• 9.376.839 stemmen

Geregisseerd door: Peter Hyams

Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Powers Boothe en Whittni Wright

Releasedatum: 1 februari 1996

Plot Sudden Death

"Terror goes into overtime."

Een paar terroristen kidnappen de vice-president en dreigen met het opblazen van het stadion waar op dat moment een ijshockey-finale bezig is. Brandweerman Darren komt achter het plan en besluit de plannen van de terroristen te dwarsbomen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Darren Francis Thomas McCord

Matthew Hallmark

Mrs. Ferrara

avatar van Jordy

Jordy

Vrij matige "Die Hard-in-een-ijshockey-stadion ". Voor de liefhebbers valt er wel weer het één en ander te genieten, maar het verhaaltje is standaard en Van Damme heeft betere rollen gespeeld en gevochten. 2 sterren.

avatar van neo

neo

het is dan wel een rip-off van die hard,maar zker niet de slechtste.de film is nog best wel spannend en van damme is weer cool.

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Jean-Claude Van Damme heeft beter geacteerd, maar deze film is zeker niet slecht. Inderdaad de zoveelste Die Hard rip-off, maar goed dat gebeurt nou eenmaal. 2,5 sterren.

avatar van haagseharry

haagseharry

Waarom worden dit soort films altijd eerst op V8 uitgezonden, om ze dan vervolgens een paar weken later of op sbs6 of op net5 uit te zenden? Niet omdat het vakantie is, want dit gebeurd het hele jaar door.

avatar van FisherKing

FisherKing

dit is eigelijk wel de minst slechte waar Van Damme in optreedt ( het woord acteren kan ik hierbij niet noemen ; misschien: figureren, deze mr ScreenGarbage no 1 )

avatar van VanDamme

VanDamme

was goede film de eerste keer dat ik hem keek vond ik hem nie echt leuk maar nu na een paar keer kijken is hij wel leuk

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

misschien is dat de reden waarom wij met z'n allen VanDamme niet zo goed vinden, omdat we niet "een paar keer" naar die moeilijke, veelgelaagde, pas na een paar kijkbeurten volledig te doorgronden films, kijken.

(no hard feelings, man, kon het niet laten )

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Weer de zoveelste film in de stijl van die hard maar hij was best vermakelijk. Zelf als je niet echt een fan bent van Van Damme kun je hier nog aardig van genieten. 3*

avatar van neo

neo

neo schreef:

van damme is weer cool.

ehm dit neem ik terug

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Je gaat een Van Damme film kijken en dat kijk je voor de actie, niet vanwege een briljant plot ofzo. Daarom kan ik hem zonder meer 2.5 sterren geven want het is een prima film.

avatar van U-96

U-96

• 2081 stemmen

Dit is weer de zoveelste DieHard-rip off, maar nu met een slecht plot.. En ook de vechtscenes van J.C. vielen voor mij nogal tegen.. Vooral het einde vond ik langdradig en overdreven (met dat zoontje)..

*1.5*

avatar van x

x

Van Damme is dan wel niet de beste acteur maar de film was tog wel spannend. En eindelijk eens een actiefilm waar veel actie in zit!

avatar van leverafronny

leverafronny

Toen deze op tv was zat ik bij andere mensen die absoluut naar miss België moesten kijken! 't Was geen misse show maar ik had hem toch liever helemaal gezien in plaatst van alleen het laatste half uur! Het einde was zeker spannend.

avatar van djelle

djelle

Ja hij was niet slecht deze Van Damme. Het is een typische genrefilm natuurlijk met een redelijk standaard script, maar toch bood hij best wel enkele originele zaken en toevoegingen. De setting was eens iets nieuws en de uitschakelingen van onze gespierde acteur (acteur ) vond ik erg uniek bedacht, en kwamen heel vermakelijk over. Alles was heel onderhoudend en de regie was wel degelijk. Weinig schietpartijen maar deze keer vond ik het niet zo jammer als normaal... De creatieve moorden maakten veel goed! Goeie genrefilm. 3*

avatar van mikey

mikey

Amusante genrefilm met veel actie, vaart en lol. De bad guys zijn uitstekend en jean claude doet wat we van hem verlangen; sentimenteel doen en vooral veel klappen uitdelen (yeah). 1 knokscene uit deze is legendarisch. 3.5 goed!

avatar van romy

romy

coole film en van damme doet het goed in deze coole actiefilm

avatar van grat

grat

zeker een cole film. net als ale jean claude van damme films 4 sterre

avatar van BOND31

BOND31

Een van de betere Van Damme-vehikels, met een groot budget, rond een gijzeling van de president in een ijshockeystadion tijdens een belangrijke wedstrijd. Veel vuistgevechten en redelijk groot spektakel maken er zeker een onderhoudende film van. 3,5 ster.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Ik vind vooral Powers Boothe een coole badguy.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Middelmatige van Damme film, volgens mij (maar ik kan het fout hebben) was dit de eerste film van van Damme nadat hij weer terug was van een of andere drugsverslaving.

Het haald ook het niveau van zijn eerste paar films niet.

Evengoed wel een hoop actie en wel de moeite waard

3,0

avatar van 100%VANDAMME

100%VANDAMME

echte topper, vette actie...houd de spanning er goed in, goed geacteerd, 5 sterren

avatar van Dylan Blanker

Dylan Blanker

Niet de beste film van Van Damme, maar zeker wel erg vermakelijk vond ik. Goede actiemomenten, spanning en de nodige vechtscenes. Alleen niet het beste acteerwerk van Van Damme, en dat is wel jammer. Ik geef de film toch *** (3 sterren) voor de actie, en omdat het geen slechte Van Damme film is.

Toch de moeite waard!

avatar van Materny

Materny

Het plot is zeer zekers aardig, maar de casting is belachelijk.

Trap Van Damme & dat irritant meisje eruit, en vervang ze door werkelijke goede acteurs, dan kun je misschien wel spreken over een geslaagde actiefilm.

Maar helaas, weer een geflopte actiefilm die op naam staat van de Belgische clown.

Ik zweer hierbij, dit is de laatste keer dat ik een film van hem heb gekeken .

Trauma's hou ik eraan over.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Matige film. Weer zo een standaard actiefilmpje, altijd zo voorspelbaar. Maar ik moet eerlijk toegeven, hij was wel een beetje spannend en nog een paar goede actiescenes die je bij elke actiefilm wel hebt.

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

Veel te veel fouten, je kon ze achter elkaar opnoemen.
En wat is er met die agent? Eerst praat hij uren aan de telefoon met Powers Boothe, en daarna is hij opeens de bad guy. Erg overbodig.
Het verhaal is een aaneenloping van vage gebeurtenissen, zoals het hoort in een actiefilm misschien. Maar ik heb me lopen ergeren.

1 ster.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

goeie film van Van Damme. heeft goed geacteerd en die ene redding op het ijshockeyveld was top krijgt een * * * van mij.

avatar van Drazenko

Drazenko

Pilcrepus schreef:
Veel te veel fouten, je kon ze achter elkaar opnoemen.

1 ster.

Welke fouten?

avatar van 606

100%VANDAMME schreef:

ik vond het ook goed maar houd het op

avatar van dafoefan

dafoefan

Aardige film.

Goed geacteerd door Van Damme.

Slecht geacteerd door Michael Gaston

Verveeld af en toe een beetje want de actie-scènes lijken soms op elkaar.

avatar van Mescaline

Mescaline

Had meer van deze film verwacht.

De actie was nog om aantezien.

Zelfs het acteren vond ik redelijk.

Alleen de film wordt wel zeer langdradig.

Had wat spannender gekunnen en wat meer actie.

3 sterren voor van damme.