Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: Lasse Spang Olsen
Met onder meer: Kim Bodnia, Dejan Čukić en Nikolaj Lie Kaas
Gesproken taal: Deens, Duits, Engels en Servisch
Plot I Kina Spiser de Hunde
Arvid en Harald zijn broers. Dat is ook de enige overeenkomst tussen de twee. Arvid is immers een rustige en onopvallende medewerker van een bank terwijl Harald een zware jongen is die zijn hand niet omdraait voor een crimineel zaakje. Arvid wordt onverwacht een held tegen wil en dank wanneer hij een bankoverval verijdelt door de overvaller te overmeesteren. Daar is niet iedereen even blij mee en Arvid moet noodgedwongen de hulp van zijn broer inroepen om zijn eigen hachje te redden. Hij komt tot over zijn oren in de dagelijkse praktijk van Harald die wordt begeleid door twee koks en een niet bijster slimme immigrant.
Arvid
Richard
Bartender
Banjo
- 2032 berichten
De de film begon erg rommelig en saai.
Maar zodra de film op de helft was werd ie wat beter. maar het einde daarintegen vond ik zeer zwak. Meer dan 2 sterren kan ik er niet van maken.
as
pretentieloos vermaak. Kon de humor er wel van inzien. Ik heb ook een beetje een zwak voor Kim Bodnia. (fantastisch als bruut) Check ook old men in new cars als je hier van houdt. Officieus vervolg op dit filpke.
dreamscape
Gisteravond eindelijk gezien... vond 'm eigenlijk wel erg grappig. Je ziet steeds iedere mislukking mijlenver aankomen, maar dat mag de pret eigenlijk niet drukken.
Vooral Arvid, voor wie het allemaal af en toe iets te snel gaat en die dan precies dezelfde kop trekt als Joey uit Friends, vond ik erg grappig gespeeld.
Beetje simpel vermaak, maar toch eigenlijk wel heel leuk.
bram16
vond ik een zeer leuke fillm, het begin is inderdaad een beetje rommelig. De mimiek van arvid is inderdaad grappig, maar ook het personage "vuc" vond ik geweldig. en dan het einde: hoe onvoorspelbaar was dit niet? wat heb ik toch gelachen met deze film!: 5*****
Justice4All
Ben benieuwd naar deze film. Heb "Old Men In New Cars" gezien, vondt het best een hele goeie film.
Justice4All
Ietsje minder dan "Old Men In New Cars", maar toch wel te pruimen 3 sterren
GerwinF
Net als Old Men In New Cars erg grove film, waar me wederom opvalt dat Arvid (Kim Bodnia) het steeds maar best vindt dat hij weer een vuil klusje moet opknappen. De actiestukjes zijn echt opvallend goed, maar er had wat meer humor (alla lock, stock) in mogen zitten. Maar mischien moet ik ook deze films niet vergelijken
Voorlopig 3.5 sterren.
Lekkere rauwe film met een grote dosis zwarte humor een dikke zeven dus 3.5*
T.O.
Wat Stinissen zegt
Zeker een aanrader voor liefhebbers van 'coole' actiefilms.
aasgier69
Leuke film,met een hoop humor.Best wel grove actie scene's maar dat hoort bij de film.
Was weer is wat anders.Erg vermakelijk!
Erug leuk en lekker geweldadig a la Lock stock en Boondock saints. Toppertje 4*
Wegpiraat
lekker nuchter alleen op de bank ,ik heb erg genoten!!!!
4.5 *
maar dat komt misschien omdat ik ook niet spoor .......
Shiroken
Mijns inziens echt een briljante film.
Het complete gebrek aan moraal maakt deze film juist zo goed.
Films als deze worden jammer genoeg maar betrekkelijk zelden, en doorgaans niet voor een al te breed publiek, gemaakt. 5*
ralfsjam
een lekkere, grappige, goed geacteerde deense humos film in de lijn van Jalla Jalla, old men in new cars en Kopps. 90 minuten genieten van een uiterst orrigineel verhaal. een dikke aanrader!
4 plus
Leuke film,met originele harde humor. Vond het vervolg (Old men in new cars), dat eigenlijk een prequel is zelfs nog leuker.
3,5 *
Vinokourov
Snatch., maar dan op zijn Deens! Van het rijtje films Snatch., Lock, Stock and Two Smoking Barrels ben ik niet echt een groot fan van, maar dit kon me toch wel interesseren. Leuk ook dat het relatief groot opgezet is met die actiescenes. Dat verwacht je toch niet gauw van zo'n klein landje als Denemarken.
Wat me opviel, waren wat typische Deens-gerelateerde grapjes, die met wat eventueel opzoeken te begrijpen zijn. Voorbeelden zijn de neus die op Odense lijkt en het door de vader van de broers gemiste EK van 1992. Wel geinig gevonden, maar voor Denen zelf zal het vast nog grappiger zijn.
Yugnav
halve ster extra voor de scene met de rockband en de laatste scene...
Goldenskull
De film kent mindere momenten en ziet er soms erg amateuristisch uit, maar is bij vlagen ook erg grappig. De eindscène is hilarisch. 3.5*
Erwinner
Waarschijnlijk weer zo´n low-budget filmpje die door velen wordt afgeschreven door het het gebrek aan special effects o.i.d.
Dan nog is dit knap gemaakt met een nog knapper script. Het tempo in deze film is geweldig op dreef! De humor in de dialogen is op maffiaanse wijze droger dan een vaatdoek en verder bezit dit kleine pareltje ook nog eens memorabele scene´s die alle oneffenheden in 1 klap wegpoetsen.
Daarnaast hoeft het ook allemaal niet tot in de puntjes strak gefilmd te worden, daar is het script ook niet naar. Gewetenloos erop los knallen en vervolgens met enig berouw het volgende slachtoffer uitzoeken wat vol staat met brute actie en scherpe humor kan gewoon een zeer amusant filmpje opleveren.
Voeg daar nog eens aparte muziek aan toe die op tijd wordt ingezet zodat er een compleet geschifte film ontstaat met zeer veel dank aan het laatste maffe kwartier inclusief de shoot-out!
Nog iets dwazer had niet misstaan en een meesterwerk is het niet maar kan me voorstellen dat sommigen dit geweldig filmvermaak vinden!
Ik krijg spontaan zin om Old Men in New Cars van de week op te gaan zetten waar ik eigenlijk mijn twijfels bij had temeer ik bij Vet Hard na een half uur mijn oogleden de overwinning gunde.
Vind een 4* wel op z´n plaats.
Leuk dat deze beviel Erwinner.
Old Men in New Cars is veel beter dan Vet Hard. Bevat gewoon net zo'n scherpe humor als In China They Eat Dogs. Zelfde hoofdrolspelers en zelfde soort film, al is die misschien iets rechtlijniger dan deze.
ikkie01
Het einde vond ik jammer maar verder een heerlijke film. Volstrekt gebrek aan moraal en een goed tempo maakt dit een boeiende film.
buddhapuckie
Zeer leuke film, ik heb me kapot gelachen!
! De NL versie vind ik een stuk minder dan deze.
Number23
Geinig filmpje. Wat me telkens weer opvalt als ik weer een Deense film opzet, het is eigenlijk maar een klein clubje acteurs. Bodnia(Frygtelig Lykkelig), Kaas(Green Butchers), Dyrholm(Festen), Kruse(Green Butchers) en Christensen(En Familie), allen heb ik ze eerder gezien. In ieder geval, de humor is heerlijk en de opstapelende problemen en de actie allen goed uitgewerkt. Ik heb wel genoten.
MatthijsGr00t
In China They Eat Dogs is voor mij een erg geslaagde film geworden. Het verhaal is simpel maar de kracht zit in de uitwerking ervan, komische scenes worden afgewisseld met mooie actiescènes. Het verhaal wordt klein neergezet maar blijft leuk door de vele afwisselende en verrassende scenes. Ook het acteerwerk van de broers en de koks is erg leuk. Allen zijn tevens erg goed gecast.
Lasse Spang Olsen zet hier een leuke en frisse film neer die ik bij iedereen kan aanbevelen. 4,0*!
Pazmaster
Deze film wordt hier een beetje overgewaardeerd naar mijn mening. Er zitten wel wat komische momenten in met wat droge humor, maar ook is het soms weer heel erg flauw. Hilarisch wordt het eigenlijk niet, ik heb hoogstens een paar keer moeten glimlachen. Soms ook wel slechte sound FX en er wordt ook steeds die foute kerkmuziek gespeeld in scène`s waar het voor mijn gevoel niet echt bij past. De special FX aan het einde van de film zien er ook niet uit. Bovendien was het einde gewoon erg slecht. 2 kleine sterren

Gamle Mænd i Nye Biler
2002

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Adams Æbler