Snap Decision (2001)
Geregisseerd door: Alan Metzger
Met onder meer: Mare Winningham, Felicity Huffman en Chelcie Ross
6,2 (522)
Plot Snap Decision
Fotografe Carrie Dixon is op bezoek bij haar beste vriendin Jennifer Bradley. Jennifer is een jonge weduwe met kinderen. Haar kinderen hebben een nogal uitgelaten ochtendritueel. Carrie neemt hiervan enkele foto's tijdens haar bezoek aan Jennifer. Terug thuis wordt ze prompt gearresteerd op beschuldiging van het maken van kinderpornografie.
kittyklitty
Wat mij vooral bij gebleven is, is het gevoel dat ik maar blij ben niet in Amerika te wonen. Als er zo makkelijk allerlei aantijgingen naar je gemaakt kunnen worden over kinderpornografische foto's dan denk ik dat half nederland er een probleem bij heeft, want wie heeft er niet als peuter/kleuter poedelnaakt in bad gezeten of door de sproeier gerend. De wanhoop van de moeder wordt dan ook direct herkenbaar en helpt zeker bij aan je medeleven. Desalniettemin is dit echt zo een standaard "woensdagavond rtl4 danielle steel dramafilmpje". Alleen kijken dus als er echt niets anders op televisie is. 2,5*
Doom
Ik vond het geen standard woensdag avond film bij RTL 4, deze film vond ik toch wat meer hebben dan de overige films op woensdag avond.
Acteren zag er goed uit, het verhaal, het idee alleen al dat zoiets kan in de USA.... Ik vond het een boeiende film waar ik toch wel goed in zat. Krijgt van mij een 3.5 *
Tun-89
ik heb 'm ook gezien en ik sluit me er helemaal bij aan.
Real_Movie
Ik vondt het een aardige film met een goeie verhaallijn, maar ik had het gevoel dat ik hem eerder gezien had, maar ik zat goed in de film ik geef hem ook 3,5
Lui (crew films)
Ik heb deze weleens gezien op televisie, ik keek toen iedere woensdagavond naar de waargebeurde verhalen. Volgens mij was het best een aardige film.
riefenstahl
Goede film met een actueel thema.
Ook in nederland worden we helaas steeds victoriaanser; laatst zijn er in een Dierens museum schilderijen verwijderd van 2 eeuwen oud die daar al decennia hingen omdat er blote, badende kindertjes op te zien zijn...
Mare Winningham is bij uitstek geschikt voor de rol van getergde, wanhopige moeder die plots door iedereen met de nek wordt aangekeken .
Aanrader.
Lui (crew films)
Interessant dat je dat zegt. Dat soort dingen zijn natuurlijk de grootste onzin. Net zoals in deze film, een moeder oppakken omdat ze foto's heeft gemaakt van haar spelende (volgens mij) halfnaakte kinderen. Is dat zo'n misdaad?
valerio2003
Oh,wat heb ik me boos gemaakt zeg.
Het sloeg gewoon nergens op wat had ik medelijden met die moeder.
tommykonijn
Ik vond het een vermakelijke film, de acteerprestaties waren niet slecht, maar soms verveelde ik me onder de film, en op een begeven moment vond ik het ook niet meer echt boeiend, het einde maakt dan wel weer wat goed kortom : vermakelijke maar echt geen speciale film.
Tarkus
Een verhaal als dit, waar gebeurd.. dat kan alleen in een hypocriet Amerika zijn gebeurd.
Het is ongelooflijk wat je hier ziet, en als je daar niet boos van wordt dan begrijp ik het niet.
Dat men iemand voor zulke zaken in beschuldiging kan stellen gaat mijn verstand te boven, laat staan er een rechtszaak van maken.
Gelukkig zijn er in een land als Amerika ook rechters die het belachelijke van de situatie hiervan inzien.
Er zouden wetten moeten zijn om mensen te vervolgen die zulke zaken aanklagen, een ware schande is het.
Moet het nog gezegd worden, dit is een prima film die weer maar eens de wantoestanden van het Amerikaanse rechtssystem aanklaagt. Misschien niet zozeer het systeem dan wel de mensen die het moeten uitvoeren en er misbruik van maken.
Je moet dit zien om het te kunnen geloven, en dan nog is het moeilijk om het te aanvaarden.

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Horrorfilm 'Bring Her Back' komt zeer binnenkort naar Netflix: 'Geld zeker waard'

Bruce Springsteen-biopic 'Deliver Me From Nowhere' nu al te zien op Disney+