- Home
Met onder meer: Will Smith, Martin Lawrence en Vanessa Hudgens
Releasedatum: 6 juni 2024
Bekijk via HBO Max
Plot Bad Boys: Ride or Die
"Miami's finest are now its most wanted."
De agenten Mike Lowrey en Marcus Burnett horen via de media dat hun overleden hoofdcommissaris Conrad Howard jarenlang met de drugskartels samenwerkte. Mike en Marcus geloven dat hij erin is geluisd en willen zijn naam zuiveren. De twee worden nu zelf gezocht door de autoriteiten, maar kunnen zoals steeds op elkaar vertrouwen.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Kijk op meJane
Armando Aretas
Christine
Theresa Burnett
Freakje554
Qua humor & actie heel goed vergelijkbaar met de vorige film.
Maar bij deze vind ik de actie toch ietsje beter.
Opnieuw heel veel kleur in deze film, typisch Adil & Bilall film.
Verhaal zoals anders heel simpel, maar dat stoort niet echt.
Will & Martin blijven een heel sterk duo samen.
Net zoals Adil & Bilall waar we als Belgen toch trots mee mogen zijn
Patrick1980
Oef, net gezien maar dit was echt heel slecht.... Kan aan mij hebben gelegen hoor maar was blij dat ik Pathe Unlimited heb en me dit geen geld gekost heeft... Echt een 13 in dozijn filmpje, weinig echt goede actie en de humor die ze er in hebben geprobeerd te maken met Martin was echt heel flauw en eerder zeikerig dan grappig. Totaal geen chemie tussen Will en Martin. Misschien leuk als dit je eerste actiefilm is in de bioscoop maar voor het publiek wat hier grotendeels naartoe gaat komen door de eerdere oude delen zal dit een echte tegenvaller zijn. Kortom, slecht script, mislukte humor, te weinig actie en gewoon te veel standaard scènes die de film veel te saai en voorspelbaar maakt. Ik hou best van een simpele over the top actiefilm maar dit was echt prut helaas
1 ster
HypaHypa
Te zwak, Te overdreven,... Mensen weten altijd wel commentaar
Kijkt gewoon lekker weg, moet niet altijd te serieus zijn.
Na een half uurtje dacht ik even dat ik deze film echt een onvoldoende ging geven, wat een dramatisch schrijfwerk met die ''bekeerde'' Martin Lawrence die echt de film aan het verpesten was met zijn domme gedrag dat hij niet dood kon gaan. De scène dat hij de straat over ging was echt het dieptepunt van de film.
Maar net toen ik dacht, damn wat jammer van de film, werd het plots wel een bijzonder aangename zit waarbij de chemie tussen Smith en Lawrence weer ouderwets in orde was. Ze vitten weer lekker op elkaar, zijn voor niemand bang en gaan weer heerlijk als een stel bad boys los. Alleen dat plotje met Will Smith en zijn paniekaanvallen was vermoeiend. Dit soort films moet gewoon pretentieloos vermaak zijn en die emo-dingen zijn dan voor mij overbodig. Het misdaadverhaal is ook vrij basic, maar het geeft de beide mannen wel de mogelijkheid weer even lekker uit te blinken.
De laatste drie kwartier hebben de film wel een lekkere boost gegeven, alle remmen los en onze Belgische regisseurs laten daar ook echt zien dat ze veel talent hebben. Van mij hoeft deze reeks hier niet te eindigen, zie graag nog een vijfde film onder dezelfde regie.
Voldoende, maar ik had er iets meer van verwacht.
Gast601
Ik heb me weer eens vermaakt met deze film.
Martin Lawrence daar kan je aan irriteren, vooral in Europa is hij volgens mij niet zo populair.In Amerika is die mateloos populair. Ik denk zonder Martin Lawrence is er geen bad boys movie.
Ik kon hem wel bekoren, Will Smith deed zijn ding. Maar vond hem in deze film wel een stuk minder.
Actie is zoals vanouds als de jaren negentig.
Ik heb in ieder geval paar keer moeten lachen.
Het nederlandse publiek was vrij tam. Het leek erop of ze de grappen niet echt begrijpen of waarderen. Zal misschien ook aan mij liggen. Dat is wel wat op opviel. Zijn wat nuchterder.
Meer dan ooit doet deze film denken aan de Lethal Weapon films, al zijn er nog wel meer van deze buddy films. We zitten aan deel 4, vooral de fans van de vorige films zullen nog mee zijn. Het bouwt toch een beetje voort op de vorige films, maar blijft vooral verder dobberen op dezelfde formule. Weinig verrassingen dus en een vergeetbare bad guy. De humor van Martin Lawrence is ook niet echt leuk. Maar de film heeft ook leuke momenten en er is de nodige actie. En naast Smith en Lawrence ben ik toch ook blij met Dennis Greene als schoonzoon Reggie en het schattige duo Kelly en Dorn, de sidekicks van Mike en Marcus.
Fans van Bad Boys zullen hier wel van genieten, nieuwe zieltjes ga je hier niet mee winnen. Het duurt ook even voor de film echt van start gaat met nogal flauwe humor in het begin. Een popcornfilm, meer niet.
Hannibal
Wat een slechte film. De film ademt masculiniteit en promotie van wapens. Ik weet dat het een verstand op nul actiefilm is, maar hij was ook nog eens pijnlijk niet grappig, en zat vol cliché's. Echt een goede film om niet te gaan kijken.
Shadowed
De visies van regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah in termen van vormgeving lopen duidelijk uiteen met Michael Bay, maar binnen dit universum werkt dat vooral in hun voordeel. Specifiek de actiescenes komen geweldig modern voor de dag en worden tot in de puntjes toe voorzien van trademarks. Daarmee probeer ik aan te geven dat de makers hier een eigen stijltje hebben ontwikkeld dat verfrissend energiek oogt en dit uitzonderlijk uniek in beeld weten te brengen. Jammerlijk is alleen dat Bad Boys altijd moet komen met buitengewoon kinderachtige humor, vooral het eerste halfuur is eigenlijk te melig. Naarmate de tijd verstrijkt kantelt het genre van komedie in actie en vanaf dat moment is het genieten geblazen. Dat maakt namelijk het rommelige verloop, de bordkartonnen personages en de opdringerige humor grotendeels weer goed.
sinterklaas
Deel vier alweer?
Bad Boys 3 heeft zich na twee legendarische top actiefilms bijna 20 jaar op zich laten wachten. Al zat er ook een kloof van 8 jaar tussen de eerste twee. Na vele pogingen heeft het Belgische regisseursduo van Patser de script op zich genomen om er vlak voor de corona nog een toffe comeback van te maken waarin de spot al snel gemaakt werd op de ouderdom van de beide heren van de MIPD. Dat er nog een deel 4 zou komen nam ik met een korreltje zout... en ineens was hij er. Zag ik heel plotseling een trailer op Facebook en fronste mijn wenkbrauwen. Nouja, misschien kan dit nog wel een leuke mannenweekend worden met mijn vrienden om de zondag mee af te sluiten.
De mannenweekend liep schots en scheef door elkaar en werd door een nare omstandigheid in een zondag gepropt, het weer was slecht en voordat we tickets gingen reserveren bij de eerste de beste Pathé, droop de helft al af... en de film zelf...
Ja, een hippe titel rijker in het oevre van zowel de Belgische broers als Will Smith en Martin Lawrence. Alleen zijn we nu vier jaar verschoven en moest er in die vier jaar waarschijnlijk alle trossen los gaan om er nog een blockbuster van te maken. Mike lijkt wat volwassener te zijn geworden terwijl Marcus op het rand staat om een onverschillige cynische oude zak te worden. Enkele freewheeltrucjes met de Porsche terwijl de twee weer eens ruzie hebben, een lokale supermarktscene die nog even opgepoetst moest worden, de bad guys die te prominent worden voorgesteld, het gezinsleven en pak de wapens maar weer want we moeten aan de slag.
Waar deel 3 nog een frisse comeback was, loopt deel 4 over van de clichés en losse eindjes en is de automatische piloot hier (net als met die vliegtuigscene) zichtbaarder dan ooit. Interessant en modern is wel dat die dode Whoosaaa-gast nu tot leven is gewekt door deep fake en heb ik ook wel kunnen lachen om die Rednecks en vond ik die drugsdealer de rollen stelen. Maar blijkbaar was de deadline voor deze film te groot en moest er binnen een korte tijd perse een deel vier komen. De humor en de actiescenes komen hierdoor geforceerd over en de oneliners zijn daarmee ook uitgekauwd. Wel weer fijne tropische beelden van Miami, dat al snel veranderd in de saaie junglelocaties. Het einde kan je natuurlijk ook wel dromen.
Bad Boys Ride or Die is hierbij een film die je als je bak met popcorn weghapt, maar niet het niveau haalt van de vorige drie films. En nu willen ze ook nog een deel vijf maken. Laten de Bilal-broers zich nu maar in hun thuisland grondig gaan richten op de nieuwe Patser-film.
mjk87 (moderator films)
Aardige film die net aan de goede kant van de streep blijft voor een voldoende. Grootste pijnpunt is Lawrence die heel grappig wil zijn maar dat simpelweg niet is en daardoor vooral irriteert. Hoe serieuzer de toon van de hele film wordt (richting het einde meer en meer) hoe minder hij aanwezig kan zijn en hoe beter dit ding wordt. Actie is oké, Smith is gewoon prima (vergelijk zijn naturelle coolness met het gemaakte van Lawrence) en het tempo wordt beter en beter. Vreselijk clichematig verhaaltje, dat wel. En die hiphop op de soundtrack begint inmiddels ook wat gedateerd te raken. 20 jaar terug vooral indierock die op den duur begon te vervelen en nu de laatste 20 jaar hiphop en clubmuziek, maar dat voelt allemaal wat verouderd aan. Clichematig, weinig geïnspireerd meer.. Enfin, omdat de film wel steeds beter wordt en voor mijn gevoel dus wel goed afsluit wel een voldoende. 3,0*.
teigertje
- 2076 stemmen
Bad Boys Bad Boys what ya gonna do, what ya gonna do when they come for you
In deze vierde film, zijn ze weer ijzersterk het gouden duo.
Met een berg aktie en hilarische humor van Martin Lawrence wat hij weer op niveau doet.
Hee Mike weet jij, dat jij in een vorig leven mijn Ezel was zegt Marcus ik was toen niet aardig voor jou.
En daarom zitten we weer aan elkaar vast hahaha.
En Will Smith als zijn onverschrokken partner.
Beide met hun kwaliteiten als acteurs.
En met een prima cast.
Ook de aktie scene met Reggie die Marcus zijn schoonzoon is, is ook zeer verassend.
Het duo moet deze keer de eer van hun geliefde kapitein Howard verdedigen en in het reine brengen.
En de bad boys in een hachelijke zaak belanden van corruptie en zei het moeten opnemen tegen levensgevaarlijke criminelen.
Bijgestaan door de zoon van Mike en Reggie en een aantal trouwe agenten.
Het is een fantastische nieuwe film geworden.
Met veel ontzettend leuke humor en keiharde spectaculaire aktie en ook enige ontroering.
Nipt de beste Bad Boys film.
Maar alle films van de Bad Boys zijn gewaagd aan elkaar.
Nog beter als verwacht deze vierde Bad Boys film.
mrklm
Op de dag waarop Mike [Will Smith] trouwt met Christine [Melanie Liburd] overleeft zijn beste vriend en getuige Marcus [Martin Lawrence] ternauwernood een hartaanval, waardoor hij denkt dat hij onkwetsbaar is. Het duo komt in actie wanneer hun voormalige baas Captain Howard [Joe Pantoliano] na een beschuldiging van moord dood wordt aangetroffen. Ze ontvangen postuum een videoboodschap van Howard die duidelijk maakt dat hij grootschalige corruptie op het spoor was. In een van de vele toevalligheden blijkt Mikes zoon Armando [Jacob Scipio], die levenslang vast zit, de enige te zijn die de schuldige kan identificeren. Het script is een puinhoop, het flitsende camerawerk zorgt alleen maar voor meer verwarring in de toch al chaotische actiescènes, waardoor je regelmatig niet weet naar wie je nu zit te kijken. Zo nu en dan valt er wat te lachen en de actiescène in een vliegtuig kan er zeker mee door, maar er valt amper een touw aan vast te knopen.
Ook dit vierde deel in de reeks weet niet echt te overtuigen en blinkt uit in middelmatigheid. De overdreven visuele stijl van regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah past evenwel goed bij de film en het tempo zit er goed in. De grappen en grollen zijn nogal vermoeiend (vooral het voortdurende gebral van Martin Lawrence werkt al snel op de zenuwen) en de aktiescenes afgeraffeld, maar de energieke regie houdt de boel nog net op de rails.
Kondoro
" It's like redneck Jurassic Park in here!”
Het tweede deel van de Bad Boys reeks zal denk ik voor altijd bij mij in het hart staan. Ik weet nog wel dat die film in mijn top tien stond (ik meende zelfs een keer de eerste plek) toen ik net mijn account had aangemaakt hier, en eigenlijk vergaat het plezier van die film nooit bij mij. Nu ruim twintig jaar later zijn we bij het vierde deel, en dat is eigenlijk aan alles wel te merken. Want buiten het feit dat de mannen gewoon oud ogen en ook over komen, is ook hun flexibiliteit gewoon niet meer zoals het was, de humor onwijs slecht en het acteerwerk is ook gewoon niet meer zo sterk. En het werk van Bay was uiteraard heel anders dan onze Belgische vrienden, al vond ik het regie werk erg sterk.
Wat me erg bij is gebleven was de scene op het einde waar Marcus en Mike de vrouw van Mike gaan redden, en je zo'n soort FPS achtig beeldmateriaal hebt. Een hele toffe toevoeging waar ik wel van kon genieten. Maar, dat is het eigenlijk ook wel. Ik vond het verhaal op zich leuk al is het allemaal niet heel bijzonder meer. En misschien is dat ook wel een beetje wat deze films naar beneden haalt, het constante doorgaan met eenzelfde franchise is gewoon nou eenmaal niet altijd even leuk, en het is in mijn ogen ook gewoon echt moeilijk om het niveau van de vorige films te behalen.
Helaas is de komedie nou ook gewoon niet heel interessant meer. Ik vond die Marcus met vlagen zelfs wat irritant, en dat heb ik eigenlijk nog niet eerder gehad in deze franchise. Daarnaast vond ik Smtih ook niet meer heel bijzonder acteren, allemaal wat stroefjes en het voelt gewoon niet echt meer lekker spontaan aan. Dat hele gedoe met dat constante hardaanval en paniekaanval weet ik veel wat ze allemaal hadden, was gewoon zwaar onnodig en verpeste in mijn ogen gewoon de vaart in deze film. Iets te veel van het goede.
Toch blijft het vaak wel een guilty pleasure voor mij om deze films te kijken, zeker ook omdat ik wel erg fan ben van de eerste twee films, waar ze het in mijn ogen ook gewoon lekker bij mochten houden, al deze extra films zijn wat dat betreft gewoon onnodig.
Vinco
Aardige film voor tussendoor, wel de minst leuke in de gehele Bad Boys reeks naar mij mening.
Dit deel is wel erg clichematig te werk gegaan + het acteerwerk is hier en daar van de gehele cast toch ook wel een puntje van kritiek waard.
En het verhaal tjah flinterdun.
Fisico
Wat je mag verwachten van een vijfde deel. Veel van hetzelfde - omdat de formule Lawrence-Smith nu eenmaal werkt - en dit in combi met een hoog spektakel en veel actie. Misschien bij momenten een overkill aan Martin Lawrence die na zijn bijna doodervaring helemaal aan het flippen gaat. Het begint zelfs op het randje van irritant te worden, al zijn er wellicht velen die het erover vonden.
Net als Beverly Hills Cop haalt de ouderdom de film en de acteurs is. Het is soms heel duidelijk en superfit ogen ze niet (altijd) meer. Het ouderwetse gekibbel tussen de twee blijft wat hangen tussen flauw en voorspelbaar. Er zit wat sleet op de formule. Toch heb ik een nostalgische band met Bad boys, dat is ook veel waard.
Best wel een hoog tempo en veel spektakel, wat we van El Arbi/Fallah mochten verwachten. Inhoudelijk pover met het cliché verhaal van allen tegen de rest, politie incluis. Nipte voldoende.
Jynxter
Same old, same old.
Slap verhaal. Dikke, overdreven actie. Flauwe humor. Flitsende shots. En een opgepompte soundtrack.
Best geinig voor een keertje.
filmkul
Net als zijn voorganger, niet al te best. Het verhaal is eenvoudig en wat vergezocht. De uitwerking is middelmatig. De film kijkt op zich nog wel redelijk weg maar heeft het net allemaal niet. De humor is erg flauw en wordt met name door Lawrence’ s overacting tot een wel erg laag niveau getorpedeerd. De actie is ook niet boeiend en wordt door de rommelige montage aardig om zeep geholpen. Het acteerwerk kan er mee door. Visueel best aardig met soms mooi geschoten plaatjes. Geef mij Bay maar weer terug. 2.5
Redelijke film waarin de twee bad boys de onschuld van hun overleden hoofdcommissaris proberen te bewijzen. Zoals te verwachten, meer van hetzelfde. De humor die vooral vanuit de hoek van Martin Lawrence komt, is wat flauw. De actie-scenes zien er wel goed uit met snel camerawerk en een vlotte montage.
mrkos
Bad Boys: Ride or Die
Leuke film voor tussendoor, maar ook niet meer dan dat.
Ik vind Smith en Lawrence een een geweldig duo samen, maar ze worden wel wat oud voor deze franchise. Het verhaal is niks origineels en zit vol met clichés. Net als bij de voorgaande films probeert deze film grappig te zijn, maar ik kon de humor niet altijd waarderen; het is af en toe wat flauw. De actiescènes zagen er wel weer goed uit en het camerawerk mocht er ook zeker zijn.
3 sterren.
Brabants
Bad Boys: Ride or Die is binnen de franchise voor mij een van de betere delen. De heren zelf worden wat ouder en worden daardoor komischer. De jongere garde mag garant staan voor actie. Deze balans maakt het zeker niet minder. Heb me er prima mee vermaakt.
Noodless
Luchtiger en leuker dan het vorige deel dat ook gemaakt werd door de twee Belgische regisseurs. Top vermaak qua actiescènes gecombineerd met hier en daar leuke grappen. Ziet er allemaal flitsend en overzichtelijk uit. Verstand op nul en laat maar knallen
7/10
boemboem27
gewoon een leuke en goede film.
beetje als de vorige delen, veel actie, beetje humor en natuurlijk allemaal wat over de top.
ik vond het best wel een genot om te zien.
allemaal weer wat jaartjes ouder maar dat mag de pret niet drukken.
Beun de Haas BV
Explosies, felle kleuren, sweeping shots... Het is net alsof Michael Bay zelf weer achter de camera staat. Het duo Arbi & Fallah voelt wat dat betreft goed aan wat in de lijn der verwachtingen ligt. Ride or Die is verder niet heel origineel, maar - niet geheel onbelangrijk - wel een vermakelijke buddy cop flick.
3,5 * Bad Boys 4 Life
FlorisV
De zoveelste grove frikandel uit de Michael Bay fabriek, dit keer niet alleen met een dikke lel mayonaise, maar ook een hoeveelheid uitjes waar je een heel weekend van gaat knetteren. Geen regie van Bay, die wel eventjes een cameo heeft. Maar wel de slechtste grappen van de hele reeks (hoewel deel 3 dit misschien nog overtreft dat weet ik niet die heb ik denk ik niet gezien...het trieste is dus dat ik dat niet 100% zeker weet).
Blijft over een simpel verhaaltje over corruptie, als excuus om een flinke lading actiescenes te serveren. Vaak met pijnlijk smakeloze decors met veel te felle kleuren. De actie is veel te veel over de top en er wordt zelfs eventjes een first person shooter perspectief gebruikt om de verveling nog wat te verdrijven. Het bekende jump the shark fenomeen (in dit geval zien we een reuzenkrokodil), vooral zoeken naar nog wildere dingen omdat de creativiteit tekort schiet. Er zit weinig leven in deze reeks en hopelijk nokken ze ermee.
Blijkbaar ook al het vierde deel in de reeks, hoewel het me niets had verbaasd als ik niets meer wist van het vorige deel en deze wel degelijk gezien had. De eerste twee Bad Boys films zijn buddy movies met een redelijke combinatie van humor en actie, hersenloos vermaak maar nog zeker te pruimen hoewel Lethal Weapon het al beter deed. Mijn excuus was dat het vrijdagavond was en ik te moe om nog echt iets te doen.
80&90’s Nostalgia
De vierde alweer in de Bad Boys reeks waar Mike en Marcus de naam moeten zuiveren van hun overleden hoofdcommissaris Howard. Maar ook zij worden er ingeluisd en nu opgejaagd door de overheid. Tevens wordt er een beloning van 5mil uitgeloofd (ex communicado!) voor iedereen die ze weet te pakken. Verhaal begint met de bruiloft van Mike waar Marcus een hartaanval krijgt. Gaaf shot als Marcus van onder water naar boven kijkt! Tijdens zijn coma wordt hij bezocht door Cap Howard die hem de boodschap geeft dat het zijn tijd nog niet is om te gaan. Als hij ontwaakt is hij niet meer bang voor de dood, wat tot hilarische scenes leidt. Gave scene als marinier Reggie die gasten aanpakt in het huis van z’n vader. Ook geweldige finale in dat lege alligator pretpark, heerlijke over the top action, love it.
Eén van de betere uit reeks.
The Brain
De serie Bad Boys gaat al een hele generatie mee, de eerste stamt uit 1995 en deel twee uit 2003. Dat waren leuke films. Deze laatste “Ride of Die” is het label Bad Boys niet waardig, wat is dit verschrikkelijk slecht! Geef de jeugd nieuwe helden laat de mythe van de oude bestaan. Bad Boys passen niet in het gametijdperk.
Het verhaal is infantiel, de montage veel te snel: beelden flitsen aan je voorbij, en de karakters lijken allemaal uit een computergame te zijn geslopen. Let alleen eens op de kapsels allemaal strak geschoren, er zit geen randje echtheid meer aan.
Natuurlijk Ben ik een oude zeur, maar dit is echt niet aan mij besteed.
Filmreiziger
Dit was niet zo best. Na het zien van het vorige deel (wat ik erg kon waarderen) was dit een tegenvaller.
Vooral het eerste deel was erg slecht. De gevolgen van de hartaanval van Marcus wordt veel te sterk uitvergroot en uitgemolken. Het is onbenullig, draagt niet bij aan het verhaal en is ook niet grappig. Gelukkig verdwijnt het in het 2e deel iets meer naar de achtergrond. De film komt dan wat meer in balans en is beter te hachelen. Maar nog steeds zijn er keuzes gemaakt die ik niet kan begrijpen. Okay, het is fictie en dat auto's uit zichzelf na een ontploffing 6 meter in de lucht springen en drie salto's maken, kan ik doorheen kijken. Maar dat direct nadat een vliegtuig een noodlanding heeft gemaakt er een compleet research center met tenten en hightech communicatie middelen is opgebouwd gaat echt te ver. Of één iemand die een complete stalen kooi incl. persoon weet tegen te houden met een touw. En dat touw (dat niet beweegt of schuurt) gaat ineens rafelen. Of een zwaar gewicht uit de fitness school dat je vastmaakt aan een stuk stof om er vervolgens mee te gaan zwaaien zonder dat de stof bij de eerst actie volledig uitscheurt. Het zijn een paar voorbeelden van tientallen gebeurtenissen waarbij je denkt 'yeah, right...'. En dat is jammer en haalt de film voor mij omlaag. Dat samen met het oeverloze geleuter tussen de twee 'bad boys' maakt dat ik echt niet meer dan 2,5 ster kan geven. Het is goed dat er geen vervolg meer is gekomen in deze serie.
Ik zou deze film in principe overslaan tenzij je nu eenmaal de hele Bad Boys serie wilt bekijken. Maar verwacht er niet te veel van.
Sergio Leone
Oké.
De eerste poging van Adil El Arbi en Bilall Fallah kon ik niet echt een succes noemen. Ik had dan ook weinig verwachtingen bij dit vierde gedeelte, waarvan ik eigenlijk al vergeten was dat het bestond. Maar bon, de film bestaat dus wel degelijk en, wederom met onze Belgische kompanen aan het roer, is het mijns inziens een verbetering ten opzichte van deel 3. Dit terwijl er in de basis nauwelijks wat veranderd is. Martin Lawrence en Will Smith doen hetzelfde als ze 30 jaar geleden deden. Wat mopjes over Lawrence's omvang die erbij gekomen zijn, maar daar blijft het bij.
Veel lawaai en gedoe, uiteraard, de familie die er ook af en toe bij betrokken wordt, .. Adil en Bilall jagen het formulewerk erdoor aan een behoorlijk hoog tempo. Ze doen ook hun uiterste best om de videoclip-look te houden. Dat levert hier en daar wel een toffe scène op, maar soms mocht het nog wat langer duren. Ik mis een scène zoals in Patsers in dat gangsterhotel. Terwijl er in deze productie toch meer budget voorhanden was. Al bij al wel gewoon wat ik van een Bad Boys verwacht. Beter dan het vorige deel, maar aan Michael Bay's niveau gaat er, vrees ik, nooit geraakt worden.
2,5

Bad Boys for Life
2020

Bad Boys II
2003

Bad Boys
1995

Vermakelijke actiekomedie 'Bad Boys: Ride or Die' komt zeer binnenkort naar Netflix: 'Verstand op nul en laat maar knallen'

'Bad Boys: Ride or Die' scoort geweldig bij grote publiek, maar critici worden het niet eens: 'Hoe kan zoveel chaos zo saai zijn?'

Will Smith hanteert zelf de camera in 'Bad Boys: Ride or Die'

Deadpool & Wolverine
Actie / Komedie, 2024

The Ministry of Ungentlemanly Warfare
Oorlog / Komedie, 2024
miami, floridavervolgop de vluchtpolitie-detectivebuddy copbuddy comedy