• 9.374.183 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Adam Resnick

Met onder meer: Chris Elliott, Ritch Brinkley en Ricki Lake

Plot Cabin Boy

"He's Setting Sail On The High Seas... Without A Rudder, A Compass, Or A Clue!"

Het snobistische en zelfingenomen rijkeluiszoontje Nathanial komt per ongeluk op een aftandse vissersboot terecht in plaats van op een luxueus cruiseschip. De bemanning, een stel oude zeerotten, behandelt Nathanial tot zijn grote verontwaardiging als een scheepsjongen. Er volgt een avontuurlijke reis over de Stille Oceaan waarin zij met diverse bizarre schepsels en merkwaardige fenomenen geconfronteerd worden.

avatar van Diesel

Diesel

Af en toe wel grappig, meer niet.

You're like the drunken abusive grandfather I never had.

1.5/5.0

avatar van Freud

Freud

Nogal wisselvallige film blijkbaar, op imdb 337 10-stemmers, en 362 1-stemmers op een totaal van 2000 stemmen.

Ik zal hem waarschijnlijk toch nooit zien, maar ik kwam hier terecht omdat hij geproduceerd is door Tim Burton. Fans van hem die deze film slecht vonden?

avatar van D-ark

D-ark

Lekker op tijd een tegenreactie maar ja het ligt vooral hoe erg je Chris Elliott kan uitstaan. Voor mij is de man een van de beste komische acteurs van de jaren 80/90 en heel de film steunt op hem. Zwarte licht absurde komedie met een hoop gekheid maar het werkt geweldig in mijn mening.

avatar van ichi

ichi

Best goed te pruimen (ben wel net met Get a Life bezig, en heb een zwak voor oldskool Chris Elliott). Ziet er her en der best mooi uit (Tim Burton zou eerst regisseren). Het audiocommentaar is verhelderend en grappiger dan de film, zowel de regisseur als Chris kijken er niet met veel plezier op terug en zeiken hun eigen film continu af, maar kunnen er jaren later wel om lachen (maar niet omdat ze de film nou zo grappig vinden). Letterman heeft een klein rolletje! Hij maakte daar voortdurend neerbuigende grapjes over in de nineties.