Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: David Zucker
Met onder meer: Ashton Kutcher, Tara Reid en Terence Stamp
Releasedatum: 16 oktober 2003
Plot My Boss's Daughter
Tom krijgt eindelijk de kans waar hij al zo lang op wacht. Hij kan de dochter van de baas proberen te versieren, wanneer hij accepteert een avondje op diens huis te passen. Jammer genoeg zijn er meer mensen die door hebben dat pa die avond niet thuis is.
Tom Stansfield
Tina
Audrey Bennett
Jack Taylor
Phooze
Erg cliché natuurlijk om op een huis te moeten passen en dat er NIKS mag gebeuren, maar er gebeurt van alles.
Toch lijkt me dit nog best een aardige film.
Mods, is de titel wel goed? Op de poster en in de trailer is het nl. My Boss's Daughter
Aangepast.
Het is voor mij trouwens onbegrijpelijk dat die Ashton Kutcher zo'n rising star is in de V.S. Echt een hele vervelende acteur en buiten de set is hij al helemaal irritant zoals in interviews e.d.
Macmanus
Mag ik al een cijfer geven na het zien van een trailer?
Je zag volgens mij al het hele verhaal.
Zo ja, 1 ster lijkt me meer dan genoeg
Diesel
Begrijp niet waarom Terence Stamp er voor kiest om in hersenloze films te spelen.
P.S. David Zucker zal nooit een goede film regisseren.
BoordAppel
P.S. David Zucker zal nooit een goede film regisseren.
Tsssss elke film die in t rijtje staat is heel erg de moeite waard.
Hemdale
Lang geleden dat ik zo heb kunnen lachen om een film. Gewoon superleuk!
4 sterren!!!
empirekees
Vermakelijke film, heel veel komische situaties, soms flauw, maar die waren eigenlijk het leukste.
- This is OJ
- Like the killer?
- No like the footballer
Toch wel....4*
En remember, met pissen kom je verder!
Flauwe humor , lomp heel veel pis en de ene na de andere grap, je zou zeggen dat hebben we al gezien, klopt: ondanks alles me eigen rot gelachen een dikke 8 . De vrouwen onder ons zullen de film wel niet leuk vinden mijn persoonlijke mening is dan ook dat dit een echte mannen film is.
chica
jongens, deze film kan echt niet.. cliche op cliche op cliche
ik heb gehuild...
empirekees
Volgens mij is b.v. 'The Naked Gun' ook heel veel flauw, maar daarom juist heel erg grappig. De cliche's worden volgens mij hier ook een beetje op de hak genomen.
titan
Het is toch niet te geloven zeg, op imdb een 3,6 en hier 4,14 (zeg maar een 8,3) gemiddeld!!
titan
Wat mij betreft zo kort mogelijk. Ik heb de trailer gezien en die hing van cliches aan elkaar.
Newbie
Je moet de film zien niet de trailer voordat je op een film kunt stemmen. Een trailer kan soms helemaal niks zeggen over de film.
MFEO
Hey druif. Ik wilde nog wel met jou naar deze film gaan. Is weer een film van oa. de makers van Naked Gun reeks en ook straks van Scary Movie 3. ( vorige scary movie niet gezien. Maar 3 ga ik zeker kijken met je hoor!!!!)
Die regiseur staat altijd garant voor lekker leuke melige humor.
IK ga er dan wel met een ander naar toe
Effe relaxen
BoordAppel
( vorige scary movie niet gezien. Maar 3 ga ik zeker kijken met je hoor!!!!)
2 hoef je ook niet te zien, dies echt erg slecht, terwijl ik deel 1 wel leuk vond.
MFEO
Terence Stamp vond ik zeer goed spelen.
Ashton Kutcher is een lekker ding. Ziet er erg lekker uit. En zou ik wel een nachtje mee door willen brengen
Het is geen hoogstaande film. Maar zitten grappige stukken in. Verder niets bijzonders.
2 1/2 *
roos89
Deze film valt viel me echt heel erg tegen. Geen één keer gelachen en er zat niet eens echt een goed verhaal in ook. Na een halfuur had je dus wel 10 chaotische stukken verhaal die door elkaar heen lopen en er zit geen enkele houvast in de film. Ik had veel meer van de film verwacht. Jammer....**
empirekees
Je moet nix van de film verwachten, maakt em dan juist extra leuk.
titan
Ik heb ook niet gestemd, want ik heb de film niet gezien. De trailer die ik heb gezien zei me genoeg.
Linda
Tja als er niets nieuws in de bioscoop gaat draaien en je toch erg graag naar de bioscoop wil dan ga je maar naar een film als deze.... Hij was echt vreselijk flauw. Ashton Kutcher vond ik al niet bepaald een groot talent maar in deze film maakt hij het wel heel erg bont. Ik vond de film ook nergens grappig. Wat de film voor mij nog een beetje draaglijk maakte was de superrol van Michael Madsen (Helaas maar een kleine rol). 1,5 sterren.
Is het zo slecht gesteld met de bioscopen bij jou in de buurt ?!!
Linda
Mwoah het valt op zich nog wel mee hoor Kapp maar ik had de rest gewoon allemaal al gezien.
Esteban
Hoewel hij nu pas werd uitgebracht is David Zuckers' (The Nakend Gun, Top Secret, Airplane) My Boss's Daughter een komedie van meer dan drie jaar oud. Waarschijnlijk was de stijgende populariteit van Ashton Kutcher en het gedoe rond z'n relatie met Demi Moore hét moment om groen licht te geven voor de release. Naar eigen zeggen wou Zucker van deze Boss's Daughter in de eerste plaats vooral een romantische komedie maken. Daar valt hier en daar wel iets van de bespeuren, maar dan toch met een vleugje van de meest brave humor uit z'n voorgaande films, vermengd met hedendaagse teen-comedy. Het resultaat is een film die wel 10 jaar geleden gemaakt lijkt te zijn. 'Komedie' is geevolueerd, maar de schrijvers en regisseur van deze film zijn duidelijk blijven steken. Of was het hun bedoeling deze komedies terug tot leven te wekken? Je kan er alleen maar naar raden. Ik staar me niet blind op het énorm flauwe en voorspelbare scenario, omdat komedie in de eerste plaats geslaagde grappen moet brengen. Met een 6tal uitzonderingen blijken die één voor één de mist in te gaan, dus op dat gebied is het eveneens een mager geval. Hoezeer Ashton Kutcher ook z'n best doet, hij was duidelijk nog niet opgewassen tegen 'Only you can save the movie by being funny' -toestanden. Komt daarbij dat Tara Reid láng geen Brittany Murphy is, zeker niet grappig uit de hoek komt en haar verschijning vrij nutteloos is. Sommige kritieken verwezen naar het hilarische optreden van Terence Stamp, maar persoonlijk vond die eveneens zo vergeetbaar als wat. Michael Madsen die even een parodie op z'n eigen rollen kwam neerzetten en AshtonKutcher zijn de enige twee met komisch talent die op de set rondliepen, maar de boel niet veel beter konden maken. Jammer!
My Boss's Daughter **
[email protected].=-
Onzettende voorspelbare en niet originele humor gecombineerd met een al even slap verhaal. 1* voor de moeite.

Mysteryfilm 'Identity' van James Mangold verdwijnt binnenkort van Netflix

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'