heeft en in dit geval helaas nergens echt grappig wordt! (of je moet wel heel flauwe nerdachtige humor hebben). Ik vond het echt een waardeloos prul! Enige pluspuntje (en daardoor de 1 ster) zijn de mooie meiden....voor de rest erg waardeloos geacteerd en verre van grappig (eerder irritant)!

avatar van Request

Request

Lekker layback wegkijkertje, geen topper, maar gewoon lekker flauwe grappen en een treurig verhaaltje. Prima voor een brakke dag, met een paar maten. Soort american pie achtige film met heel veel super lekkere wijven !!

avatar van Mescaline

Mescaline

Ze hebben goed afgekeken van American Pie.. maar wisten dit niveau niet tehalen.. de film is voor het vermaak een prima filmpje.. maar verder geen hoogstaander..

Velen mooie dames.. een paar grappige situaties.. en een leuk bedachte verhaallijn geeft deze film toch net een voldoende..ook het acteren viel mee.. leuk om tekijken maar je mist er niks aan..

avatar van medansavamhel

medansavamhel

Naar mijn mening een vrij zwakke komedie vol clichés en moralistisch gedaas. Het concept is goed maar wordt niet optimaal benut. Dit had een erg grappige film kunnen zijn, maar verschillende personages hebben mij enkel weten te irriteren, waaronder de dikke vriend van Chris en de blonde meid waarvan Christ dacht dat hij haar wilde. De "sexy" meiden lieten mij ook totaal koud dus ook daarvoor geen extra punten. Toch nog een aantal punten voor het goede concept, het voldoende acteertalent, en de schaarse grappige momenten.

avatar van DragQueen

DragQueen

Erg vermakelijke komedie, in de trend van american pie en road trip. het verhaaltje is leuk bedacht,en zorgt voor het nodige vermaak. bovendien is de cast erg leuk, en is er zat vrouwelijk schoon te bezichtigen. ik schenk de film 3 sterren.

avatar van Tyva

Tyva

Op een paar leuke momenten een erg zwakke komedie, die zeker niet mag worden vergeleken met de American Pie reeks. Wel komt er zeker wat vrouwelijk schoon in voor. Maarja, wat het verhaal en het komedie gehalte in deze film betreft, want daar gaat het bij deze film om, meer als 1 punt kan ik er niet voor geven...