• 9.377.510 stemmen

Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Michael Bailey Smith en Marnie Alton

Gesproken taal: Engels, Russisch en Turks

Plot In Hell

"Rage unleashed."

Ingenieur Kyle Lord doodt de man die zijn vrouw heeft vermoord en komt terecht in een zware gevangenis waar de directeur wedstrijden onder de gevangen organiseert. De gevangenis herbergt de zwaarste criminelen van heel Rusland. Door deel te nemen aan die gevechten daalt Kyle langzaam tot het niveau van de monsters die hij veracht. Het is aan Kyle om zichzelf weer terug te vinden en wraak te nemen!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Geinig tussendoortje

Voorspelbare en onoriginele actie, maar dat is soms ook wel eens lekker.

Van damme is weer waardeloos, het verhaal te simpel voor woorden en het hele gebeuren binnen de gevangenis klopt voor geen meter.

Dingen zoals dat semi-poëtische gelul en het verschijnen van zijn vrouw in geest-vorm is onnodig en debiel..

Maar verder was het toch wel weer erg vermakelijk en zie ik dit soort films af en toe nog best graag.

avatar van Sh0cK

Sh0cK

Veel beter dan verwacht. 4 sterren.

avatar van Vascago

Vascago

1 van de betere Van Damme films. Leuk voor een keer, maar niet meer.

Zandadder

Wat een gemiddelde voor een van Damme in zijn najaren. Ben stiekem wel benieuwd geworden.

Overigens vind ik de meeste films met van Damme wel te pruimen.

avatar van crowdsurfer

crowdsurfer

Een betere Van Damme film van zijn laatste jaren maar de filmen uit het begin van zijn carrière zijn toch nog steeds beter. Maar het is een vermakelijke film...

avatar van werry

werry

Oke....

Waar kan ik deze krijgen??

Ik heb bijna alle films van Van Damme maar o.a. deze mis ik nog...

Kan hem maar nergens vinden...

Terwijl hij zo goed moet zijn...

avatar van Minotaures

Minotaures

Best een goed gemiddelde. Toch maar toevoegen bij mijn film-lijst.

avatar van CaptainTwisted

CaptainTwisted

Verhaal is supergoed! Film kijkt heerlijk weg. Toch een halve punt aftrek vanwege de bizar slechte dialogen die van Damme heeft in deze film. Het is beter als hij vecht en zen klep houd!

avatar van gauke

gauke

Een van de betere Jean-Claude Van Damme films vol stereotypen en bloederige en groffe gevechtsscènes.

avatar van V4V

V4V

De haat en bepaalde delen van de tweestrijd in het verhaal, die staan in mijn top 10. De rest, al het verkrachten en het bloederige vechten zie ik dagelijks als ik films kijk (vooral het vechten). Dus dat kan me gestolen worden.

Nee, waar het mij bij deze film om ging was het verhaal, de haat en het grauwe, zowat duistere sfeertje dat hing in de gevangenis. Jean-Claude Van Damme als een groentje die de gevangenis betreedt en binnen een korte tijd opeens een vechtersbaas is, dat zou ik te makkelijk vinden. Maar in deze film merkt hij dat hij zichzelf ooit toch zal moeten verdedigen en binnen korte tijd is hij geen grootse vechtersbaas, maar een man die zijn kracht haalt uit de haat die het monster, dat hij is, voortbrengt. Natuurlijk zal het gedeeltelijk op hetzelfde neerkomen, maar de twist die deze film eraan geeft, vind ik zo krachtig. De rest haalt deze film aardig naar beneden.

avatar van everflow

everflow

Een zeer vermakelijke film, Jean-Claude Van Damme een keer als de underdog ipv de karate-kid waar geen kruit tegen opgewassen is. Volgens mij wel de beste Jean-Claude film sinds jaren.

Zandadder

Komt zo meteen op tv kwam ik achter tijdens het zappen.

Lekker biertje erbij. Ben benieuwd.

avatar van vago

vago

met ernesto host aka mister perfect

4 voudig k1 kampioen of 5 maar dat weet ik nie meer zeker

Zandadder

Die doet niet mee. Net even gecheckt op imdb.

avatar van Spetie

Zowaar nog best een redelijk filmpje. Het verhaal is niet bijster origineel en de invulling ook niet, maar toch is het behoorlijk amusant om naar te kijken.

Dat komt vooral ook de de lekkere harde en rauwe actiescenes, die er realistisch uitzien en waarbij van Damme zelf nu eens een keertje niet een superieure vechter is.

Redelijk dus.

avatar van Wezze

Wezze

Verrassend goed

avatar van mnrk

mnrk

Dit was inderdaad een redelijke film van JcvD...

De gevechten waren van een redelijk niveau, het verhaal was dan weer niet zo sterk...maar bij zo'n film maakt ook niet zo veel uit.

En het was wel degelijk Ernesto "MR Perfect" Hoost die mee deed in deze film

avatar van foxyboy

foxyboy

Als je niets anders te doen hebt leuk vermaak. Niets bijzonders, gevechten vielen me iets tegen. Had wat meer verwacht, maar geen spijt dat ik gekeken heb. 2,5 tot 3,0. Voordeel van twijfel naar 3

avatar van Spetie

mnrk schreef:

En het was wel degelijk Ernesto "MR Perfect" Hoost die mee deed in deze film

Nee hoor, het was Lawrence Taylor, die trouwens wel op Ernesto Hoost lijkt.

avatar van mnrk

mnrk

Spetie schreef:

Nee hoor, het was Lawrence Taylor, die trouwens wel op Ernesto Hoost lijkt.

Oke dan..look-a-like dus...bedankt voor de informatie!!

avatar van vago

vago

aha oke dacht al echt dat hij het was haha

bedankt voor de info

avatar van maarten1991

maarten1991

Ik heb niet de hele film gezien maar een gevangenis film spreekt mij altijd wel aan. Van Damme speelt gelukkig niet de cliche actie held.

avatar van jordandejong

jordandejong

Erg goede actiefilm met Van Damme. De gevechten zien er goed uit en het moment dat je eindeljk te zien krijgt wie die gillende man naast hem in de kamer is was goed gemaakt. Het zelfde geld voor het moment dat de reus erachter komt dat Van Damme de enigste was waar hij in een hele lange tijd contact mee heeft gehad. Erg sterke actiefilm die zeker een 3,5* waard is.

avatar van Tommy De Vito

Tommy De Vito

Gezocht op een aantal sites om deze film aanteschaffen,

maar nergens kan ik die vinden. Iemand nog tips eventueel?

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Virgin in Londen heb ik hem gehaald.

avatar van SPADE VI

SPADE VI

Net weer gekeken en ik blijf hem een van de beste ooit vinden...en die Sterke soundtrack in het begin. OMG heerlijk en zo oprecht

avatar van Zinema

Van Damme in het gevang.

Binnen de lange lijst aan straight-to-video-voer is dit een welkome afwisseling. Een goede Van Damme is echter nog geen goede film. De poster insinueert de titel 'Hell', waaronder deze als a.k.a. bij ImdB genoteerd staat in Nederland.

Vrijwel alles aan deze gevangenisfilm hangt van voorspelbaarheid aan elkaar. De Oostblok-crew doet het echter niet onaardig en Van Damme durft het aan zich stevig in elkaar te laten hengsten. De kracht dient hem daar ook juist in te zitten, maar de kijker weet dat hij de hele nor in elkaar kan trappen, mits het juiste humeur.

Veel flauwigheid en clichés, maar soms ook best onderhoudend inclusief een aantal redelijke knokpartijen. Het houdt echter te weinig over om ook maar ergens boven de massa uit te steken. Buiten die van de Van Damme-video's an sich, uiteraard.

Doorsnee.

avatar van daxclusive

daxclusive

Spannende film, heb hem met plezier zitten te kijken.

avatar van movielife

movielife

één van de betere J.Van Damme films

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Aardige Jvcd film die in mijn ogen helaas veel te standaard is om hem echt goed te noemen. Ben een liefhebber van zijn films, maar deze vond ik nergens met kop en schouders eruit steken. Aardig, maar meer ook niet.