• 9.482.868 stemmen

Geregisseerd door: Jean-François Richet

Met onder meer: Jason Statham, Annabelle Wallis en Jason Wong

Releasedatum: 20 augustus 2026

Plot Mutiny

Cole Reed ziet op een dag zijn baas, een miljardair-industrieel, voor zijn ogen vermoord worden. Tot overmaat van ramp krijgt hij de moord in zijn schoenen geschoven. Cole wordt zodoende gedwongen op de vlucht te slaan en tracht vervolgens een internationale samenzwering bloot te leggen.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 8 januari 2026 in de bioscoop (The Searchers)

avatar van Fikret8

Fikret8

Komt eind august 2026 pas uit volgens imDb.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Jotil schreef:

Vanaf 8 januari 2026 in de bioscoop (The Searchers)

EDIT: vanaf 20 augustus 2026 in de bioscoop

avatar van schumacher

schumacher

Zijn vorige film Shelter vond ik zijne minste film.

Deze hier vond ik wel goed & vermakelijk, is mijn genre ook dusja...

Verstand op nul & genieten.

avatar van zoutzak

zoutzak

Oeps, nog voor de dag van de première was deze al kortstondig te zien op Amazon Prime. Inmiddels overal te downloaden.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Haha lijkt me wel weer een lekker Statham vehikel. De trailer is wel leuk, dat alle klappen op de maat van de muziek zijn

avatar van omniesbonsai

omniesbonsai

Shelter vond ik heel goed als actiefilm en een emotioneel element met het meisje

Deze zal dat niet hebben en ik weet nu al dat dat minder goed zal zijn

avatar van boemboem27

boemboem27

weer een echte "Statham" film zoals je van hem altijd verwacht.

Statham speelt Cole Reed, een ex-politieman/veteraan.

Statham die als vanouds een veteraan/politieman is, met natuurlijk allerlei onderscheidingen en skills.

komt op een vrachtschip terecht,en gaat effe de boel rechtzetten als wraak op oa zijn oude baas.

volop aktie,simpel maar lekker verhaaltje,dit keer over mensensmokkel

gewond of niet hij gaat er weer lekker keihard tegenaan.

dit zijn wel echt mijn filmpjes.

waardeer ik weer tussen 3.5 en 4 *

avatar van Weppie

Weppie

Een doorsnee Statham film, maar deze keer op zee. En daar schort het aan. Had alstublieft er voor gezorgd dat er een indruk was van een varend en bewegend schip. Nu lijlk alles op een efteling atractie, met veel actie en bloed, dat dan weer wel!

avatar van Graaf Machine

Graaf Machine

Weppie schreef:

Je bent er van op de hoogte dat de belegen uitdrukking "dat dan weer wel" ook op een eftelingattractie lijkt?

avatar van Neder0001

Neder0001

Wegwerp filmpje die je een keer opzet en snel weer vergeet. Een inspiratieloos script dat al veel vaker is gedaan. Nergens wordt het spannend of gebeurt er iets wat je bij blijft. Met een nipte onvoldoende ben ik nog aardig voor deze film.

avatar van filmkul

filmkul

Matige actiefilm. Het verhaal stelt weinig voor en past goed in het rijtje van allerlei Die Hard varianten, alleen dit keer op een containerschip. De uitwerking is weinig verrassend en vrij doorsnee. Ook de actie is niet heel spectaculair. Verder kijkt de film lekker weg en verveelt geen moment, ondanks de herhaling van zetten. Statham zet een degelijke rol neer, maar heeft wel de autopilot aanstaan. Visueel verder prima en enigszins verrassend zonder al te veel CGI. 3.0

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Het is wel weer een fijne actie film van Statham zoals we die gewend zijn van hem. Je weet op voorhand al dat het zwaar over de top is wanneer je aan een film van Statham begint, maar dat kan de pret niet drukken. Gewoon verstand op nul en kijken. Ja het is overdreven en nee dat zou niemand in z'n eentje lukken, maar het is film. En in film kan alles. Zeker in de films van Jason Statham. Gewoon een lekkere onzin actie film.

avatar van Drifter

Drifter

• 1924 stemmen

Leuke actie, slecht verhaal.

avatar van Sepiroth

Sepiroth

Bij de eerste actiescene dacht ik oei dit gaat niks worden. Zag er amateuristisch uit. Gelukkig herpakt de film zich met de actie op zee. Als je voor een verhaal de film gaat kijken dan zit je hier verkeerd. Verstand op nul en kijken.

avatar van TMP

TMP

• 1951 berichten

Ik kijk doorgaans best graag naar de films van Jason Statham en zijn vorige film Shelter was een zeer behoorlijke film. Deze film slaat echter nergens op. Ik verwachtte niet meer dan een doorsnee actiefilm, maar zelfs dat niveau wordt hier niet benaderd. Heel matig tot slecht acteerwerk, geen enkel ook maar enigszins interessant personage, een belabberd plotje en voorspelbare en matige actiescènes. Statham weet het ook niet naar een hoger niveau te tillen. Zelfs anderhalf uur duurde lang tijdens het kijken van deze film.

avatar van Waku

Waku

Als je het niet erg vindt om naar een standaard verhaaltje en dito actie te gaan kijken dan heb je een leuke 90 minuten. De films met Statham zijn nu eenmaal lopende band werk.

U vraagt, wij rammen er op los. Dat werk.

Leuke kills af en toe maar eveneens wel erg matig acteerwerk.

Om hier nu 14 euro voor te leggen is wel beetje veel

Standaard, niet echt bijzonder. Soms ongeloofwaardig, maar ja je moet er niet teveel bij nadenken.

2,5 ster.

avatar van Anjin

Anjin

Na de beekeeper,heeft die niet meer in een film gespeeld,dat je zegt,wat spectaculair..

Leuk om deze film gezien te hebben,maar om deze in de bioscoop te zien,zou ik het wel afraden..

avatar van zemmel

zemmel

In slaap gevallen nadat je eigenlijk kijkt naar een standaard Jason Statham film die niks nieuws brengt, het verhaal al veel en veel te vaak gedaan is, de blik van Statham nog apathischer is dan normaal, en dat hij er gewoon totaal geen zin in had om moeite te doen voor deze film.

Heel erg matig.

avatar van Heer P.H.

Heer P.H.

Typisch een Jason Statham filmpje. Iedere keer weer hetzelfde riedeltje. Chagrijnig kijken, vrijwel niets zeggen , veel klappen uitdelen en ieder schot van hem is raak terwijl de tegenstanders alleen maar missen .

Tsja. Een 13 in een dozijn filmpje. Hoog in de B categorie

avatar van Graaf Machine

Graaf Machine

Niks mis met dit filmpje. Uiteraard geen hoogvlieger maar gewoon een lekker wraakverhaaltje. Al die rotzakken worden toch maar mooi naar de andere wereld geholpen door onze held, en dat met medewerking van een stoere heldin.

Zo mag Statham er elk jaar wel eentje doen hoor.

Aan het begin van de film wordt er geschaakt. Statham zegt twee keer na een zet gedaan te hebben "schaak", maar toen na die tweede keer het bord werd getoond, stond de witspeler (Statham had zwart) bij mijn weten helemaal niet schaak. (als amateurschaker bekijk ik altijd de stellingen als er in films geschaakt wordt)

avatar van scorsese

Matige film waarin een man undercover gaat op een vrachtschip na de moord op zijn baas. Een standaard actiefilm met clichématige personages. Allemaal al eens eerder en beter gezien. Het eindgevecht is nog wel vermakelijk, maar voor de rest stelt de actie weinig voor. Jason Statham doet waar hij goed in is.

avatar van Phantasm

Phantasm

Weer een goede Jason Statham film met genoeg actie, prima mee vermaakt in de bioscoop.

avatar van stormfox

stormfox

Prima actie van met onze eendimensionaal acteur Statham die alleen zichzelf kan spelen.

Deze film is prima voor op een saaie zondag en over 4 maanden ben je hem alweer vergeten.

Wat wel bijzonder is aan deze film is dat Amazon een grote fuckup heeft gemaakt door deze

film te vroeg op Prime te streamen terwijl hij in veel landen in de bioscopen aan het draaien is.

Kortom, Amazon heeft zelf muiterij gepleegd.