• 9.370.349 stemmen

Nemesis III: Prey Harder (1996)

Actie / Thriller | 85 minuten

Genre: Actie / Thriller

Alternatieve titel: Time Lapse

Geregisseerd door: Albert Pyun

Met onder meer: Tim Thomerson, Norbert Weisser en Sue Price

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot Nemesis III: Prey Harder

"The terror has returned"

Alex wordt wakker in de woestijn, ze is met bloed besmeurd maar kan zich niks meer herinneren. Ze wordt gered door Farnsworth Two, die echter weinig goeds met haar van plan is. Gelukkig krijgt Alex langzaam haar geheugen terug en beseft ze dat ze behoort tot een groep mensen met super DNA. De Cyborgs beheersen de toekomst en reizen wanhopig door de tijd op zoek naar dit soort mensen. Alex heeft maar vierentwintig uur de tijd om uit het heden te ontsnappen, maar de meedogenloze Cyborgs zetten hun jacht ongestoord voort.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van ipman-99

ipman-99

"The Terror Is Returned." ... " !!!

Fantastische Sf-Actiefilm !!! Een heerlijke post apocalyptische actiefilm opnieuw

met bodybuildster Sue Price alias Alex Sinclair.

Het sfeertje en de actie maken het volop entertainment en zeer vermakelijk om deze film te zien !

Er wordt enorm gebruik gemaakt van allerlei laser lichten ..., opvallend toch !

Prachtige locaties met ondermeer de woestijn die zoveel mogelijkheden bied en waarbij dat speciaal

sfeertje nooit ver weg is !

avatar van Leno

Leno

Na deel 1 gezien te hebben wilde ik voor alle vier de delen gaan, maar na deel 2 begon ik toch ernstig te twijfelen aan mijn voornemen. Toch deel drie aangezet en zowaar uitgekeken. Best is het niet, maar de scenes zijn minder langdradig dan in het vorige deel, waar aan sommige scenes geen einde leek te komen, en Thomerson is weer terug. In B films is hij altijd goed (met als toppunt Trancers) en dat doet de film enigszins goed. Daarnaast zitten er lekkere maffe scenes in en is de film, ware het onbedoeld, grappig (die twee killer chicks).