• 9.370.980 stemmen

Love Don't Cost a Thing (2003)

Komedie / Romantiek | 100 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Troy Byer

Met onder meer: Nick Cannon, Christina Milian en Steve Harvey

Plot Love Don't Cost a Thing

"Love Don't Co$t A Thing but it pays to be yourself."

Op school scoort Alvin niets dan tienen. Op sociaal gebied is hij echter een dikke vette nul. Maar Alvin heeft een plannetje bedacht om het ook op dat vlak helemaal te gaan maken. Hij stelt voor om de wagen van de oogverblindend mooie Paris te regelen, als zij zich wil voordoen als zijn vriendinnetje. Zo geschiedt en plots wordt Alvin op handen gedragen door de kids die hem voordien met de nek aankeken. Zelfs zijn vader heeft niets dan lof voor zijn zoon, de grote versierder. Maar de populariteit eist zijn tol. Is Alvin bereid alles op te offeren waar hij in school zo hard voor gewerkt heeft? Is hij te dolgedraaid om te zien dat Paris eigenlijk wel een oogje heeft op Alvin? Wat Alvin echt wil, ligt zo voor de hand. En het kost hem helemaal niks.

avatar van Miliano

Miliano

Deze film is btje een standaard film maar Christina Milian..Damnnn mooiste meisje van de wereld:) voor de rest vind ik cannon wel ee n goeie acteur..(drumline) film is ok!!! voor Milian:) tjeck me nickname:)

avatar van CreaMan67

CreaMan67

Heb de film niet gezien, maar is dit weer niet een remake van een eerdere teen-rom-com ?

Sinds ' Can't buy me love' (1987) waar de nerdy jongen een populair meisje betaalt om daardoor ook populair te worden, zien we elk jaar wel weer zo'd film voorbijkomen om nieuwe teenage acteurs maar een rol te geven.

We hadden gedacht dat dit na 'Not another Teen Movie" voorbij zou zijn, maar na laatste '10 things I hate about you' is er zeker nog geen einde hieraan.

Maar, dit is wel de eerste film waarin geen blanke acteurs meer een hoofdrol vertolken. Misschien daarom wel interessant.

avatar van Tomsen

Tomsen

Echt een goeie film heb me kapot gelachen, ook een zeer vette pa, en echt erge shit als ie gangster is

avatar van Steejfun

Steejfun

goede leuke lach film met een vleugje romantiek

kort maar krachtig;)

avatar van TrippelDee

TrippelDee

• 1909 stemmen

tuurlijk deze film is weer zo eentje die we al kennen, maar dit is wel een hele leuke variant. Nick Cannon, die ook z'n eigen Wild 'N Out show heeft op MTV plus de altijd sexy stoere Milian. Is dit een mooi werkje neergezet tussen de zovele concurrente films.

avatar van aeverhoog

aeverhoog

Het origineel is een van mijn favorieten en dan staat deze film bij voorbaat al bijna in diens schaduw. Het verhaal is dan al bekend, maar daar waar van het origineel wordt afgeweken is deze het leukst: de stukjes tussen vader en zoon. Christina Milian is een snoepje, maar brengt het allemaal niet naar een hoger plan. Ik mis Patrick Dempsey en Amanda Peterson die iets meer chemie hadden tussen en met elkaar dan deze twee hoofdrolspelers. Deze film komt voor mij dan ook in de schaduw van 'Can't buy me love' te staan. 3*

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Nick Cannon en Christina Milian passen wel bij elkaar. is een redelijk leuke film krijgt een goeie 3* van mij.

avatar van girlie_S

girlie_S

Ik wou film kijken, alleen deze film in huis. En ik begon eigelijk met tegenzin te kijken. Maar het viel me alles mee, gewoon een leuke grappige tienerfilm waarbij je niet te veel hoeft na te denken. Soms best lekker !

Lady_Movie

Echt een hele leuke film. Perfect einde.

Heel goed geacteerd door Christina milan. Had niet gedacht dat ze zo goed kan acteren..

Fantastisch..vanaf nu op nummer 1 in de top tien van mij.

Heb me geen SECONDE verveelt.

Voor een perfecte film: 5.0

avatar van drlina

drlina

Ik vond het een leuke film, maar heel veel stukjes zijn overgenomen van Can't Buy Me Love....Er zijn alleen een paar veranderingen gemaakt in de script! Voor de rest vond ik het wel leuk.!

avatar van Minority_Check

Minority_Check

hij was voor mij erg slecht gejat van can't buy me love

hij was totaal niet grappig of spannend of romantische

drlina schreef:

ik kijk meer naar hoe er geacteerd word en of ik in het verhaal zit. En dat was bij deze film helemaal goed. en af en toe moet je gewoon van een film een remake maken. Hoort erbij

avatar van maxB

maxB

precies, deze film is gewoon puur gejat van can't buy me love, enkele aanpassingen, 1*

maxB schreef:

Waar maken jullie je druk om??

Of hij nou gejat is of niet, een nieuwere versie is altijd leuk.

avatar van M.ike

M.ike

ik vond dit best een leuke film:) wel voorspelbaar enzo maar hij heeft mij zeer vermaakt! 3,5 *

M.ike schreef:

eindelijk eens iemand naar mijn mening!!

avatar van maxB

maxB

Lady_Movie schreef:

Waar maken jullie je druk om??

Of hij nou gejat is of niet, een nieuwere versie is altijd leuk.

daar heb ik me nou juist aan zitten ergeren, en nr 1 in je top 10 is helemaal lachwekkend, dit is dus de beste film die jij ooit hebt gezien, grapjas

avatar van lizzy123

lizzy123

echt een grappige film zeker met die vader egt leukk

avatar van ChrisV

ChrisV

Voorspelbare maar vermakelijke film.

avatar van Riddierid

Riddierid

Ik ga die cant me buy love ofzo een x kijken maar verder leuke film einde beetje onrealistisch want in het echt gaat echt niet iedereen juichen en klappen voor een of andere nerd die net een betoog heeft gehouden... Maja zou kunnen

avatar van chosenramon

chosenramon

Deze film wordt veel te hoog gewaardeerd. De film is voorspelbaar, saai en niet grappig. Ik heb me ook geergerd aan die hoofdpersoon. Wat een spast.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Gister gezien en ik vond hem erg leuk. Als je hier de poster ziet kan je van alles verwachten maar hij viel gewoon erg mee. Het hele verhaal is een cliche maar daar lette ik niet op. Sowieso is bij dit genre alles mogelijk. Die Christina is best een knappe meid, dus dat is ook altijd leuk om naar te kijken. Cannon speelde soms best sterk maar er waren ook stukken waar hij nogal overdreven bezig was. Het einde was dan weer cliche

avatar van m1701

m1701

Was wel een grappige film, vooral de donkere hoofdrol speler, hij deed het wel aarrdig. Milian vond ik niet zo heel bijzonder (veel te zoetjes) en haar liedjes tussendoor vond ik echt verschrikkelijk!

Maar film is zeker leuk voor een xtje

avatar van jazzzz

jazzzz

Slap aftreksel van Can't buy me love. Meisje in deze film is wel stuk beter;)

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Wat een bagger. Zeker die nul van een Cannon!

avatar van mikey

mikey

Overbodige remake van een heel wat leuker origineel. Daarin werd veel beter geacteerd en was ook veel grappiger. Okay Milian ziet er dan wel erg goed uit maar acteren is niet haar ding. Die Cannon heeft teveel Wayans bros productions bekeken. Slappen dialogen bovendien. En irritante blingbling en zo brrr rapmuziek.

avatar van 13woutie13

13woutie13

Erg standaard verhaal wat ook nog eens heel erg matig wordt uitgewerkt. Misschien een keer leuk dat we nu vooral wat donkere hoofdrolspelers zien, maar verder is het niet heel sterk. En dan dat einde, waarbij ik direct dacht: Dit had ook 10 min kunnen duren. Weinig leuke scenes op die dialogen met de vader na dan.

Waarvoor kijk je zo'n film dan nog? Absoluut voor Christina Milian, wat een prachtige verschijning.

Volgende keer liever een filmpje wat meer te bieden heeft dan een verhaaltje wat we al 1.000 keer eerder hebben gezien.

avatar van dominion

dominion

beetje simpel verhaal maar toch drie sterren voor de mooie christina milian

avatar van Tun-89

Tun-89

Leuke en vermakelijke film

met grappige momenten!

3 *

avatar van Scheffer44

Scheffer44

Film is een 3,0 waard. Maar Christina Milian, precies ja, extra 0,5 voor haar. 3,5.

avatar van Oliveri

Oliveri

Scheffer44 schreef:

Maar er staan toch echt 3 sterren...

Inderdaad best vermakelijk allemaal, leuk tussendoortje.

avatar van Decec

Decec

Een goede komedie/romantiek/drama film...

Leuk verhaal...

Redelijk acteerwerk....

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Prima achtergrond geluid

(Dolby Digital)...

Goed camerabeweging...

avatar van clubsport

clubsport

Film heeft niet alleen flink leentjebuur gespeeld bij het origineel (Can't buy me love ) het is bijna een exacte kopie ervan .
Dat hoeft nog niet eens echt erg te zijn maar de uitvoering is een heel stuk matiger dan de versie uit de jaren 80 .
ten eerste worden de nerds nog extremer sukkelig neergezet dan voorheen Werkelijk : naar konten van cheerleaders kijken met een verrekijker tijdens een wedstrijd
En dan het gedrag van Alvin zelf als nerd gedraagt hij zich al bizar maar eenmaal populair dan word hij helemaal een lachertje .
De stereotyperingen en tegenstellingen tussen de nerds en the popular guys was al overdreven in het origineel maar hier doen ze er zodanig nog een schepje bovenop dat het eerder irriteert dan dat het komisch is .
Jammer het eind is dan wel weer een stap in de goede richting maar dan is het eigenlijk al te laat .