Genre: Fantasy / Muziek
Met onder meer: Michael Jackson, Joe Pesci en Brandon Quintin Adams
Releasedatum: 15 december 1988
Plot Moonwalker
"A Movie Like No Other"
Een combinatie van verschillende verhaallijnen en videoclips van Michael Jackson. Zo wordt Michael Jackson door een menigte achtervolgd, maar vindt hij een slimme manier om te ontsnappen en moet hij het opnemen tegen een schurk (Joe Pesci), die alle kinderen op de wereld aan de drugs wil helpen en een meisje ontvoert. Maar is de schurk opgewassen tegen Michael Jackson's speciale, magische krachten?
Zichzelf
Mr. Big
Sean
Katie
Dancer (segment 'Badder')
Maestro
Dancer (segment 'Badder')
Jay O'Connor
Hij weet van dat suffe Beatles nummer toch maar een mooie sensatie te maken.
Ga je mond spoelen
Driver_hhg
Film 1 keer gezien in bioscoop, later gekocht. Damnz wat vond ik het een geweldige film als zwaar fan van M.J. (Ik mag M.J. zeggen
Mijn ouders waren ook mee (ik was 8 in de tijd) en mijn moeder vroeg zich maar af wanneer de film begon hahaha..
Maar ach ja, je word ouder en gaat inzien dat het toch best een flut film is hahaha.. Maar de clips zijn nice, Speed Demon is toch wel grappig en Smooth Criminal blijft de bom.
Toch maar weer eens kopen, gewoon als nostalgie en af en toe een clipje bekijken. Maar ben altijd dan wel een M.J. fan gebleven. Ohjawel.
Ik geef geen sterren, das ook weer zo sneu.
Driver_hhg
een verhaallijn waarin Jackson door kinderen achterna gezeten wordt
^ dat staat toch wel zo fout hahaha
tommykonijn
Dat van die enge boef is van Smooth Criminal, gespeeld door Joe Pesci.
Hij speelde ook al boef in Home Alone
jumpstylemovie
Hij speelde ook al boef in Home Alone
Die rol was iets beter
Maurien
Man,wat was hij knap in die film.
Ik heb zitten kwijlen voor m'n tv.
4,5* voor 'Speed Demon',3,5* voor 'Smooth Criminal' en 5* voor de muziek ,5* voor zijn schoonheid en sexiness;
Normaal zou ik de film het dus een 4,5* moeten geven,maar omdat ik een grote fan ben is,geef ik het een 5*
vitani
ik geef 't een 2,5 ..
hij is een GEWELDIGE zanger, danser en entertainer, en hij heeft ook een geweldige fantasie, maar het is wel een beetje een kinderfilm. en het verhaal begint pas heel laat in de film.
en ik ben zo verliefd op de clip/dans van Smooth Criminal, hallelujah.
Donkerwoud
Er kan veel met geld gekocht worden, maar voor een mooie onderhoudende film is er toch echt meer nodig dan een gigantische superster en state-of-the-art special effects. Dit is dan ook meer een langgerekte videoclip dan een film te noemen. Voor de hardcore fans van Michael misschien aardig, voor de rest van de mensheid...blijf ervan weg!
Traxas
Leuk voor de clips en de fans maar ja... een goede filmkan je dit niet noemen eh
Chainsaw
Soms vraag je je na het zien van een film af waar je nu eigenlijk naar hebt zitten kijken. Zoals bij Moonwalker, een vreemde verzameling videoclips, waar de meest bespottelijke en compleet idiote verhaaltjes omheen zijn verzonnen om het een beetje op een film te laten lijken. En wat voor verhaaltjes. Nooit gedacht dat ik Transformers, dansende konijnen, Joe Pesci en Little House on the Prairie gecombineerd zou zien in één film. Het is belachelijk slecht geschreven en er is werkelijk geen touw aan vast te knopen.Het Smooth Criminal segmentje zag er misschien prima uit, maar daar heb je nog geen film mee. Moonwalker is dan ook gewoon een simpel en idioot promotiefilmpje (en een behoorlijke verafgoding) van de popartiest.
1 ster.
BoordAppel
Bizar egodocument van een groot artiest die ze niet meer allemaal op een rijtje had, anders breng je een film als deze niet uit. De muziek is natuurlijk goed en de clips van Leave Me Alone en Smooth Criminal zijn dat ook. Daarnaast is het vooral leuk om te kijken, niet omdat het goed is, maar omdat het zo ontzettend bizar is allemaal.
Michael veranderd zonder reden in een auto en later zelfs nog in een robot en een soort van vliegtuig. Hoe en wat en waarom is totaal niet duidelijk, net zoals de beweegredenen van de schurk, vrij slecht gespeeld door Joe Pesci. Zelfs in dat beetje verhaal dat de film bevat zit geen logische lijn. Michael is vrolijk met kinderen aan het spelen (dat kreeg later een wat andere lading), hij loopt een grot binnen en komt ineens in een compleet andere omgeving. Zo gaat dat de hele film door.
Om een vriendin van me te quoten, een echte Michael Jackson fan: "dit is denk ik de slechtste film die ik ooit gezien heb". Eigenlijk alleen aan te raden aan mensen die van slechte films en curiositeiten houden.
DragQueen
Prima prent, waarbij je wel het gevoel hebt dat je naar een uitgerekte videoclip aan het kijken bent. want van het dunne verhaaltje moet de film het niet hebben. michael is zeker in topvorm, en showt ons zijn vette dans-moves. ook de muziek die door de film heengeweven is, is klasse. verder heeft de film wel weinig om het lijf. maar jackson, de strakke choreografie, en de tijdloze muziek, maken het voor de liefhebber een prima film. 3 sterren.
alex____94
kan hier als "Die Hard MJ-fan" toch niet minder dan 5* op geven?
TroubleSome
Michael Jackson +3
Clips +2
Muziek +3
Film voor 1988 +2
Hoger dan de 5 mag ik niet.
Michael jackson (Die hard-fans ) Zeker het kijken waard. Zoek jij een vermakelijke film, echter heb je geen enkele cd van michael jackson in huis.(schaam je). Waarom lees je dan uberhaupt de reacties
Schaam je nog harder..
5 sterren. leuke vermakelijke film voor de MJ-fans. Echter houdt er rekening mee dat deze film ruim 20 jaar oud is !!!
De dood van MJ heeft blijkbaar geholpen om deze film terug in de kijker te brengen en vooral bij MJ-fans dan die deze 'film' als je het zo wil noemen wat hoger scoren. Al gezakt tot de 100e plaats in de flop 100.
Julie
Toch zooo fijn om naar te kijken als een michael-fan
Als ik eventjes oppervlakkig mag zijn: Hij is hier ongelooflijk knap en sexy
om van te snoepen!
voor de rest. De volle clips zijn zo leuk om in huis te hebben en telkens te kunnen bekijken
Elders snap ik ook wel een beetje de kritiek. Het is best een 'rare' film.
Maar ik vind dat dat juist zijn charmes heeft. Zo kun je zien wat er zich allemaal in dat hoofd van Michael afspeelde
4,5* als Die-hard-fan
Chairrepair
Oke de film is niet super, maar michael wel =]
Dus dan kom ik toch lekker op 4 steeren XD
Peter Ho
Voor de muziek 3. Voor de film gaat er 2 eraf. Voor Joe Pesci en de Choreografie ietsje hoger
ewalk
Een film waarin de geniale Jackson zijn fantasie de vrije loop laat gaan. Jammer genoeg niet altijd door iedereen te begrijpen en alle filmwetten loslatend maar wel met clips van nummers als Smooth Criminal, Leave me Alone, etc. Als film waardeloos, als document meesterlijk!
kramersietse
Nee, een acteur van topniveau is ons niet ontvallen vorig jaar. Het is gewoon een muziekdvd dit, geen film, dan hoort het ook niet onder films te staan moderators.
chevy93
Dan heb jij niet veel muziek DVD's gezien. Dit is absoluut geen muziek DVD. Er zit wel degelijk een verhaal. Het is niet zomaar wat liedjes/clips afspelen en klaar.
Weliswaar geen goede, maar toch..
kramersietse
Niet? Al die nummers zijn hits geworden maatje.
chevy93
De nummers van Grease zijn ook hits geworden, maar dat maakt het nog geen muziek dvd
Bovendien zijn die nummers geen hit door deze film, maar door het album zelf. Smooth Criminal stond bv. al op het album Bad.
kramersietse
Als ze alleen maar zingen en zo af en toe iets zeggen noem ik een muziekdvd, afdeling opera of musical
chevy93
Dus Lord of the Rings is ook een muziekfilm? Wordt ook in gezongen.
Noem het flauw, maar met zo'n kort door de bocht redenering van jou, klopt het wel.
kramersietse
In LOTR word meer gespeeld en veel minder gezongen maatje.

Levensecht Netflix-drama 'Private Life' met Paul Giamatti maakt indruk

'The Investigation of Lucy Letby' gezien? Op Netflix vind je ook deze vergelijkbare documentaires

Waargebeurde film 'The Mauritanian' van Kevin Macdonald is woensdag op televisie

Netflix komt met 'Caught Stealing', maar Prime Video overtroeft met 'Roofman'

Akira