• 9.374.385 stemmen

National Lampoon Presents Dorm Daze (2003)

Komedie | 96 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: David Hillenbrand en Scott Hillenbrand

Met onder meer: Tatyana Ali, Boti Bliss en Tony Denman

Plot National Lampoon Presents Dorm Daze

"Study Hard."

Een dag uit het leven van enkele studenten die wonen op de campus bij hun universiteit. Er ontstaat grote verwarring wanneer er twee vrouwen arriveren die beide Dominique heten. De ene Dominique is een buitenlandse studente, net overgevlogen vanuit Frankrijk. De andere Dominique is een hoertje dat is ingehuurd om één van de studenten te ontmaagden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Voor wie er na Van Wilder nog zat te wachten op een nieuwe dosis onderbroekenlol.

avatar van BS

BS

trailer ziet er wel geinig uit.

Onderbroekenlol inderdaat, dus makkelijk toegankelijk humor.

avatar van ThaNick

ThaNick

kos schreef:

Dan moet ik hem ook zien !!
Had hem al gedownload
Maar nu weet ik zeker dat ik hem ga zien.. als kos hem goed vindt hehe

Trouwens, eindelijk een film gevonden met Tatyana Ali (meisje uit Fresh Prince of Bel-Air )

avatar van Jozzy

Jozzy

Hij is wel geinig, en het voordeel van deze film is dat er vaart in zit. Maar tis geen film waar je met al je vrienden op een avond naar gaat kijken.

avatar van 3:16Cor

3:16Cor

weinig gelachen , hoop chaos

avatar van stinissen

Triest....

avatar van Rujar

Rujar

na drie kwartier hoop je al dat de film afloopt. Gek wordt je. Weing gelachen en alleen maar frustraties.

dikke 1,5

avatar van Aris

Aris

Alweer zon aap genre! 0.5

avatar van donkie

donkie

Af een toe grappig maar echt geen goede film, je kunt beter wachten totdat ie op tv komt

avatar van Nieke

Nieke

Chaos, te snel, 'ingewikkeld', dom, tiener bitches, ...

Te slecht voor woorden.

avatar van slik

slik

Belachelijk,film berust op veel toevallen hoor.

avatar van Justice4All

Justice4All

Wat een klote film zeg. Mag gelijk door naar FLOP100 0.5*

avatar van Uncle_Junior

Uncle_Junior

Dat vriendinnetje van die Booker was best een lekker ding! Maar wat is Topanga vervelend in die film zeg!

avatar van pjutter

pjutter

wat is dit triest allemaal zeg

zucht

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Verschrikkelijke troep! Anders dan andere teener movies: niet grappig, te snel, alleen maar clichés. *1. Ik kreeg bijna hoofdpijn van deze film en ik heb nooit last van hoofdpijn!

Wel geinig maar niet echt leuk er was veel te veel choas

2,5 sterren voor wat wel een beetje lachen was

avatar van chiquita

chiquita

Wat een irritante film zeg! Zonde van mankracht en het geld dat ze erin hebben gestoken... 0,5*

avatar van Haarborstel

Haarborstel

Mijn god. Mijn hemel. Lieve help, wat is dit voor een film. Woorden schieten me tekort. De film was een verschrikking.

Ik... ik ben echt sprakeloos. Ik loof deze 0,5 ster uit en daarmee pronkt hij in het lijstje van halve sterren met de boezemvriend.

avatar van Safri

Safri

Ja, National Lampoon is niet meer wat het geweest is. Vond vroeger de films met Chevy Chase best leuk.

avatar van Thomas83

Thomas83

Haha, dit was wel een heel slechte film. Op zich nog best geinig hoe ze al die toevalligheden bij elkaar laten aansluiten, maar het is nou niet zo dat ik denk: 'dat had ik nooit kunnen verzinnen', en de film is eigenlijk nooit grappig.

Zoals hier al gezegd, hij is wat al te chaotisch met een te hoog tempo, en ik heb misschien nog nooit zulke vervelende muziek in een film gehoord. Er zat wel heel veel muziek in de film, en eigenlijk altijd vervelende muziek, die dan zeurderig op de achtergrond klonk.

Alles bij elkaar geeft aanleiding tot een, in mijn ogen, erg onprettig sfeertje in de film. Echt een film om bij in slaap te vallen.

Het enige wat ik nog best leuk vond was dat Elijah Wood mee deed en dat wel leuk deed, en het einde had ook nog wel wat.

Maar dat neemt niet weg dat het gewoon een heel slechte en niet grappige film is. Een van de slechtste die ik ooit heb gezien. De moeite van het kijken absoluut niet waard.

avatar van BlueSword

Chevy where art thou?

avatar van anne J

anne J

1 ster! hahaha.

Opzich grappig af en toe, maar wel flauw hoor. Het verhaal is niks speciaals en best slecht .

Leuk om te kijken voor een keertje iets anders, maar ook echt maar één keertje. Niet mijn soort film, haha.

mikey

Vroeger stond national lampoon garant voor enig hilariteit (zo nu en dan). Well those were the best years of my life. *

avatar van FillumGek

FillumGek

mikey schreef:

Vroeger stond national lampoon garant voor enig hilariteit (zo nu en dan).

Ik denk dat Chevy Chase eerder garant stond voor enige hilariteit Een National Lampoon zonder Chase vind ik niks aan.

mikey

Tja national lampoon heeft slechts 4 leuke films. Vacation films (ook de vegas?) en Animal House.

avatar van FillumGek

FillumGek

Vacation, Vegas Vacaction en Christmas Vacation..

En Van Wilder is ook van National Lampoon dacht ik? Die is ook nog wel lachen.

Animal House ken ik niet.

avatar van djelle

djelle

Seks, tieners en komedie zijn een populaire mix dezer dagen, zo hadden ook de producers van Dorm Daze opgemerkt. Na een hoop amerikaanse taarten te moeten slikken, wordt het stilaan tijd voor een tweede Lampoonversie van de feiten moeten ze hebben gedacht. De vorige grol nooit gezien (Van Wilder), maar na het ondergaan van deze vreselijke freakshow sta ik daar nu niet bepaald voor te springen moet ik zeggen.

Niet alleen is het verhaal zo dom en vergezocht dat zelfs David Lynch ervan zou weglopen, zijn de overacterende stereotiepen zo irritant dat je ze persoonlijk in duizend stukjes wilt hakken, tot overmaat van ramp bestaat de film ook nog uit niets anders dan een opeenstapeling van dwaze misverstanden, waar alle seizoenen van FC de kampioenen samen nog niet aan kunnen tippen. De boel is zo flauw en zo geforceerd dat men er nog niet één geslaagde grap uit kan halen. De twee blote tieten die erin voorkomen kunnen de boel ook niet redden.

avatar van Hilarious

Hilarious

Veel te veel chaos, een echte kwelling. Zeker niet grappig.

Ik was blij dat ik nog eens iets ging zien van Danielle Fishel (Topanga uit Boy Meets World),

maar zelf zij kon deze film echt niet redden.

0.5*. Zelf dat is nog veel te veel.

djelle schreef:

Het probleem is dat er geen talent meer is voor dit soort komedies. En als ze er zijn; dan worden ze niet gebruikt. Dat is jammer want ik hou wel van studentenkomedies. De niet getalenteerde en ongeinspireerde producenten neigen al snel tot cliches en sadisme in de hoop dat de jeugd het oppikt vanwege 'the cheap thrill'. Dat komt namelijk best wel eens voor.