Genre: Komedie / Misdaad
Met onder meer: Arnold Schwarzenegger, Penelope Ann Miller en Pamela Reed
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 8 februari 1991
Plot Kindergarten Cop
"Go ahead, you tell him you didn't do your homework."
John Kimble is een harde politieagent, die al jaren achter drugshandelaar Cullen Crisps aanzit. Hij weet hem uiteindelijk te vinden, maar dan blijkt dat de enige persoon die kan getuigen tegen Crips zijn ex-vrouw is. Zijn ex-vrouw blijkt spoorloos te zijn en de enige aanwijzing is haar zoontje op een kleuterschool. Kimble besluit undercover te gaan op de kleuterschool, om het jongetje te beschermen tegen een moordenaar.
John Kimble
Dominic Palmieri
Sylvester's Mother
Samantha's Mother
Mac Hammer Fan
Ik hou van die film. Het was leuk van Schwarzenegger eens in een totaal andere rol te zien. Ik vond het een charmante komedie.
- 4 -
AgonyBe
Geef hem net de helft omdat ik die vroeger (toen ik heeel wat jonger was) zalig vond, gisteren terug gezien en soms deed hij em wel nog eens lachen, maar Schwarzenegger is gewoon weg lachwekkend z'n accent alleen al. "It's not a tuma"
Usual Suspect
Aardige comedy, met een standaard verhaaltje en de nodige cliche's.
De film moet het dus niet van het verhaal hebben, maar van de grappige situaties, die de combinatie Scharzenegger en de kleine kinderen, oplevert.
Verder leuk dat accent van Arnie en zijn grappige one-liners.
2,5.
DragQueen
Redelijke komedie, met een leuke rol van schwarzenegger. het verhaal is op veel punten standaard, en er zitten de nodige cliche's in verwerkt. maar de situaties tussen arnold en de kids zijn vrij grappig. verteerbare film. 2,5 sterren.
Shinobi
Op zich wel een redelijk comedy, maar de grappigste scènes zijn toch die met de kinderen en Arnie. Verder vond ik het niet al te veel voorstellen.
Ik geef 'm 2, 5 sterren.
nightbreed
Tja hier ging de spierbundel toch behoorlijk de mist in, hierin werd pijnlijk duidelijk dat acteren niet zijn sterkste punt is, iets wat al bekend was maar in domme aktiefilms valt het minder op.
Cijfer: 2
Materny
Lange tijd geleden gezien, maar was wel te verteren.
Verwacht geen grootste comedie waarvan je niet meer bijkomt,want dan kom je helaas bedrogen uit.
2.5*.
Was toch maar bij Terminator & Predator gebleven Arnie.
Minority_Check
inderdaad ^^
hij heeft echt veel betere films gehad
de film is niet al te goed maar door arnold wordt het ietsje beter
Boudewijn.
Verhaaltje en acteerprestaties hebben niet veel om handen natuurlijk. Toch wel een paar grappige momenten in het eerste gedeelte, als Arnold net leraar is bij die kinderen en niet echt weet wat hij ermee aan moet.
film_kaza
Nog een redelijk bekende film ook. Arnold is leuk, kleuters kunnen het zijn, maar typische VS komedies als dit zijn stellen niet iets goeds voor.
Soms verscheen er nog wel een lachje en ik vind het leuk om Arnold gevarieërd te zien. (Veretaan, vernietegingsrobot, domme amerikaan, onzekere agent, liefdevolle held, aardige tweelingbroer) Kleuters combineren met actie + een poging voor humor krijgt niet echt een goede uitslag. Een ware "komedie" leek het niet op. Ik zou het genre actie er ook bij doen.
2,5 voor Arnold en de lachmomenten
The Last
Dan vergeet je hier zomaar op te stemmen (schandalig!).
Kevin13
prachtige oneliners
no, i have not a tumor.
Kevin13
Jammer dat de film zo ondergewaardeerd is. Ik vond deze nou gewoon erg leuk. Arnold is ook leuk in een familiefilm. Dit is de voorloper van films als The Pacifier en The Game Plan.
Leuke film waarin hij gewoon goed is.
catty
ik vind het een leuke film om te zien.helaas kan ik geen films downloaden,want ik zou juist graag kindergardencop in mijn selectie willen hebben.
catty
Iron Maiden
Dan vergeet je hier zomaar op te stemmen (schandalig!).
niethie
Vroeger vond ik dit echt geweldig, het is echter alweer jaren geleden dat ik hem zag maar kan me nog goed herrineren dat de chemie tussen Arnie en de kleuters best oke was en dat dit over het algemeen wel voor wat leuke momentjes zorgde.
2,5 sterren
Bart Simpson
Deze film is gewoon GEWELDIG!
Gewoon een super film, vooral dat ene kind...
4.0*!
Fingquality
Heerlijk slecht deze film. Heel wat beroemde quotes van Arnold stammen uit deze film: 'Who is your daddy and what does he do?'
Pijnlijke is dat deze films semi serieus bedoeld zijn, maar toch vooral humoristisch over komen en dan niet zozeer door de humor, maar met name door het lage niveau hiervan.
Toch vermakelijke film. 2.5*
JacoBaco
Ik vind dit toch best een geinige film.
Leuk zijn die quotes inderdaad. En nog beter zijn de prank calls van Arnold waar gebruik werd gemaakt van een soundboard..
Voor de liefhebber hier een Arnold Soundboard
En nog iets leuks met Arnold
Movie Jim
Arnold als leraar dat zie je niet vaak en nu dus wel. Dit maakt de film door de komedie van de kinderen en omdat ze grof zijn echt een goeie film
. Aan het begin dacht ik nog Arnold zou eerst wel moeite hebben om die kinderen onder controle te krijgen maar dat was ook zel zo daarna ging het echt goed.
Er zitten een paar leuke momenten in maar voor de rest is hij erg flauw en kinderachtig. Arnold Schwarzenegger in een komedie past gewoon niet bij elkaar. De kinderen speelden beter dan Arnold Schwarzenegger en hadden ook nog eens meer humor.
consumer1970
Zo geniaal als ik Schwarzenegger in zijn actiefilms vind, met als hoogtepunt de Terminator films, zo krukkig vind ik zijn 'comedies', met als dieptepunt die film waarin hij zwanger wordt. Ook in Kindergarten cop acteert hij als een boer met kiespijn. 1,5 punt is meer dan genoeg wmb.
Karl van H.
Prachtfilm, niet in de laatste plaats vanwege Schwarzeneggers meesterlijke accent, dat elke uitspraak van hem vanzelf tot een oneliner verheft. Vanzelfsprekend genoeg is de film prut, doch tegelijkertijd is deze zo charmant dat hij onweerstaanbaar wordt.
FrisoBoei
Als kind vond ik dit echt een topfilm.
Dat mannetje: "I have a penis"
Koert
Belachelijk verhaal natuurlijk. Maar toch een ontzettend aandoenlijk filmpje! Het is allemaal lekker Amerikaans, maar door onze Oostenrijkse vriend blijft het op peil. De kindertjes zijn erg schattig, maar net niet te overdreven. Steeds op het juiste moment een vrolijk muziekje, een lief gezichtje van een kleuter of natuurlijk een legendarische oneliner van Arnold. Ik heb me kostelijk vermaakt.
I'M A COP, YOU IDIOT!
Movie Jim
Nou hij zal het iets anders zeggen. zo ongeveer Boys have a penis girls a vagina en dan lachen alle kinderen.

Kindergarten Cop 2
2016

'Kindergarten Cop' staat binnenkort op Netflix: 'Je hoort Arnold voor het eerst in zijn moedertaal schelden'

The Untouchables

Trautmann
Biografie / Drama, 2018

Malcolm
Komedie / Misdaad, 1986
crime fightercookdrugsdealeropleidingsterven en doodkindergartenkuspolitieleraarchildren education