• 8.900.909 stemmen

Geregisseerd door: Emma Seligman

Met onder meer: Rachel Sennott, Ayo Edebiri en Ruby Cruz

• Amazon Prime Bekijk via Amazon Prime

Plot Bottoms

"A movie about empowering women (the hot ones)"

Twee lesbische studenten zitten in het laatste jaar. Ze zijn niet bepaald populair op school, maar willen toch voor de eerste keer van bil gaan alvorens het jaar om is. In de hoop cheerleaders aan de haak te slaan beginnen ze een vechtclub.

avatar van IH88

IH88

Originele en zeer geslaagde high school film. Je moet goed je best doen om in dit genre met nog wat nieuws te komen, maar Sennott en Seligman slagen met vlag en wimpel. Soms volslagen krankzinnig en zeer donker, maar ik heb de gehele speelduur (gelukkig lekker kort) met een glimlach op m’n gezicht gezeten.

avatar van BBarbie

BBarbie

Twee lesbiennes richten op school een zelfverdedigingsclubje op. Een van de eerste dingen die zij leren is een clubgenoot recht in het gezicht te stompen. Zo zitten er nog een paar gewelddadige scènes in de film. Zonder twijfel grappig bedoeld, maar niet het soort humor dat ik kan waarderen.

avatar van schumacher

schumacher

Wat een idiote film zeg.

avatar van amenmalek

amenmalek

Ja, ik moest wel lachen hier. Grappig. Niet eens opgedrongen. Prima luchtig werkje.

avatar van scorsese

Aardige film over twee vriendinnen die op school een vechtclub voor meiden beginnen. Voor zover highschool-comedies nog origineel kunnen zijn, doet deze het redelijk. Een vlot tempo en best grappig (alhoewel deze film wel een beetje de scherpte mist ten opzichte van de vorige film van deze regisseur). Leuk, maar net geen 3.5 sterren.