• 9.372.679 stemmen

Happiness for Beginners (2023)

Komedie / Drama | 105 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Vicky Wight

Met onder meer: Ellie Kemper, Luke Grimes en Gus Birney

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Happiness for Beginners

Helen heeft haar leven altijd zo ver mogelijk van de rand geleefd. Nu ze onlangs gescheiden en een beetje verloren is, besluit Helen dat ze een nieuwe start nodig heeft en schrijft zich in voor een overlevingscursus in de wildernis. Het avontuur is een tocht door de Appalachian Trail met een groep vreemdelingen. Vanaf het begin wordt Helens plan om de beste wandelaar te zijn op de proef gesteld en vindt ze meer dan alleen zichzelf in de wildernis.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Een braaf Netflix filmpje met een simpel en voorspelbaar verhaaltje. Er wordt niet slecht gespeeld maar ik vond het geen leuke cast, en dan met name de hoofdrolspeelster. Ik vond het een beetje truttig allemaal. Geen voldoende.

avatar van Luudje10

Luudje10

Gisteravond deze niemandalletje film van Netflix samen met mijn vrouw gekeken. Zij vond hem leuk maar ik heb niet liggen schudden van het lachen. Erg voorspelbaar natuurlijk maar toch 2,5 ster voor Luke Grimes die een heel goede rol speelt in Yellowstone de serie met Kevin Costner

avatar van Grover76

Grover76

Begon op zich allemaal wel leuk en kon er ook wel om lachen op bepaalde momenten maar geleidelijk aan vond ik het minder worden qua humor en werd het meer een romantisch verhaal. De twee hoofdkarakters vind ik een mismatch en het wordt allemaal erg zoetsappig op het eind.

Leuk voor als er niets anders is op tv.

avatar van Haterd

Haterd

Voorspelbaar en veilig maar daarom niet minder. Romantisch en luchtig, afstoten en aantrekken. Ik vond dit een prettige uitvoering van iets wat we al vaker gezien hebben.

avatar van Mickey b

Mickey b

Doordeweekse Netflix-romcom. Typische verhaal maar wel met de leuke insteek van een groep volwassenen, elk met zijn eigen kantjes, die samen op een hike gaan. Gaandeweg leren ze elkaar kennen en wordt de groep hechter. Wat ik leuk vind aan dit soort films zijn de verschillende karakters elk met hun eigen ups en downs. Geeft de film wat meer inhoud dan enkel een duo dat verliefd wordt op elkaar. Hier spreken we van een groep mensen wat veel boeiender is. Verder is het acteerwerk wat simpel en sommige doen zelfs wat aan overacting ( kwestie van hun stempel in de acteerwereld wat te zetten). Heb wel enkele malen een glimlach gehad rond wat simpele humor. Had enkel geen connectie met de acteurs en tussen de hoofdrolspelers was er ook weinig chemie. Geen romance-gevoel… Is voor de liefhebbers van het gemiddelde Hallmark-genre. Maar in dit genre zijn er wel betere films. Nipt geslaagd, dus een 3*

avatar van schumacher

schumacher

Vond ik maar niks. Zo films maken en daar geld aanhangen? Is toch geldverspilling ze.

Is maar mijn mening. .

Heb lange tijd gekeken maar vond er niets aan.

Chemie was er ook niet toch?

Ik weet dat ik de vergelijking niet mag maken, maar bij een film met als hoofdmotief Liefde, kan ik niet anders dan in herinnering roepen: Brief Encounter, In the Mood for Love, The Bridges of Madison County, Mademoiselle Chambon etc.

Natuurlijk, dit is een wel heel licht exemplaar, maar zoals de Liefde hier wordt getoond, dat gun je je ergste vijanden nog niet.