• 9.378.190 stemmen

My Boss's Daughter (2003)

Komedie / Romantiek | 85 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: David Zucker

Met onder meer: Ashton Kutcher, Tara Reid en Terence Stamp

Releasedatum: 16 oktober 2003

Plot My Boss's Daughter

Tom krijgt eindelijk de kans waar hij al zo lang op wacht. Hij kan de dochter van de baas proberen te versieren, wanneer hij accepteert een avondje op diens huis te passen. Jammer genoeg zijn er meer mensen die door hebben dat pa die avond niet thuis is.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Petero

Petero

Wat een genante vertoning ..

avatar van Tijgerdraak

Tijgerdraak

Heb een klein uurtje kunnen kijken, dan moest hij uit de dvd-speler. Wat een ramp, echt super saaie film.

Op naar beters ...

avatar van Ilmkenner

Ilmkenner

my boss's daughter

Meest onzinnige story die ik heb gezien.

Kinderen kunnen er om lachen maar ik zie de humor nog steeds niet .Stompzinnige film.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Wat een vreselijke film is dit. En wat is de Kutcher de eerste drie letters van zijn naam waard!!! Slechte humor, slecht script, slecht acteerwerk, kortom VOLKOMEN (eerste drie letters van Ashton's achternaam).

avatar van BlueSword

BlueSword

nou, hij viel wel mee hoor, had hem veel slechter verwacht.

vond hem zelfs nog grappig, erg droog hoe alles bij elkaar komt en alles verkeerd gaat.

hebben we inderdaad al gezien ja, en sommige momenten herkende ik een beetje bij meet the parents maar daar stoorde ik mij niet aan.

tara en carmen zijn ook erg leuk om te zien, en ashton vond ik weer grappig zoals bijna altijd. (heb hem alleen wel grappiger gezien)

avatar van mister blonde

mister blonde

Ah, het verhaal dat we al gezien hebben in zo'n beetje elke (middelmatige) sitcom. Een film kan net iets verder gaan en dat doet het dan ook op een aantal punten, maar durft net ver genoeg te gaan (Zucker, wat is er gebeurd?). Het had een aardige komedie kunnen zijn, maar door matige of verkeerd gecaste acteurs en weinig ideeen die echt leuk zijn (of anders wel gejat) niet geslaagd. Wel uit te kijken. 1,5 sterren.

avatar van gotti

Reid was cute. Verder een kutfilm natuurlijk.

avatar van otherfool

otherfool

Meet the Parents kloon, maar dan op alle vlakken net wat minder. De absurdistische, over the top verwikkelingen zijn wel amusant en over de hele lijn heb ik me wel vermaakt. Leuk om Richter weer eens te zien.

3*.

avatar van Van Nunen

Van Nunen

Meer een 'Meet the parents' vs 'Deuce Bigalow Male Gigolo' kloon...

Wel leuke film. Geen bruller, meer een glimlacher.

avatar van gandalf

gandalf

2,5 ster voor de uil.

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Die uil vond ik soms ook raar doen

Maar ik stoorde me aan de personages, vooral die stem van Ashton Kutcher was irritant...

avatar van Ms. H.

avatar van :DOEMAARGEK*

:DOEMAARGEK*

kArIzMa_TuRk schreef:

wel leuke film..

Iets uitgebreider kan vast geen kwaad

Nouja mijn mening... Ik vind hem wel leuk, heb gelachen. Al was hij sommige momenten echt te saai.

3,5

avatar van iingeborg

iingeborg

Echt een achterlijk film. Ik heb om letterlijk niks kunnen lachen. Alle grappen waren te overdreven, te gemaakt en super fout.

Normaal houd ik wel van dit soort films, maar deze was wel erg slecht!!

* 1,0

avatar van Emieltjuh78

Emieltjuh78

My Bosses Daughter

Ik vond er opzich weinig aan,

me vriendin kon er soms nog om lache maar ik zie de humor er niet van in.

ik geef 1,5 *

avatar van Spineglass

Spineglass

My Boss's Daughter voegt weinig toe aan het genre alleen geef ik toe dat er een aantal zeer hilarische momenten in deze film zitten waardoor deze film toch enige waardering van mij krijgt.

avatar van x_ShamieeJ

x_ShamieeJ

Is in België op tv [zaterdag] .. ben benieuwd maar ik weet al wat ik van Kutcher kan verwachten

Word waarschijnlijk lachen

avatar van Anakin01

Anakin01

Wat een lage score!

Ik vind toch wel dat hij een 3* verdient, want ik kon er eigelijk nog wel om lachen. Inderdaad, wel flauwe humor, maar ik kan daar best wel om lachen =]

avatar van fluppebxl

fluppebxl

Wat vond iedereen er zo slecht aan ? Hier op TV gezien, en ik heb echt strijkgelegen, niet al te niveauvol, maar gewoon verstand op nul en lachen. En Tara Reid is hot !

avatar van Hilarious

Hilarious

Leuk standaard filmpje. Flauwe humor maar soms heel leuk.

Terence Stamp was goed en grappig en Ashton Kutcher deed het ook heel goed.

Ik heb mij wel goed vermaakt maar verder vond ik deze film niets speciaals.

avatar van olivier

olivier

Hemels vulgair spektakel, al laat de afwezigheid van Zucker-genie Leslie Nielsen zich wel duidelijk voelen. 1.5*

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Heb goed gelachen , meer verwacht ik niet : ****.

avatar van Lie-Z

Lie-Z

vresselijkste film ever! van mij een 0.5 gekregen (lager kon niet...)

avatar van iilSe

iilSe

Vond de film op zich wel zijn momenten hebben, en soms irriteerde het me ook.

***

avatar van The Oceanic Six

Jammer van de lage scores hier, ik vond de film leuk. Geen topper, wel vermakelijk met een paar prima grappen. En Tara Reid is gewoon een bloedmooie chick.

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Ik vind dit zo'n verschrikkelijke film. Kutcher was zeer goed in 'The Butterfly effect' maar dit soort films, net als Just Married zijn echt verschrikkelijk. Kutcher is bloedirritant en Tara Reed is ook niets anders dan een mooie vrouw om naar te kijken. Acteren kan ze namelijk voor geen meter. 1*

avatar van Tun-89

Tun-89

Ja gewoon een super grappige komedie, met veel flauwe gebeurtenissen waar ik echt om heb gelachen. Leuke Ashton Kutcher en Tara Reid.

Maar ik vind Ashton Kutcher zowieso altijd wel grappig.

Mooie uil ook

een 3 omdat ik me geen moment verveeld heb.

avatar van kleez

kleez

2,5* maar vanwege dat lekkere wijf 3*, meer kan ik er echt niet van maken!!

Middenstuk vond ook erg saai...

avatar van zjandannybob

zjandannybob

Ik vond dit juist weer 1 van de betere komedies, als je niet kijkt naar de echte parodies waar je krom bij ligt van het lachen. ik kijk niet echt naar het plot van het verhaal maar gewoon hoe de humor verwerkt is en hoe ze erop komen is bij deze film gewoon leuk gedaan.

probleem na probleem doet zich voor in deze film en er valt dus genoeg te lachen, terence stamp doet het ook erg goed in deze film. vond de uil ook geniaal gedaan:p hoe verzin je het gewoon.

echt gewoon leuke film om te kijken met vrienden of als je zelf niks te doen hebt. zeker het huren waard naar mijn mening hij hoort zeker hoger te scoren.