• 9.371.614 stemmen

Alternatieve titel: Alien Species

Geregisseerd door: Dave Payne

Met onder meer: Maria Ford en Rodger Halston

Plot Alien Terminator

Een wetenschapper werkt in een laboratorium aan een proef met menselijk DNA dat de wereld wel eens ingrijpend zou kunnen veranderen. Helaas mislukt het experiment, en het dode testobject muteert tot een bijna onsterfelijk wezen, dat bovendien zijn gewonde lichaam kan regenereren. Als dan ook nog de stroom in het lab uitvalt, barst de hel pas echt los.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Geweldige titel!

Volgens mij is dit het nec-plus-ultra van de exploitation-titels, het kan bijna niet gratuiter!

avatar van John Doe

John Doe

Hahaha, vet zieke plot ook, alles moet echt uit de kast worden gehaald, maar....niemand die ernaar kijkt.

avatar van euroburger

euroburger

en tien jaar later heeft nog geen sterveling hem gezien, of ze zijn zich allemaal een hartverzakking geschrokken en kunnen het niet navertellen?

avatar van apolicum

apolicum

1 van de beste films ooit!

avatar van turbothijs

turbothijs

Ik heb deze film overleefd, maar dat zal wel komen omdat ik een stalen hart heb. Verschrikkelijk hier ga ik geen worden aan vuil maken

avatar van Karl van H.

Karl van H.

Aan de titel te zien moet dit een combinatie zijn van twee van mijn favoriete sciencefictionfilms... maar dat valt dus tegen?

avatar van kirk douglas

kirk douglas

Supergoedkope mengeling van films als ''Alien'' en ''Creepozoids'' en hoewel deze laatste al niet zo best was is ''Alien Terminator'' veel slechter.

Het monster zelf is niet vaak in beeld en dat met goede reden: het monsterkostuum ziet er niet uit.

De film mist spanning en de acteurs zijn irritant.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Gemiste kans. Bijzonder uneventful, terwijl alle belangrijke ingrediënten aanwezig zijn: bloed en tietjes. Al komt het maar mondjesmaat voorbij. Dit zal de doorgewinterde kijker van dit soort pulp (Alien rip-offs) zeker niet tevreden stellen. Doet kwalitatief niet eens heel veel onder voor veel van zijn soortgenoten, maar weet er gewoon niet genoeg bloederig vertier tegenover te stellen. Uitgebracht door Troma, maar is niet voor niets een vergeten werkje. Lijkt mij vooral omdat 't makkelijk op de markt te zetten is (ik heb hem overigens onder de titel 'Alien Species').