Who's Your Daddy? (2004)
Geregisseerd door: Andy Fickman
Met onder meer: William Atherton en Colleen Camp
Gesproken taal: Engels en Spaans
Plot Who's Your Daddy?
Wanneer de, door zijn ouders onderdrukte tiener Chris Hughes erachter komt dat hij allesbehalve populair is, besluit hij er iets aan te doen. Hij geeft een enorm eindexamenfeest. Dit feest zal zijn ware "coole" aard moeten bevestigen. Helaas loopt het niet zoals hij het gepland heeft. Hij is de wanhoop nabij op het moment dat hij hoort dat zijn ouders niet zijn echte ouders zijn. Zijn ware ouders zijn helaas overleden en laten hun gehele zakenimperium na aan hun enige zoon. Laat dit nou net een uitgevers-imperium zijn van het meest gewilde seksblad! Tja, als je daar niet populair van wordt...
Chris Hughes
Ms. Harding
Bobby
Volleyball Girl
Falcon103
ik zeg dit niet vaak, maar wat een SCHIJT film, waardeloos acteerwerk, niet grappig bah.
1,5 omdat er wel leuke liedjes in verwerkt zijn
Frank_1989
leuke film.. maar na en tijd werd het tog wel langdradig.. voor de rest vond ik die Brookes echt aan aan... Kate was een prachtige meid.. en gwoon een leuke wegkijk film..
(en als jonge zijnde.. wat een dames..:P)
Zizzo
vond het wel aardig, niet veel bijzonder, niet veel gelachen. de personages zijn niet goed genoeg uitgediept. wel mooie dames
Fryce
Ik hou er niet van om films af te zetten, is zeg maar tegen mijn principes. Principes vertelde een goeie vriendin mij eens houden je vaak tegen om te genieten van het leven. In dit geval kan ik niet anders dan deze dame gelijk geven. Zelfs het custum feel good sausje kan deze bagger niet redden…. Slecht slecht slecht slecht!!!!
ThaMovieVoter
Na het hoogtepunt "poussez whipped" ging deze film er toch flink op achteruit. Het einde leek trouwens erg veel op dat van 'The secret of my success'. Gelukkig was er nog wel een onderliggend moraal, wat een halve ster extra waard is.
Stephanovic
En ik heb toch zelden een veelbelovend plot zo verkracht zien worden. Ze hadden er denk ik echt veel meer uit kunnen halen in plaats van een verhaaltje waarbij de boze oom het imperium weer in handen wil krijgen. Gelukkig komt er veel vrouwelijk schoon voorbij, maar de acteerprestaties zijn verder totaal niet overtuigend. Vaak hou je zelfs aan mindere komedies gewoon een leuk feel-good gevoel over (Surfer, Dude om maar een voorbeeld te noemen) waardoor je ten minste nog op 3* uit kunt komen, maar hier is dat gewoon onmogelijk. Brandon Davis heeft het ook echt niet in zich om de film te dragen. Al met al zonde van mijn tijd.
Valii
Geen topper, maar niet zo slecht als de meeste hier doen geloven. Verwacht echter gewoon en oppervlakkige film met veel vrouwelijke schoon en flauwe humor. Dan is het allemaal nog best vermakelijk.
ILDIB
tsja, flauw voorspelbaar simpel kinderachtig maar nog wel de moeite waard vreemd genoeg. Maar ook niet meer dan dat.
Dk2008
De film begint erg grappig maar in plaats van op die manier door te gaan verandert de film al heel gauw in een erg flauwe film. Een stel mafkezen en een hoop vrouwen. Dat flauwe vind ik op zich niet zo erg maar het moet natuurlijk niet te flauw worden. Zoals vaker verandert zo'n komedie dan ook nog in een beetje drama. De manier waarop dat hier gebeurt is soms helemaal niet leuk. Verder wordt er door een aantal ook wel verrot slecht geacteerd, zodat ik niet verder kom dan 2.0.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Niet echt leuk.
Eerste gedeelte is het toch iets te flauw gebracht allemaal en helpt het vervelende acteerwerk ook niet mee. Daarna weet de hoofdrolspeler meer te storen in z'n domme acties dan dat de film grappig/leuk is. En eh daarna.. vervalt het in het voorspelbare einde dat we maar al te goed kennen.
Achja een aantal dames maakten het gelukkig nog redelijk kijkbaar
Jessen0wnt
Verschrikkelijk foute en eigenlijk behoorlijke slechte films over weer een geile maagd die het deze keer wel lukt omringt te worden door wat mooie dames, maar met weinig succes (in het bed). Ontzettend flauw, voorspelbaar en helemaal niet meer origineel. Maar toch geamuseerd, en daar draait het uiteindelijk om. 2,5 ster
DeCol
De zoveelste.
Dat was het eerste wat in me opkwam. Weer zo'n teen/highschoolmovie in de stijl van American Pie, maar dan veel slechter. Who's Your Daddy? heeft wel wat grappige stukjes, maar is veelal erg flauw, er wordt waardeloos geacteerd en het is zo standaard als het maar zijn kan. Alleen al die slechte oom die de zaak wil overnemen en niet te vergeten de romance tussen hem en Kate..
JustMike
Matig
Ik kan soms nog wel om dit soort films lachen, want ik vind deze soort eigenlijk heel leuk (american pie, van wilder, porky's, etc) maar deze was nou niet echt leuk. Ik ben hem over een paar dagen alweer vergeten. Het acteren is nou ook niet echt goed, op zijn minst. Het verhaal zit vol met cliché, het verhaal kon eigenlijk niet erger. Heel weinig gelachen! Maar ja, het kan altijd nog erger, denk ik maar. Want ik heb me voor de rest wel vermaakt.
2.5
Storkie
Verschrikkelijke film. Uit verveling toch maar aan het kijken. Maar wat erger ik me hier aan. Had, in het straatje van American Pie een leuke (kansloze) film kunnen zijn, maar dit is gewoon slecht!

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Tupac: Resurrection