• 9.373.905 stemmen

Something like Summer (2017)

Drama / Muziek | 115 minuten

Genre: Drama / Muziek

Geregisseerd door: David Berry

Met onder meer: Grant Davis, Davi Santos en Ben Baur

Plot Something like Summer

Ben en Tim zijn schoolliefdes. Als Tims angst om geout te worden het stel uit elkaar drijft, begint Ben te daten met de charmante steward Jace. Bens geluk wordt verstoord wanneer Tim jaren later weer opduikt en hem terug wil winnen. Terwijl Tim en Jace strijden om zijn liefde, moet Ben volwassen worden en vechten voor zijn eigen geluk.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Benjamin Bentley

Mr. Wyman

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1951 berichten

Zeer matige film. Het zingen in de film is tenenkrommend en zeer storend.

Verder zijn de jongens vaak weer drama queens en is alles weer te overdreven.

Dus geen sterke film. Maar ook weer niet MEGA slecht.

avatar van AnyaH

AnyaH

Dramafilm met muziek, a la musical.

Eerst vond ik de interruptie van de muzikale delen storend, maar in de loop van de film begon het te wennen. Ook vond ik de liederen mooi klinken. Door deze soms redelijk lange liederen wordt de film wel wat lang om de aandacht vast te houden. Het verhaal vind ik goed en ook realistisch overkomen. Het acteerniveau is niet subliem, maar ook zeker niet slecht te noemen. Spelers zien er goed uit en ik leefde wel mee met de verhaallijn. En ondanks alle drama vond ik de film een mooi einde hebben.