• 9.375.897 stemmen

It's a Very Merry Muppet Christmas Movie (2002)

Familie / Komedie | 100 minuten / 85 minuten (DVD-versie)

Genre: Familie / Komedie

Speelduur: 100 minuten / 85 minuten (DVD-versie)

Geregisseerd door: Kirk R. Thatcher

Met onder meer: Steve Whitmire, Dave Goelz en Eric Jacobson

Plot It's a Very Merry Muppet Christmas Movie

Het is de avond voor Kerst en het Muppettheater dreigt te worden gesloten. Kermit voelt zich daardoor zo ellendig dat hij denkt dat de wereld beter af is zonder hem...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Rachel Bitterman

Daniel's 'Boss'

Joe Snow (stemrol)

Nancy Nut-What

Sally Ann Santa Claus

avatar van streeter

streeter

Ik was echt verrast hoe leuk deze TV/Video film was. Zeker geschikt voor de hele familie (en daar bedoel ik natuurlijk mee dat de ouders het ook leuk zullen vinden).

avatar van SSeagal

SSeagal

Zeer grappig, veel gelachen, maar gaf me een minder kerstgevoel mee dan the muppets christmas carol, toch wel een ***1/2 waard deze.

avatar van stefano

stefano

vond hem niet leuk, the muppets christmas carol was veel mooier en hart verwarmer en lachwekkender, ik vond het slecht geacteerd vooral door die vrouw als slechterik het is geen michael cain die fantastisch was, het enige leuke was die pepe die garnaal

avatar van GerwinF

GerwinF

It's a Very Merry Muppet Christmas Movie komt woensdag 31-12-03 van 14:30 tot 15:55 op BBC1.

Ook grappig dat Triumph the Insult Dog uit de Late Night Show van Conan O' Brien ook een klein rolletje heeft

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Blijven leuk die Muppets.

avatar van Soeperman87

Soeperman87

HUH!? Nog nooit van deze film gehoord ofzo!

Wil 'm graag een keer zien!

Met kerst dan he!

avatar van Rujar

Rujar

Haha blijft altijd erg grappig. Heb de film toch maar gekeken om alvast in de stemming van kerst te komen. En inderdaad de Christmas Carol was veel leuker, maar een ieder kan zich absoluut vermaken met deze film.

avatar van Purmerend

Purmerend

De franse garnaal Pepe is wel grappig, voor de rest vind ik hem een beetje tegenvallen. 2,5*

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Leuke Muppets-kerstfilm met veel grappen en heel veel verwijzingen naar andere (kerst)films, waaronder The Grinch en Moulin Rouge. Helaas zijn niet alle grappen even geslaagd en is Joan Collins als Mrs. Bitterman, de schurk, niet zo grappig. Daartegenover staan gelukkig veel leuke bijrollen en cameo's voor o.a. William H. Macy, Matthew Lillard, Whoopi Goldberg (als God) en natuurlijk Triumph the Insult Dog. > 3*

Triumph: "Muppet shows are always the best."
Kermit: "You really mean that?"
Triumph: "For me to POOP on!"

avatar van Sannepan

Sannepan

Ben het helemaal eens met Fangs. Was wel een leuk filmpje, vind the muppets echt helemaal geweldig en echt leuk voor jong en oud (waarschijnlijk snapt oud de grappen zelfs beter)

De film krijgt van mij ook 3*

avatar van JingleBells

JingleBells

Ik ben altijd mijn hele leven lang al fans van de muppets, en dit is zeker een muppet-5-sterren waard! Het is niet zo'n nep film.

Ik ben door deze film ook na gaan denken over de dingen als ik er niet was hier op aarde

Het was ook leuk dat Whoopi erin voor kwam!

avatar van JurassicPark

JurassicPark

een 3,5. die andere kerst muppet film is veel beter maar deze is ook erg leuk

avatar van DieGo

DieGo

It's A Wonderful Life met Muppets, voor een keertje best aardig. 2,5*

avatar van Jolienepien

Jolienepien

Heel leuke versie van de Christmas Carol. Met leuke liedjes.

avatar van timburton

timburton

Eindelijk eens een psychiese film van the Muppets. Ik ben uberhaubt een grote fan van de muppets, maar dit is echt een geweldige film! Heeft deze in de bios gedraait? 5,0

avatar van Jolienepien

Jolienepien

Jolienepien schreef:

Heel leuke versie van de Christmas Carol. Met leuke liedjes.

Oeps, ik ben in de war geraakt met de muppet christmas carol.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Leuk filmpje voor jong en oud.

3***

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Niet echt bijzondere kerstfilm, die ook niet echt bijzonder grappig is. De 1992-versie is vele malen leuker .

avatar van timburton

timburton

Waarom was ik 1 jaar geleden zo enthousiast over deze film?

O, ja!... Uh... Nee.

avatar van james_cameron

Geforceerde, flauwe Muppets-film. Het moet allemaal grappig en spitsvondig zijn, maar het resultaat is een drukke en vermoeiende film. Hier en daar een verdwaalde leuke grap (Pepe de garnaal is inderdaad geestig), maar het houdt niet over.

avatar van Dk2008

Dk2008

Leuke, vrolijke en ook best knap gemaakte film. Blijft erg dicht bij The Muppet Show. Gelukkig niet veel liedjes. Wel wat veel, meestal kwaadaardige, mensen waarmee de Muppets het maar moeilijk hebben. Joan Cusack speelt goed, wat is die vals. Ook de vele grappige dialogen maken dit wat mij betreft een geslaagde film.

avatar van Ozymandias88

Ozymandias88

Ik kan het hele god-idee niet zo waarderen.

avatar van Spetie

Redelijk filmpje, erg zoet, maar dat kun je bij een film als deze ook wel verwachten. Het verhaaltje is niet zo bijzonder, maar de film ademt wel de typische muppetsfeer uit, al missen deze keer de scherpere grappen en oogde het vaak nogal flauw. Wel positief is ook de rol van Joan Cusack als schurk, die haar rol prima invult en de sfeer van de film goed aanvoelt. Toch is de versie uit 1992 in ieder geval een stuk beter nog.

avatar van WB

WB

Niet bijzonder. Heb betere Muppetfilms gezien (Christmas letter to Santa, en Christmas Carol). De grappen kwamen niet goed uit de verf helaas...

avatar van NightSpirit

NightSpirit

Niet zo leuk als the christmas carrol, maar hij is zeker wel de moeite waard. Er staat toch altijd een maatschappelijke boodschap centraal in the Muppets!

avatar van Phantasm

Phantasm

Matige Muppetfilm, ik vond hem niet echt geweldig, had er wel wat meer van verwacht.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

TV-film die zijn momentjes heeft, maar over het algemeen niet zo bijzonder is. De Muppets staan meestal garant voor plezier, maar meestal is dat toch meer dan wat we hier te zien krijgen. Vooral de echte acteurs zijn hier niet om aan te zien. Het hele gedeelte met Whoopi Goldberg had van mijn part weggelaten mogen worden.

avatar van The Oceanic Six

Aardige Muppet film, die me vooral kon bekoren omdat Kermit er constant in voor kwam. Dat is zeker niet in elke Muppet film. Kermit vind ik toch wel 1 van de leukste karakters. Verder is de film niet zo heel bijzonder, maar is het wel vermakelijk. Zeker het slot als Kermit ziet hoe iedereen leeft in een wereld zonder hem was wel geinig.

Eén van de betere Muppet films.

Gaat natuurlijk volledig aan de haal met het verhaaltje van It's A Wonderful Life, maar doet dat best aardig. Ook wel een aantal leuke verwijzingen naar andere films, maar het kerstverhaal staat uiteraard centraal. Verder niet de eerste films waar de Muppets in geldproblemen komen, vraag me wel af waarom dat zo'n geliefd Muppet thema is.

Kon best lachen met de rollen van Arquette, ook Macy en Goldberg zijn goed te pruimen. Cusack vond ik minder goed geslaagd, doet iets teveel haar best. Wat cameos betreft blijven de Muppets wel erg sterk op de Amerikaanse markt gericht, herkende er links en rechts wel eentje maar niet echt enorme internationale sterren.

Humor is best leuk, filmpje is vlot, de wat bruuske scheiding tussen het eerste en tweede deel stoort niet en hoewel ook best lang voor een Muppet film verveelt het niet. Al bij al een leuke film dus.

avatar van TheLionKingFan

TheLionKingFan

Geweldige kerstfilm met de geweldige muppets. Fantastische humor en een leuke bijrol van Goldberg. 4.0*