Dark Wolf (2003)
Geregisseerd door: Richard Friedman
Met onder meer: Samaire Armstrong, Ryan Alosio en Jaime Bergman
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Dark Wolf
Darkwolf is een bloeddorstige slechtaardige weerwolf, die een sterk verlangen heeft naar Josie, een sexy onverdachte vrouw, die de kracht heeft haar eigen ras te redden. Zijn onverzadigbare honger om met haar te paren is niet te stoppen. De weerwolf zal iedereen doden die door de vrouw is aangeraakt. Het extreme reukzintuig van de wolf herkkent haar lichaamsgeur erg goed dus zal iedereen die door de vrouw aangeraakt wordt de wolf naar zich toe lokken. Als die persoon dan echter niet de vrouw in kwestie blijkt te zijn, zal hij of zij worden vermoord de wolf. Dit net zolang totdat hij de echte vrouw heeft gevonden en de kans heeft met haar te paren.
Josie
Steve
Stacey
McGowan
Miguel
Anna
Mary
Biker Guy
Hartigan (as Stephen Williams)
Lap Dancer

pietje punk
LIJKT een leuke film jah! maar ik heb serieus nognooit zon mislukt drama als dit gezien!!!
heel veel mensen kraken films af als ze ze niet begrepen of niet leuk vonden of als ze stoer willen zijn of weet ik wat... maar dit was serieus een trieste film!
er zitten volgens mij 2 transformatie scene's in... die lijken op een mislukt computerspel (je ziet ook echt computerspel beelden). mensen met slecht ingekleurde rooie ogen waar gaat het over, slechte geacteerde characters (zovan ooeee ik ben een biker... doe normaal!)
en nog het ergst... het komt vaak voor dat er een beetje naakt in een horror zit... en 15minuten lang lesbo sex vind ik best leuk... maar ik zit tog een horror te kijken geen porno!! waar gaat het over!! (nog slechte porno ook!)
verhaal was opzich goed verzonnen maar vreselijk uitgewerkt! alleen de rooie draad was een beetje iets...
en ik heb een hekel aan slechte films met een (ik doe mn oog nog even open)sequel eind!
iedereen die ik ken die deze film heeft gezien schaamt zich dood (net als ik)! begin er niet aan alsjeblieft!
dit is echt de slechtste film die ik ooit heb gezien!
maak me nogsteeds boos over deze film is nu al paar maanden geleden...
HELE DIKKE 0,5! omdat 0 er niet is!

martijn77
dit is echt de slechtste film die ik ooit heb gezien!
maak me nogsteeds boos over deze film is nu al paar maanden geleden...
HELE DIKKE 0,5! omdat 0 er niet is!
Zelden zo'n overtuigende aanbeveling gelezen. Ik ga hem zeker kijken!

Patrickvanschaik
- 2096 stemmen
Samaire Armstrong deet het nog wel goed, maar de film zelf is gewoon niks aan 2*

pikas
Wat ik grappig vond.
Let eens op hoeveel moeite en kracht de man moet gebruiken om de schuifdeur te openen.
Een poosje nadien komt de slanke juffrouw en schuift hem open zonder ook maar een spier te vertrekken. Tof ...
Er zijn nog enkele andere grove fouten te vinden maar ga ze niet aanhalen daar het teveel van de film prijs zou geven en dat is zeker niet de bedoeling.

film_kaza
klinkt nog wel als het slechtste weerwolf verhaal dat ik ooit heb gehoord

Ronhart
Ongeloofelijk slechte film, bar slecht acteren, een script dat nergens op slaat, verkeerde casting. Hij krijgt van mij dan ook een 0,5*

KikiVanSchubert
Ik ben een echte horroliefhebber, ik ging er lekker voor zitten en dacht: fijn, een avondje horror.
Dit viel me vies tegen, de special effects zijn zo slecht dat het de hele film verpest. Je verdoet serieus je tijd hiermee!
Aanrader: Ginger Snaps
Die is wel wat beter dan dit goedkope filmpje wat iedereen in elkaar kan flansen.

- 12024 stemmen
Wat een ongelooflijke slechte film zeg.
Transformatie van mens naar weerwolf kwam rechtstreeks uit animatie film.
acteren was ook niks.
Eng was het al helemaal niet
0,5 ster

Horrorizer
Heel erg slechte film. Die rode ogen dan het leek wel of ik naar een aflevering van Kippenvel keek zo slecht. 0,5 Punt uit.

tomthumb
Ben een gezegend mens dat ik dit gedrocht - de film, niet die wolf - maar een kwartier heb mogen aanschouwen. Zal dan ook maar geen stem uitbrengen. Verder raad ik iedereen, ook genre liefhebbers, aan om heel ver uit de buurt te blijven van deze film.

stephan73
Inderdaad een behoorlijk slechte horrorfilm. Een vergelijkbare film is Full Eclipse (1993), maar die is in alle opzichten beter.
Dark Wolf heeft naast een rampzalig script, ook barslechte acteerprestaties en effecten die niet om aan te zien zijn.
Om over de overbodige naaktscenes maar te zwijgen.

Boeikens
Weerwolven en sex, ok moet goed zijn...
Neen dus.
Sfeerloos, langdradig, slecht geacteerd en barslecht FX.

Tonypulp
Leuk! Nostalgische periode voor mij. Dark Wolf was zo'n typische low budget pulpfilm die vooral diende als schapvulling in de videotheken toen ik er ronddwaalde. De charme van deze periode in het horrorgenre is nog niet helemaal 'gerijpt' zoals de 80's dat al snel waren en de 90's inmiddels ook. Je kunt je afvragen of dat ooit het geval zal zijn, maar er zitten genoeg vermakelijke / typerende cliché's in dit soort films. Neem bijvoorbeeld die volledig CGI transformaties... Best bloederig verder; de aftermath van compleet uit elkaar gescheurde slachtoffers is smakelijk over de top. Dat de weerwolf niet meer is dan een man in een 40$ kostuum... tsja. Het kunnen niet allemaal Howling's zijn

'Arrival' gaat het aanbod van Netflix verlaten: 'De film liet me gewoon niet meer los'

Een halfjaar na de bioscooprelease is 'The Crow' nog nergens te streamen: 'Een regelrechte schandvlek op de filmgeschiedenis'

Deels Nederlandse oorlogsfilm 'Quo Vadis, Aida? ' is nu te zien op Videoland

Dit is momenteel de top 10 best bekeken films op Netlfix