• 9.374.902 stemmen

Met onder meer: Ismail Hacioglu, Tuba Büyüküstün en Jean-Claude Van Damme

Gesproken taal: Engels, Turks en Duits

Releasedatum: 26 oktober 2006

Plot Sinav

De scholieren Mert, Sinan, Gamze, Kaan en Uluc vrezen voor het komende eindexamen. Wegens de felle sociale druk van hun familie zijn ze bang voor de toekomst. Om verzekerd te zijn van een goede score, stelen ze de examenvragen op hun school. Met betere cijfers op hun rapport willen ze hun kansen vergroten om naar een goede universiteit te kunnen gaan. Daarna gaan ze nog een stap verder en vatten ze het plan op de vragen van het toegangsexamen voor de universiteit te stelen. Natuurlijk hebben ze professionele hulp nodig om het gebouw binnen te raken waar deze examenvragen bewaard worden. Dit gebouw wordt beveiligd als een burcht en er is maar één persoon die het aandurft hier in te breken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van patrick17

patrick17

God, wat praten die Turken snel zeg................. Kon de ondetiteling amper bijhouden!

Opzich geen onaardige film. Ik heb de film bekeken omdat JCVD erin voorkwam

en zo me collectie bijna compleet heb maar van Damme heeft hier maar een kleine (maar

belangrijke) bijrolletje. Opzich best geinig dat hij in de auto 2 kusjes krijgt van de

wat bollerige jongen!!!

Het verhaal is natuurlijk vol drama en dat pakte me eerlijk gezegd wel.

Het verhaal met de moeder van Mert die aan kanker lijdt o.a! Zeer treurig. Het werd ook

goed overgebracht door de acteurs.

Opzich geen verkeerde film! 3.5 *