• 9.176.627 stemmen

Welcome to Sudden Death (2020)

Actie / Thriller | 81 minuten

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Dallas Jackson

Met onder meer: Michael Jai White, Michael Eklund en Sabryn Rock

Gesproken taal: Duits en Engels

Plot Welcome to Sudden Death

Jesse Freeman is een voormalig lid van de special forces en explosievenexpert. Nu werkt hij als beveiliger voor een nieuw hypermodern basketbalstadion. Tijdens de opening van het stadion ontstaat er chaos als een groep terroristen de eigenaar en Jesse's dochter gevangennemen. De klok tikt en de kansen zijn nihil. Het is nu aan Jesse om niet alleen hen te redden, maar ook alle fans.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van DreamTech

DreamTech

wat een ellende gauw afgezet !!

avatar van 606

• 11997 stemmen

Echt een slechte kopie van nog een arena ik red mijn kinderen verhaal. Like Final Score!

avatar van filmkul

filmkul

• 2038 stemmen

Zwakke actiefilm. Het verhaal slaat nergens op, maar dat is bijzaak bij dit soort films. De uitwerking is erg houterig en voorspelbaar. De film weet nergens enigszins te verrassen. Ook de actiescenes zijn zwak en zien er voorgeprogrammeerd uit. Daarnaast is de actie eentonig en bestaat voornamelijk uit 1 op 1 vuistgevechten. Het acteerwerk is onvoldoende. Zelfs de figuranten zijn opvallend slecht. Visueel ziet de boel er wel kleurrijk uit. Prutswerkje. 1.5

avatar van schumacher

schumacher

Met dieje dikke in de film heb ik wel een paar keer moeten lachen en voor de rest, ik heb identiek hetzelfde al gezien , een film met Batista, die vond ik toch net iets beter dan deze hier.

avatar van AniSter

AniSter

Geweldig, wat een amusement: humor, actie, mooie stadionshots. Die 75 min. zijn omgevlogen. Een toffe film voor de kids!

avatar van DiDa

DiDa

Ik hou van actiefilms, en zeker ook B-actie films. Maar dit is echt te slecht voor woorden. Helaas.....

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken, in begin dacht ik dat ik naar een jeugdfilm / komedie aan het kijken was, de terroristen waren ook lachwekkend slecht.

Ik had gehoopt dat het naarmate de film vordert nog wat meer actie en explosies in voorkwamen, maar niets dan dat.

Wel wat vechtpartijen met wat 'bewakers' maar geen enkele explosie!

Had gehoopt dat het stadion zou ontploffen en overal paniek ontstond net zoals in de vroegere Sudden Death met Van Damme, maar helaas, het bleef met wat onnozele vechtpartijen en op het eind wat geweld, maar wat een tegenvaller!

Hier hadden ze veel meer moeten uithalen, maar daar was zeker geen geld voor? Meer explosies, meer vuur en geweld, betere schurken en een langere speelduur had de film wel gered.

De helikopter op de foto heb ik trouwens niet gezien, toen het beter werd was de film afgelopen (73 minuten slechts duurt deze film)

Je kan beter naar ''Final score'' kijken een soortgelijke film