• 9.373.533 stemmen

Met onder meer: Tom Selleck, Steve Guttenberg en Ted Danson

Releasedatum: 28 april 1988

• Bioscoop Vanaf zondag 1 februari in 2 bioscopen

Plot 3 Men and a Baby

"They changed her diapers. She changed their lives."

Drie vrijgezelle mannen - architect Peter, kunstenaar Michael en acteur Jack - delen een luxe appartement in Manhattan. Als Jack naar Turkije vertrekt voor een opdracht, vinden Peter en Michael op een dag een baby voor hun deur. Het blijkt Jacks dochtertje te zijn waar hij niets van weet. Aan de heren de taak om deze baby te verzorgen, wat moeilijker lijkt te zijn dan ze dachten.

Peter Mitchell

Gift Shop Clerk

One of Jack's Girls

avatar van neo

neo

te kinderachtig voor woorden deze is deze film.

Look who's talking heb ik wel gezien. Een beetje in hetzelfde genre. Moet je niet te veel van zien. Look who's talking too bestaat ook nog eens.

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

..en Look Who's Talking Now.

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Dit is trouwens een remake van een Franse film. Ken jij die toevallig, Kappeuter, jij als Franse film expert?

Ha, dat zou je zo langzamerhand wel denken he. Franse, Deense, Japanse, Belgische, Duitse, Zweedse, Italiaanse...etcetera; ik zie 't allemaal!

Nee, ik ken het Franse origineel niet.

avatar van jackie

jackie

Ik vond de Amerikaanse leuker dan de Franse.

avatar van Jordy

Jordy

Redelijke komedie, best grappige vertolkingen maar slechts een aantal leuke momenten: 2 sterren.

avatar van vliegtuig13

vliegtuig13

Slecht, slecht en nog 's slecht, er was gewoon niks goeds aan deze film. De humor was flauw, de acteurs irritant en voor de rest was hij ook saai.

avatar van FisherKing

FisherKing

Trois Hommes et un Couffin:1985 van Coline Serreau.In het engels Three men and a cradle.

Dat is de veel betere Franse variant en het origineel.

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Te flauw voor woorden. Ik heb deze cinematografische prul eens op TV gezien, maar wat een straf om die rit uit te zitten

avatar van Armin

Armin

'T zal ongetwijfeld wel weer slechter zijn dan het origineel (heb ik dus niet gezien), maar ik vond dit wel aardig.**1/2

avatar van mr.Frielink

mr.Frielink

Verschrikkelijke film die alles behalve een vervolg nodig had.

avatar van Sandra

Sandra

Nou ja zeg! Hoe oud zijn jullie mensen wel niet? HUNH?! Denk je nou werkelijk dat dit gericht is op mensen zoals jullie? I DON'T THINK SO! Dit is meer gericht op familie-mensjes, zoals papa's en mama's en kindurtjus, vandaar dat er een enorme genre is genaamd: FAMILIEFILM. Denk je dan dat ze echt met humor werken zoals jullie dat zouden willen? IK vond het een leuke film, was dan wel nog maar net 7 toen ik het voor de eerste keer zag, maar toen bekeek ik het met meer relativeringsvermogen dan de meesten van jullie dat doen.

avatar van Ramon K

Ramon K

Hahahaha!!

Als straf verlaag ik mijn stem met een half punt.

avatar van steven36

steven36

Na 10 minuten ben ik de bioscoop uitgelopen.( rond 1988)

avatar van YEYOW

YEYOW

Jammer dat ik geen nul kan geven daarom 0.5.

avatar van Elienekeuuh

Elienekeuuh

Ik vind dat de film best nog wel mee valt. Als ik van mij tante op de kleiene neefjes of nichtjes zoumoeten passen dan zou ik waarschijnlijk aan hen deze film laten zien maar voor oudere kinders is de film natuurlijk saai.

avatar van Eem

Eem

Ach het is wel geinig.. ik geloof dat ik 10 was toen ik hem voor t eerst zag..

nu is het natuurlijk te slecht voor woorden, dus 1*

avatar van lukewarm

lukewarm

Ik vond de franse versie stukken beter! waarom moeten die amerikanen alles verpesten / remaken?

2* voor de moeite.

avatar van Dutchero

Dutchero

Zelden zulk slap gezeik gezien

avatar van Legan

Legan

Wat is iedereen toch streng. Gelukkig kon de film mij wel behagen, dus wat dat betreft heb ik nooit het gevoel gehad van 'wat een verspilde moeite'.

Het is een simpele feelgood movie met echt de jaren 80 sfeer. Het zal nooit een oscar winnen voor beste script of acteurs, maar dat is de bedoeling van de film ook niet. Gewoon een luchtige feelgood komedie en niets meer of minder.

2,5 sterren

avatar van The Oceanic Six

Beetje onnodig gemaakte film die niet grappig of boeiend genoeg is. Niet dat het een wanproduct is, maar je hebt er weinig aan als je hem kijkt...

De standaardgrapjes die in films met kinderen zitten zitten ook hier weer.

avatar van tonnyhk

tonnyhk

Ik vind het een echte familiefilm zoals Annie, Home Alone, Fly away home e.d. .Ik heb het ook als zodanig beoordeeld en dan vind ik 3 sterren op zijn plaats

avatar van missl

missl

ik heb me wel vermaakt met deze film vroeger toen ik een klein meisje was.

avatar van Chromeo

Chromeo

Terrible, terrible, terrible...

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Viel me tegen, ik heb eigenlijk bijna helemaal niet gelachen en die mannen vind ik nou niet erg geslaagd acteren, ik heb hier eigenlijk niet veel woorden voor, behalve dat er 1 geslaagde grap in zat en dat de rest me eigenlijk weinig boeide.

2,0* (maakt een hele grote kans om nog eens naar 1,5* te dalen).

avatar van lalaguna80

lalaguna80

Dit is jeugdsentiment...... Toen ik jong was vond ik dit toch een erg leuke film!

Het genre kan beter worden veranderd in: komedie/FAMILIEFILM

Voor die tijd (jaren 80) was het leuke film! 3***

avatar van DragQueen

DragQueen

Aardige komedie, met een grappig verhaaltje. de rollen van selleck, danson en guttenberg zijn vermakelijk. geen hoogstaande film uit het genre, maar toch goed kijkvoer. 2,5 sterren.

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

vond wel een aardige komedie in mijn jonge jaren nog zelfs gezien, mijn jonge tijden . Stars doet mij veel eraan denken van Simply Red; kwam dat erin voor?

avatar van speranza

speranza

Ik kan geen enkel pluspunt van deze film benoemen.