• 9.374.935 stemmen

National Lampoon Presents Dorm Daze (2003)

Komedie | 96 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: David Hillenbrand en Scott Hillenbrand

Met onder meer: Tatyana Ali, Boti Bliss en Tony Denman

Plot National Lampoon Presents Dorm Daze

"Study Hard."

Een dag uit het leven van enkele studenten die wonen op de campus bij hun universiteit. Er ontstaat grote verwarring wanneer er twee vrouwen arriveren die beide Dominique heten. De ene Dominique is een buitenlandse studente, net overgevlogen vanuit Frankrijk. De andere Dominique is een hoertje dat is ingehuurd om één van de studenten te ontmaagden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van _Daan_

_Daan_

Leuk!

avatar van Mug

Mug

Vertel! Waarom!

avatar van maxB

maxB

je kan er wel om lachen maar ik vind de american pie serie leuker. vooral leuk stukje is dat ze die 2 dominieks omwisselen 3*

avatar van Mat_

Mat_

triest...

avatar van Don_Mat

Don_Mat

wat een vreselijk domme niet geslaagde film. Komt helemaal niet over. De eerste domme komedie waar ik het vervolg leuker op vind. Deel 2 was nog wel grappig. 0.5 *

avatar van valerio2003

valerio2003

ik vond hem niet zo slecht eigenlijk,ik heb om sommige dingen best wel moeten lachen 3*

avatar van Franklin1975

Franklin1975

3,5 *

Vooral vanwege de aantal bekende koppen en een paar erg charmante dames.

Verder was de film slecht, maar toch leuk om te zien zonder dat ik mij ergerde. Alleen de enige tieten die je zag waren overduidelijk nep, en die anderen waren van een stand-in.

Hij had een stuk pikanter mogen zijn zoals Not Another Teen Movie.

Hoe slecht dit soort films ook zijn (het Porky-genre), DD was leuk, maar de eerste 2-3 American Pie films waren een stuk leuker en beter (groter budget, minder slechte acteurs).

avatar van stony^issa

stony^issa

heb me dood gelachen

avatar van onbekend!

onbekend!

Als je van american pie,porky's houdt is dit een aandrader vind ik

Echt een grappige film !! waarom zoveel slechte reacties :S ??

avatar van Ethicus

Ethicus

Leuk verhaal. Op de één of andere manier deed de film me aan Funny Money denken. Aanrader! 3.5*

avatar van T.Bos

T.Bos

Dom dommer het domst en heel soms een klein beetje leuk.

avatar van MatthijsG.

MatthijsG.

Don_Mat schreef:

wat een vreselijk domme niet geslaagde film. Komt helemaal niet over.

Inderdaad

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Wat een gare film zeg! Voor wie is deze film bedoelt? 13 jarige?

avatar van Respekked

Respekked

Van Wilder blijft charmant in al zijn onderbroekigheid, dit is zo verschrikkelijk slecht dat ik er bijna letterlijk overal jeuk van kreeg. Hoe dom moet je mensen neerzetten in een film.. 0,5*

avatar van danuz

danuz

Om nu te zeggen dat de andere delen van de National Lampoon's zo geweldig zijn, neen. Echter is daar nog wel enige vorm van humor te bespeuren die mij aanspreekt en weet Chase de films vaak nog iets mee te geven. Hier is hij helaas in de verre omtrek niet te bekennen, wel is er een gros aan vervelende acteurs ingegooid en wordt er volop getracht grappig te zijn.

Helaas werkt het 'ik-maak-een-grap-en-kijk-in-de-camera' haast nooit (geloof dat Woody Allen er wel mee wegkomt) en is hier het geval dat het de film zo tegenwerkt dat uitkijken een kwelling wordt. Na verloop van tijd ook maar uitgezet, en ik geloof dat ik na National Lampoon's Vacation en zijn Europese variant wel genoeg gezien heb uit deze reeks. (Wat hebben de aparte delen met elkaar van doen trouwens?)

avatar van cales77

cales77

smaakloze hoofdpijn film

avatar van Sjaako

Sjaako

Best grappig, deed me een beetje denken aan de nederlandse "kluchten" uit de jaren 70. Veel in en uitgeloop in kamertjes en een steeds ingewilkkelder verhaal.

Dat was in die tijd erg vermakelijk. Nu niet echt meer.

@ Danuz - National Lampoon is/was een Amerikaans humor tijdschrift en is ook een humor georienteerd (televisie) productiebedrijf. Ze houden zich bezig met een bepaald soort humor zeg maar. Allereerste en allerbeste productie IMHO is National Lampoons Animal House.

avatar van danuz

danuz

Dank voor de toelichting, Sjaako. Maakt al een stuk meer duidelijk

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Zeer aardige comedy.

De film kent, in tegenstelling tot veel andere tienercomedy's, een vrij degelijk uitgewerkt verhaal, waarin alles draait om foutgelopen dingen.

En dat beviel me wel. Het aantal leuke grappen is niet erg hoog, maar de film an sich is zeer onderhoudend.

Krappe voldoende: 3*.

avatar van gotti

De zoveelste in het rijtje van films die probeert mee te liften op het succes van o.a. American Pie. Op enkele lollige dingen na is dit echter wel érg minimaal. Inhoudelijk gezien vertelt het namelijk erg weinig, in tegenstelling tot iets als de eerder genoemde AP, die meer een tijdsbeeld probeert te vatten.

avatar van Mescaline

Mescaline

Standaard maar vermakelijke film.. het verhaal was simpel.. en vooral het laatste half uur is een beetje *snel verzonnen* maargoed.. deze film kijk je niet voor de kwaliteit.. maar voor het vermaak gehalte.. en daar slaagt deze film zeker teweten in!

Redelijke acteurs.. en leuke situaties.. al vond ik het naar het einde toe een beetje te worden op sommige momenten..

Toch nog 3 sterren omdat ik me zeker vermaakt heb.. en deze film mijn 2 euro wel waard was!

avatar van wwelover

wwelover

Een zeer matige film, opzich wel aardig bedacht voor een puberfilm maar niet goed uitgewerkt. Het is allemaal wat te overdreven gedaan dat is jammer. De cast was niet eens dramatsich, zaten zelfs een paar leuke acteurs/actrices in, maar het is neit van het niveau Van Wilder of American Pie.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Is dit de film waarin een koffertje een grote rol speelt? Zoja, dan heb ik een paar jaar naar deze film gezocht.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Nou, ik ben er achter gekomen dat dit dus die ene film was die ik jarenlang zocht. Voor zover ik me herriner vond ik hem fantastisch. Moet hem echt gaan herzien!

avatar van undeviljur

undeviljur

ik vond het idd ook erg goed. voor het soort film

avatar van OlafK

OlafK

Gewoonweg verschrikkelijk slecht.

Ik had al eens eerder een stuk van Dorm Daze gezien, maar deze (gedeeltelijke) herkijkbeurt was totaal onzinnig. Verschrikkelijk slecht geacteerd en gewoonweg totaal niet grappig. En daar wordt een komedie als deze uiteindelijk toch op afgerekend.

De laagste score.

avatar van wklooster

wklooster

zou er een slechtere film zijn?

avatar van wklooster

wklooster

Mug schreef:

Vertel! Waarom!

wat nou? HIJ IS SLECHTER DAN 0,5 STERREN!

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Serieus, kan deze film nog slechter worden? Zit nu te kijken naar denk ik toch wel 1 van de allerberoerdste films uit mijn leven, maar ik houd vol.

avatar van Minority_Check

Minority_Check

zo slecht was het toch ook weer niet

ik vond het best grappig dat de situatie steeds erger werd

vooral bij tony was het echt grappig