• 9.377.648 stemmen

Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Michael Bailey Smith en Marnie Alton

Gesproken taal: Engels, Russisch en Turks

Plot In Hell

"Rage unleashed."

Ingenieur Kyle Lord doodt de man die zijn vrouw heeft vermoord en komt terecht in een zware gevangenis waar de directeur wedstrijden onder de gevangen organiseert. De gevangenis herbergt de zwaarste criminelen van heel Rusland. Door deel te nemen aan die gevechten daalt Kyle langzaam tot het niveau van de monsters die hij veracht. Het is aan Kyle om zichzelf weer terug te vinden en wraak te nemen!

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

goeie Van Damme film. goeie acteerprestaties met goeie actie in de film krijgt een verdiende 3* van mij.

avatar van DiDa

DiDa

Weet iemand waar ik deze film kan kopen (region 2)? Deze film kan ik nergens vinden met Nederlandse ondertiteling. Echt raar! Is deze film wel verkrijgbaar in Nederland?

Dat vraag ik me ook af.

avatar van Bertil

Bertil

sinterklaas schreef:

Dat vraag ik me ook af.

Wat dan? Ben je geïnteresseerd dan? In jouw reactie te lezen bij Wake Of Death heb je een bloedhekel aan de man...

Of vind je het gewoon leuk om mensen af te zeiken en je vrolijk aan te sluiten bij de mensen die automatisch vinden dat een gespierde man niet zou kunnen acteren?

avatar van black_shadow

black_shadow

Na al zijn flops van de afgelopen jaren is dit terug één van zijn betere films misschien betekend deze film wel zijn comeback, mijn steun krijgt hij in ieder geval want ik ben altijd een Van Damme fan geweest.

Bertil schreef:

Wie zegt dat ik een bloedhekel heb aan J-C. Ik vind het zelfs een goede acteur, maar Wake Of Death vond ik minder. Je moet niet meteen zo negatief reageren, ja? Ik zeik geen mensen af hier, daar hou ik niet van. Je hebt gewoon teveel zelfkennis.

avatar van Salto

Salto

een van de beste van Damme ooit.

avatar van Q so lang

Q so lang

wat een goede film geweldig wel jammer dat ook deze film niet op regio 2 is te krijgen

avatar van smetje

smetje

Van damme, in vele films is het constant vechten zoals we het kennen van Steven Seagal... Deze film was ook met veel vechten...

Hij heeft het alweer bewezen dat hij niet anders kan acteren dan vechten... Toch vond ik deze film mooier dan de andere Van Damme Films....Er komt meer drama in en het is een gevangenis film. gevangenis films zie ik graag. Deze film verdient een 3*

sinterklaas

Hij was wel in Nederland uitgekomen op Buena Vista dvd. Maar hij is nergens te vinden.

avatar van Timecop

Timecop

Van Damme's beste sinds timecop. De film zet een goed gevangenissfeertje neer en ook het vechten is niet te overdreven, maar net genoeg.

avatar van movieking

movieking

Ben het mee eens dat het één van zijn beste film is maar TIMECOP??? Wat was dat voor een B-film!!!

avatar van SanniePannie

SanniePannie

miljaaar! wat een goeie film.

vond het realistisch overkomen en je leefde gewoon mee. het sfeertje was goed neeergezet.

dikke 4,5*

avatar van Cfour

Cfour

Bij van Damme films is het vaak alles of niets. Hij zou z'n films iets beter moeten kiezen. Ik geniet met name van zijn vechtacties die met de jaren realistischer worden, echt lange teksten zijn niet aan hem besteed en dat moet die ook voorla niet doen.

Goed weekendfilmpje 4*

Vond het een topfilm, keiharde actie, spannend, en aangrijpend.

vooral de scenes in de Russische gevangenis vond ik goed.

JC acteerde goed

avatar van N_SANE

N_SANE

Leuke film. Het verhaal zat redelijk in elkaar en je kon goed met JCvD meeleven. Verder kon de film me boeien, gevechten waren leuk en de rollen van de overige personages waren ook leuk neergezet.

avatar van Nusi

Nusi

Deze film was Ook echt een tOp gOeie gevangeniss film. in Hell

deze film past ook in jaar 2003:P

Jean Claude Van damme is Backk>> The Shepherd 2008!

avatar van raymondg

raymondg

Beste JC film ooit. Geweldige vette actiefilm. Russische gevangenis is een erg mooie setting voor een film als deze. Jammer dat er weer zoveel slechter spul achteraan moest komen.

avatar van raymondg

raymondg

sinterklaas schreef:

Hij is inderdaad moeilijk te vinden. Ik heb de ex-rental versie destijds met mazzel weten te kopen. Wordt ooit nog wel vervangen door de Blu Ray versie als ie uitkomt

avatar van Glacius

Glacius

Deze film schijnt inderdaad goed te zijn, en vreemd genoeg is dit de enige film van hem die ik nooit ergens heb kunnen vinden.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

enige minpuntje is dat er geen enkele cirkeltrap inzit.

je weet wel, 360 graden in de rondte.

avatar van metaledje

metaledje

Ik wist niet eens dat deze bestond, zag gister de tv trailer. waarschijnlijk een old skool goede van damme film. deze mis ik een zaterdag niet!!!!

avatar van mrkos

mrkos

Jep zag het ook, en wist ook niet dat ie bestond, zaterdag maar ff checke, voorstukjes waren goed dus belooft veel!!!

avatar van robertvanmourik

robertvanmourik

morgen maar eens kijken:)

avatar van N811

N811

jammer dat ik die moet missen

avatar van metaledje

metaledje

Ik moet hem ook missen,maar mijn oude videorecorder mist hem niet

avatar van Glacius

Glacius

Ik moet 'em helaas ook missen.. Hele week komt er geen reet op tv, maar wel weer op zaterdag op een tijdstip dat ik altijd uitga... Zucht.

avatar van mrkos

mrkos

Ik ga hem zometeen wel kijken:d dan maar niet een x uit;)

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

of je gaat naar engeland, en haalt hem daar. xD

avatar van drlina

drlina

leuke film..Er wordt een probleem besproken dat wel realistisch kan zijn. Dus van mij krijgt hij een 4!!!