Genre: Familie / Komedie
Geregisseerd door: Alan Metter
Met onder meer: Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen en Peter White
Gesproken taal: Frans en Engels
Plot Passport to Paris
De tweeling Melanie en Allyson Porter gaan naar Parijs om hun grootvader te bezoeken. De twee meisjes zijn echter ook van plan om de stad onveilig te maken en maken al gauw kennis met twee knappe Franse jongens.
Melanie Porter
Barbara Porter
Pierre1
Toevallig net gezien, bij het eten. Wel aardig, simpel, happy kinderfilm. 1,5*
FisherKing
Pierre, leg me eens uit hoe, Wel aardig, simpel, happy kinderfilm tot een 1,5 kan ontaarden ?
Pierre1
Wel aardig is bij mij niet meer dan 1,5* staat gelijk aan matig. Verder is het een kinderfilm, voor hen zal de film waarschijnlijk leuker zijn.
Appeltje
Waarom komen ze in al die 'reisfilms 'van hun (deze, Londen, Australie, Rome) twee jongens tegen (voor ieder een natuurlijk)? Kunnen ze nou echt niets originelers bedenken of denken die producers dat dat het enige is waar die doelgroep aan denkt? In het echt komt dit nooit voor, ze moeten iets realistisch maken!
Our lips are sealed vond ik nog wel leuk, maar hier vond ik dus echt niks aan. 1
Devastation HCT
@ Appeltje
het zijn de Olsen-twins. Ze zijn niet bedoeld voor goede, originele films. Ze zijn geschapen voor perverse fantasieën van vele mannen. Ze zijn nu eindelijk 18, hehe.
petey
- 1901 berichten
@ Appeltje
Olson twins
Date of birth (location)
13 June 1986
Nog effe wachten dus voordat het zover is.
FisherKing
Ja, ik snap de hele opmerking van petey ook niet.
Uhm..
Frankrijk wil geen schoon water en Amerika wel en Frankrijk wil de verdragen voor een schoner milieu niet tekenen en Amerika probeert hen over te halen...
Bwahahaha.
Alsof die klote tweeling al niet erg genoeg is
T.O.
Bwahahaha.
Strookt ook niet bepaald met de werkelijkheid
Hilarious
Vandaag nog eens meegekeken met iemand die hem gehuurd had en ik vond er niet veel aan. Vroeger vond ik hem vermakelijk, nu niet echt meer. Ik ben te oud geworden voor zo'n films. Het is iedere keer ze maken een reis, ze ontmoeten 2 jongens en aan het einde moeten ze er iedere keer afscheid van nemen...
olsenfreakie
zeer goede film waarom zo'n laag gemiddelde????????????????????????????????????????????

Selvi Boylum, al Yazmalim
Romantiek / Drama, 1977