• 9.377.017 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Garry Marshall

Met onder meer: Dana Delany, Rosie O'Donnell en Dan Aykroyd

Plot Exit to Eden

"To crack this case, these two cops will have to flash more than their badges."

Detectives Fred Lever en Sheila Kingston krijgen de opdracht de beruchte diamantsmokkelaar Omar en zijn sexy, maar gevaarlijke medeplichtige Nina in te rekenen. Het bezwarende en enige bewijsmateriaal bevindt zich echter in de fotocamera van een zekere Elliot Slater, die plots vertrokken is naar het tropische paradijs Club Eden, waar hij in behandeling gaat voor zijn seksuele problemen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Lisa Emerson

Nina Blackstone

Tommy Miller

avatar van BLacqWyng

BLacqWyng

Ik blijf dit een waanzinnige comedy vinden, die ik hier zwaar ondergewaardeerd vind in score. Rosie en Dan zijn meesterlijk in deze film.

avatar van undeviljur

undeviljur

het is een heel aparte komedie maar zekker goed

jammer dat hij zo onbekend is

avatar van martinj

martinj

Wat een ontzettend grappige film, vol met onverwachte vondsten. Ik heb genoten. Geen platte sex, maar subtiele knipoog naar SM, leuk in beeld gebrachte erotiek. Dan Akroyd is geweldig als sukkelige inspecteur en Rosie O'Donnell speelt een glansrol. Terwijl Dana Delany, misschien niet de beste actrice, adembenemend is.

avatar van djginod

djginod

Ik snap ook de lage scores niet echt. Okay, het is geen Oscar winnende film, maar het is zeker geen slechte film. Hou je van het genre en ben je niet te preuts aangelegd (hoewel, het is allemaal erg braaf, ondank de knipoog naar BDSM) dan is dit een leuke film.