National Lampoon Presents Dorm Daze (2003)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: David Hillenbrand en Scott Hillenbrand
Met onder meer: Tatyana Ali, Boti Bliss en Tony Denman
Plot National Lampoon Presents Dorm Daze
"Study Hard."
Een dag uit het leven van enkele studenten die wonen op de campus bij hun universiteit. Er ontstaat grote verwarring wanneer er twee vrouwen arriveren die beide Dominique heten. De ene Dominique is een buitenlandse studente, net overgevlogen vanuit Frankrijk. De andere Dominique is een hoertje dat is ingehuurd om één van de studenten te ontmaagden.
Cliff Richards
Peter
Lorenzo the Black Hand
Ted
Tony
Voor wie er na Van Wilder nog zat te wachten op een nieuwe dosis onderbroekenlol.
BS
trailer ziet er wel geinig uit.
Onderbroekenlol inderdaat, dus makkelijk toegankelijk humor.
ThaNick
Dan moet ik hem ook zien !!

Had hem al gedownload

Maar nu weet ik zeker dat ik hem ga zien.. als kos hem goed vindt
heheTrouwens, eindelijk een film gevonden met Tatyana Ali (meisje uit Fresh Prince of Bel-Air
Jozzy
Hij is wel geinig, en het voordeel van deze film is dat er vaart in zit. Maar tis geen film waar je met al je vrienden op een avond naar gaat kijken.
Rujar
na drie kwartier hoop je al dat de film afloopt. Gek wordt je. Weing gelachen en alleen maar frustraties.
dikke 1,5
donkie
Af een toe grappig maar echt geen goede film, je kunt beter wachten totdat ie op tv komt
Nieke
Chaos, te snel, 'ingewikkeld', dom, tiener bitches, ...
Te slecht voor woorden.
Uncle_Junior
Dat vriendinnetje van die Booker was best een lekker ding!
Maar wat is Topanga vervelend in die film zeg!
maxcomthrilla
Verschrikkelijke troep! Anders dan andere teener movies: niet grappig, te snel, alleen maar clichés. *1. Ik kreeg bijna hoofdpijn van deze film en ik heb nooit last van hoofdpijn!
The Moviefreak
Wel geinig maar niet echt leuk er was veel te veel choas
2,5 sterren voor wat wel een beetje lachen was
chiquita
Wat een irritante film zeg! Zonde van mankracht en het geld dat ze erin hebben gestoken... 0,5*
Haarborstel
Mijn god. Mijn hemel. Lieve help, wat is dit voor een film. Woorden schieten me tekort. De film was een verschrikking.
Ik... ik ben echt sprakeloos. Ik loof deze 0,5 ster uit en daarmee pronkt hij in het lijstje van halve sterren met de boezemvriend.
Safri
Ja, National Lampoon is niet meer wat het geweest is. Vond vroeger de films met Chevy Chase best leuk.
Thomas83
Haha, dit was wel een heel slechte film. Op zich nog best geinig hoe ze al die toevalligheden bij elkaar laten aansluiten, maar het is nou niet zo dat ik denk: 'dat had ik nooit kunnen verzinnen', en de film is eigenlijk nooit grappig.
Zoals hier al gezegd, hij is wat al te chaotisch met een te hoog tempo, en ik heb misschien nog nooit zulke vervelende muziek in een film gehoord. Er zat wel heel veel muziek in de film, en eigenlijk altijd vervelende muziek, die dan zeurderig op de achtergrond klonk.
Alles bij elkaar geeft aanleiding tot een, in mijn ogen, erg onprettig sfeertje in de film. Echt een film om bij in slaap te vallen.
Het enige wat ik nog best leuk vond was dat Elijah Wood mee deed en dat wel leuk deed, en het einde had ook nog wel wat.
Maar dat neemt niet weg dat het gewoon een heel slechte en niet grappige film is. Een van de slechtste die ik ooit heb gezien. De moeite van het kijken absoluut niet waard.
BlueSword
Wel geinig maar niet echt leuk er was veel te veel choas
2,5 sterren voor wat wel een beetje lachen was
niks aan toe toevoegen.
anne J
1 ster! hahaha.
Opzich grappig af en toe, maar wel flauw hoor. Het verhaal is niks speciaals en best slecht
Leuk om te kijken voor een keertje iets anders, maar ook echt maar één keertje. Niet mijn soort film, haha.
mikey
Vroeger stond national lampoon garant voor enig hilariteit (zo nu en dan). Well those were the best years of my life. *
FillumGek
Vroeger stond national lampoon garant voor enig hilariteit (zo nu en dan).
Ik denk dat Chevy Chase eerder garant stond voor enige hilariteit
Een National Lampoon zonder Chase vind ik niks aan.
mikey
Tja national lampoon heeft slechts 4 leuke films. Vacation films (ook de vegas?) en Animal House.
FillumGek
Vacation, Vegas Vacaction en Christmas Vacation..
En Van Wilder is ook van National Lampoon dacht ik? Die is ook nog wel lachen.
Animal House ken ik niet.
djelle
Seks, tieners en komedie zijn een populaire mix dezer dagen, zo hadden ook de producers van Dorm Daze opgemerkt. Na een hoop amerikaanse taarten te moeten slikken, wordt het stilaan tijd voor een tweede Lampoonversie van de feiten moeten ze hebben gedacht. De vorige grol nooit gezien (Van Wilder), maar na het ondergaan van deze vreselijke freakshow sta ik daar nu niet bepaald voor te springen moet ik zeggen.
Niet alleen is het verhaal zo dom en vergezocht dat zelfs David Lynch ervan zou weglopen, zijn de overacterende stereotiepen zo irritant dat je ze persoonlijk in duizend stukjes wilt hakken, tot overmaat van ramp bestaat de film ook nog uit niets anders dan een opeenstapeling van dwaze misverstanden, waar alle seizoenen van FC de kampioenen samen nog niet aan kunnen tippen. De boel is zo flauw en zo geforceerd dat men er nog niet één geslaagde grap uit kan halen. De twee blote tieten die erin voorkomen kunnen de boel ook niet redden.
Hilarious
Veel te veel chaos, een echte kwelling. Zeker niet grappig.
Ik was blij dat ik nog eens iets ging zien van Danielle Fishel (Topanga uit Boy Meets World),
maar zelf zij kon deze film echt niet redden.
0.5*. Zelf dat is nog veel te veel.

Frat Party
2009

Fraternity House
2008
1 reactie

Dorm Daze 2
2006

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

SherryBaby

Havoc
Misdaad / Drama, 2005

Keeping Up with the Steins
Komedie, 2006
prostituerencollegedormitoryverkeerde identiteitloss of virginitytiener filmtienerexchange studentseks komedienational lampoon'sforeign exchange student college studentvirginity