Timecop: The Berlin Decision (2003)
Genre: Actie / Sciencefiction
Alternatieve titel: Timecop 2
Geregisseerd door: Steve Boyum
Met onder meer: Jason Scott Lee en Thomas Ian Griffith
Plot Timecop: The Berlin Decision
Ryan Chang, een van de beste agenten van de Time Enforcement Commission, wordt met de opdracht belast tijdreizigers te onderscheppen die naar het verleden reizen met de bedoeling het verleden te veranderen. Changs meest recente opdracht is het volgen van professor Branson, die vanuit het jaar 2010 terug naar het verleden reist om de moord op zijn vrouw te voorkomen.
Ryan Chan
Officer #2
Ling
SS Bodyguard
damon
van Damme-fan: "hmmm.....zonder van Damme dit keer........zal vast gewoon een kopie worden van het origineel"
Quentin
Vond ik de eerste film nog wel aardig om te bekijkenn, wordt deze volgens mij een super slechte en niet leuke b-film met wat flut acteurs
raijmmar
Ik heb hem gisteren gezien. Leuk om naar te kijken meer ook niet.
moviefreak#1
Dit kan toch niet waar zijn, waar zijn we nou helemaal mee bezig
Have A Break, Have Another Movie !
SSeagal
maar ff serieus, hij kan misschien nog leuk worden met verstand op nul, als de videotheek ff niks anders meer heeft....
empirekees
Hobbes
of het testbeeld.
De dakgoten moeten ook nog schoongemaakt worden herinner ik me nu...
SSeagal
Hij zal misschien wel slecht zijn, maar slecht kan soms leuk zijn. En ik bepaal zelf wel wat ik kijk, priktegel.
Saving Pvt. Pyle
Kan zijn, maar Bruce Lee is niet de vader van Jason Scott.
Justice4All
Kan zijn, maar Bruce Lee is niet de vader van Jason Scott.
Paco Delavega
Misschien komt het door http://www.moviemeter.nl/?film=5820 deze film dat je dat dacht
moviefreak#1
Toch best een aardig filmpje hoor. Thomas Ian Griffith speelt overigens naast Jason Scott Lee dus dat moet even veranderd worden
BS
ik vond het nog best een aardige film.
Natuurlijk een stuk minder dan het orgineel,maar er zitten genoeg dingen in die het voor mij interesant maken.
Er wordt rederlijk goed in geacteerd, er zit actie in,beetje humor, een rederlijk verhaal en het eind vond ik goed gedaan.
Toch zitten er veel dingen in die niet echt 'lopen'.Misschien had van damme dat beter gekunt,maar de film entertaint en daar draait het maar om.
3 sterren.
Quentin
Vrij slechte film, onlogisch/verwarrend verhaal, ziet er goedkoop uit, slecht geacteerd en slechte sfx. 1,5*
sinterklaas
Mwa, wat minder dan timecop 1 maar toch vermakelijk voor een lente-avond.
2,0
supersonic74
whaaa....ff een dvd geleend van mijn broer ...hmmm Timecop2..wat een slechte film. Jammer dat dit soort idee nog niet mogelijk is...anders was ik zelf de tijd terug ingestapt om mezelf te stoppen..om deze nutteloze tijdverspilling te voorkomen.
ja ja eeeeennn ...sjit kan geen 0 kiezen ..dan maar 0.5
DragQueen
Beduidend minder dan de eerste, al ziet het er visueel nog niet zo slecht uit. het verhaal is bij vlagen voorspelbaar. en de afwezigheid van van damme is merkbaar. maar daarbuiten zorgt lee wel voor de nodige actie. wat de film nog redelijk kijkbaar maakt. 2 sterren.
Legan
Minder dan het eerste deel maar desalnietemin toch vermakelijk. Matige special effects, redelijk geacteerd, prima actie en ondermaatse decors. Met een hoger budget had er veel meer in gezeten, maar ja... Dat is meestal het geval.
4.8 uit 10 (2,5*)
van duijn
Slechte film.. Zeer slap einde en de actie was ook niet geweldig...
*1.5
killer13
i,ben een grote fan van jean-claud van damme en ik vind timecop erg goed. maar dit slap aftreksel kan me op geen enkel gebied bekoren!
Wheely5
Ik heb deel een nog niet gezien, maar dit was inderdaad wel een erg warrig verhaal. Toch blijft het concept tijdreizen altijd erg intressant vind ik. En ook in deze film zie je weer hoe een minieuze beslissing uiteindelijk de totale geschiedenis kan veranderen.
Toch Timecop eens kijken als ik het hier zo hoor
Phantasm
Een verhaal zat er niet in, erg verwarrend allemaal, de gevechtscene's waren nog zo'n beetje te pruimen, daarmee is het dan ook wel gezegd.
jippie2010
Zo... nog nooit zo'n slechte 'Hitler' gezien in een film.
Vechtscènes zijn redelijk in orde.
Voor de rest kwalitatief een slechte film, die voorzichtig een maatschappelijk thema probeert aan te boren. Niet echt geloofwaardig. *2.0
Gang_Star
Waar het eerste Timecop nog Jean-Claude van Damme had, is Jason Scott Lee aanwezig in Timecop 2: The Berlin Decision. Lee had mij eerder nog totaal verrast met zijn rol als Bruce Lee in Dragon: the Bruce Lee Story, dus wat mij betreft prima. En ook Lee doet zijn rol hier weer naar behoren en laat zien dat hij wel degelijk wat kan qua actiescènes. Jammer voor hem is dat de badguy van dienst een matige vertolking neerzet. De actiescènes zijn naar behoren maar het verhaal is veel te rommelig. Dat constante gedoe met het tijdreizen werd te vaak herhaald en ging dan ook al vrij snel vervelen.

Timecop
1994

Fans door het dolle heen met nieuwe beelden van 'The Super Mario Galaxy Movie'

Waargebeurde dramafilm 'Dark Waters' met Mark Ruffalo vanaf komende week op Netflix

Hour of the Gun
Western, 1967