• 9.378.870 stemmen

Gesproken taal: Engels, Spaans en Portugees

Releasedatum: 22 juni 2023

Plot No Hard Feelings

"Pretty. Awkward."

Een vrouwelijke nietsnut uit Long Island reageert op een advertentie van het welgestelde koppel Allison en Laird. Zij moet hun introverte en sociaal onhandige zoon daten en hem helpen uit zijn schulp te kruipen. De jongeman staat immers op het punt zijn studie aan de universiteit aan te vatten.

avatar van Shinobi

Shinobi

"Date him. Date him hard."

'Good Boys' vond ik een ontzettend leuke comedy, dus ik was op zich wel benieuwd naar deze film.

Jennifer Lawrence speelt hier Maddie, een Uber-chauffeur die haar auto heeft verloren. Hierdoor kan ze haar rekeningen niet betalen en dreigt ze haar huis te verliezen. Ze reageert op een advertentie waarin twee overbezorgde ouders vragen om hun introverte zoon uit zijn schulp te helpen. Een ogenschijnlijk makkelijk klusje, maar dat blijkt toch anders uit te pakken.

'No Hard Feelings' is weer zo een ouderwets ranzige comedy waarin genoeg te beleven valt. Er zijn een hoop gestoorde situaties en de grove humor mag er zeker zijn, hoewel het er soms te dik bovenop ligt. Lawrence draagt met gemak de film; zowel de fysieke humor als de gevatte dialogen gaan haar moeiteloos af.

Het verloop gaat voor mijn gevoel wel erg makkelijk, waardoor bepaalde ontwikkelingen te verwaarlozen zijn. Van de wisselwerking tussen de zelfverzekerde Maddie en de onhandige Percy had ik dan ook zeker meer verwacht. Daarbij lijkt het erop dat sommige subplots er nogal lukraak aan zijn toegevoegd, echter worden deze nooit echt afgerond. Voornamelijk in de laatste akte gaat de film alle kanten op.

Al met al een aardige comedy die eigenhandig gered wordt door Lawrence.

3,0 Sterren.

avatar van rep_robert

No Hard Feelings is zo'n heerlijke film waarvan er te weinig worden gemaakt. Maar van de makers van the Good Boys wist ik al dat het goed moest komen met deze film. De humor is heerlijk grof en hedendaags. Vooral dat woke feestje wordt heerlijk afgewerkt. Gecombineerd met de fysieke humor krijg je toch een film die aan al mijn wensen voldoet. Niet dat het een en al flauwigheid is, want de film is serieus genoeg om niet al te platvoers te worden en echt een oprecht verhaal vertelt. Dit komt vooral door Jennifer Lawrence. Zij speelt normaliter redelijk serieuze rollen en daardoor kan zij dit gedeelte van de film prima aan. Maar zij kan dit ook prima opzij zetten en kan de (fysieke) humor ook prima aan. Zij geeft zich figuurlijk en vooral letterlijk erg bloot in deze film. Dat had ik nooit verwacht. Wat een ballsy move van haar. Naakter dan dit is ze nog niet gegaan op film.

Ik lees hierboven ook al dat het nooit te gewichtig wordt en iets teveel plotlijntjes uitstrooit. Daar ben ik het wel mee eens. Echt verrassing zit er nooit in en spannend wordt het nooit naar de afloop. Maar je kijkt gewoon naat een heerlijke groffe komedie met een hart en een feel good gevoel. Doe mij maar meer van dit soort film.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Matige film die nergens verrast maar wordt gered door Lawrence zelf die dit soort rollen prima aankan en vooral mij weet te raken. Dan kom je al snel met een film, hoe zwak de plot verder ook is. Echt grappig wordt de film nergens behalve met die twee ouders, vooral Broderick (ik had hem eerst niet eens herkend) blijkt opvallende goede komische timing te hebben. Film verveelt niet echt maar weet ook nergens vol te boeien of te spetteren. 3,0*.

avatar van BBarbie

BBarbie

Met voorsprong de zwakste film uit het Jennifer Lawrence repertoire. De geslaagde grappen zijn op de vingers van één hand te tellen. Het overige is niet meer dan een ordinaire komedie met een onnozel verhaaltje. De uitvoering is navenant, Miss Lawrence ten spijt.

avatar van knuppel ihhh

knuppel ihhh

Film die mij een beetje ergerde. Het idee voor he verhaal is ok. Ouders huren een meisje in om hun zoon wat socialer te maken omdat hij een eenling is die zich terugtrekt op zijn kamer. Van te voren verwacht je al hoe het verhaal verloopt en dat klopt ook. Alleen de jongen is eigenlijk geen rare eenling en reageert niet zoals een zonderling zou doen. Zo is hij gewoon vrijwilliger in een dierenpension. Daar probeert ze hem te verleiden door irritant geil te doen. Het is blijkbaar bedoeling seks te hebben. En dat voor een oude auto.

avatar van TMP

TMP

De aanwezigheid van Jennifer Lawrence zorgt ervoor dat deze film nog enigszins de moeite waard is. Maar ook zij kan niet verhullen dat dit een matige komedie is. Het plot is nogal flauw en weinig hoogstaand en echt grappig wil het maar niet worden.

avatar van Fortune

Fortune

Best leuk, leuker dan verwacht en heb een aantal keren kunnen lachen en dat had ik van te voren niet verwacht. Probleem met deze film is dat Lawrence wel operaties achter de rug heeft en dat kan je zien. Hierin speel ze wel een arm persoon en dat kan ik nooit rijmen met de plastische chirurgie. Ik heb hetzelfde met Sandra Bullock. Deze vrouwen kunnen geen arme vrouwen meer spelen maar alleen nog maar rijke, verbouwde vrouwen. Maar goed, behalve dit ding, dat wellicht heel persoonlijk is voor mij, is dit best een grappige film met een aantal gewaagde scenes.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Jennifer Lawrence als badass girl in deze komedie heeft me positief verrast. Het verhaal is simpel en het is allemaal niet al te origineel maar er zitten een aantal scènes in waar ik smakelijk om heb gelachen. De vechtscène op het strand is briljant en props voor Lawrence die het gewoon even doet, pluspunten voor Lawrence. Ik hoop dat ze meer van dit soort films gaat maken. Het is allemaal niet te braaf en daar hou ik van. Plat en banaal maakt me niets uit, als het grappig is is het grappig. En dit vond ik grappig.

avatar van The Oceanic Six

Prima luchtig vermaak met een mooie brutale meid die ingehuurd word als date door rijke ouders om hun zoon meer los te laten komen. Jennifer Lawrence is een leuke hoofdrolspeelster, sowieso een goede actrice en ook een prachtige dame. Niet verkeerd dat ze volledig naakt in beeld komt. Niet preuts met een laken ervoor of met een wegdraaiende camera, maar gewoon alles. Sowieso durft NHF redelijk scherp te zijn, zo moest ik ook wel lachen om die vechtpartij na het naakt zwemmen of haar lompe actie bij het feestje waar ze Percy op komt halen.

Toch gaat de film ook weer niet extreem ver, soms had het nog best scherper gekund. Als love story is de film minder geslaagd. Beide hoofdrolspelers zijn zeer verschillend, maar groeien toch wel erg snel naar elkaar toe en je vraagt je af waarom ze voor elkaar vallen. En dan is er ook nog het moment dat Percy ontdekt waarom Maddie in zijn leven is. Ik zou denken dat je daarna wel klaar bent met elkaar en ook woest bent op je ouders, maar dit sust ook snel. Het is gewoon allemaal niet zo geloofwaardig geschreven, maar de film kijkt wel gewoon prima weg. Wat ik al zei, het is luchtig vermaak. Meer is soms niet nodig.

avatar van Neder0001

Neder0001

Standaard verhaaltje, erg voorspelbaar. Hier en daar wel geinig maar in het geheel stelt het best teleur. Jeniffer Lawrence is natuurlijk wel weer een genot om naar te kijken, de seksuele spanning druipt er vanaf. Zo'n beetje het enige positieve aan de film.

avatar van james_cameron

Jennifer Lawrence is grappig en sexy als nietsnut die wordt ingehuurd om de introverte en sociaal onhandige Percy (leuk gespeeld door Andrew Barth Feldman) te daten en hem te helpen uit zijn schulp te kruipen. De plot kent weinig verrassingen en het laatste half uur loopt een beetje vast in voorspelbaar sentimentele ontwikkelingen, maar tot die tijd valt er gelukkig wel flink wat te lachen. En die scene rond de piano-uitvoering van Hall & Oates' Maneater is geweldig.

avatar van filmkul

filmkul

Redelijk geslaagde komedie. Het verhaal kent weinig verrassingen en is enigszins voorspelbaar. De uitwerking is verder in orde. Het tempo ligt hoog en de film kijkt lekker weg. Verder valt er genoeg te lachen want de film kent een aantal zeer geslaagde grappen. Ook de acteurs hebben er duidelijk zin in. De chemie onderling is daarom ook prima. Richting het einde wordt het wat serieuzer maar dat mag de pret verder niet drukken. Lawrence laat zien dat ze een veelzijdige actrice is want ze heeft geen moeite met dit genre. Leuke frisse film. 3.5

avatar van Film Pegasus

Het type komedie waarin jaren terug Lindsay Lohan perfect had in geschitterd. Jennifer Lawrence doet het anders ook best goed in dit genre films. Een romantische komedie met een hoek af. Het is vooral een gezellige film geworden, echt groots wordt het nooit. Maar met dank aan Lawrence is het meer dan een B-film. Opvallend dat het R-rated is (niet dat ik klaag natuurlijk), want dat maakt het toch wat minder cheesy.

avatar van Corcicus

Corcicus

Leuk om Lawrence nog eens full-frontal naakt te zien gaan, maar heb de film toch vooral opgezet om eens goed te lachen en daar viel het wat tegen. Echt hilarisch is No Hard Feelings nooit en het uitgangspunt is ook onkies. Wat voor ouders zijn dat eigenlijk? Een vrij gemiddelde komedie met een zedeloos verhaal.

avatar van mrklm

mrklm

Om te voorkomen dat het huis van haar moeder ten prooi valt aan rijke projectontwikkelaars, heeft dertiger Maddie [Jennifer Lawrence] geld een auto nodig. Allison [Laura Benanti] en Laird Becker [Matthew Broderick] bieden een Buick voor degene die hun 19-jarige zoon Percy [Andrew Barth Feldman] wil ‘daten’, zodat hij ‘goed voorbereid’ naar Princeton kan gaan. Ondanks haar leeftijd weet Maddie de ouders te overtuigen dat dit een klusje voor haar is en ze gooit al haar charmes en trucjes in de strijd om die klus snel te klaren (!). Het verhaal kent verrassingen, maar de uitwerking van de personages en het heerlijke samenspel van Lawrence en Feldman zorgt voor veel memorabele momenten. En Lawrence kan tegelijkertijd naakt en grappig zijn, zonder meer een bijzondere prestatie.

avatar van scorsese

Goeie film over een jonge vrouw die met een jongen date om zo een auto te krijgen. Vooral tijdens de eerste helft valt er genoeg te lachen (niet bepaald subtiel allemaal). De tweede helft komt de rom wat meer om de hoek kijken bij deze toch niet alledaagse romcom. De twee hoofdrolspelers zijn goed gecast en een heerlijk speelse rol van Jennifer Lawrence (die hier verrassend uit de hoek weet te komen). Met gemak 3.5 sterren.

avatar van redfish71

redfish71

Ik vind hem het aanraden niet waard.

De titel verklapt eigenlijk al hoe het gaat eindigen en het is allemaal net niet romantisch genoeg en ook net niet moeilijk genoeg om echt drama te worden en je als kijker invested te krijgen. Het is meer een samenraapsel van (soms) grappige sketches die de schrijvers uitgedacht hebben, en dat in een film gegoten hebben.

Jennifer Lawrence geeft wel alles, maar ontkomt er niet aan dat ze eigenlijk een vrouw speelt die seks inwisselt voor wat geldelijk gewin. Vooral in het begin is er geen enkele nuance in haar versierkunsten, en als man zouden alle alarmbellen moeten rinkelen als je zo'n vrouw tegenkomt. We moeten dan maar geloven dat haar tegenspeler er ondanks dat in trapt en er iets opbloeit.

Richting het einde krijgen we nog wel wat 'levenslessen' die raken, maar dan heb je al bijna anderhalf uur van 'net niet' achter de rug.

Als je met je vriendin een romantische comedy wilt kijken, kijk dan gewoon een van de klassiekers ipv dit.

2/5.

avatar van teigertje

teigertje

• 2079 stemmen

Een prima vermakelijke film.

En een tikkeltje ordinair.

Wel speelt Jennifer Lawrence ook in deze rol uitstekend.

Wat wel heel leuk is, om de grote eighties jeugdster Matthew Broderick te zien in deze film.

Bijna onherkenbaar,doordat hij ouder geworden is.

Wel speelt hij prima.

Een goede en leuke film,maar geen hoogstaaltje.

avatar van Nikki_U

Nikki_U

Vermakelijk filmpje voor het weekend. Leuke cast!

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Leuke vrij groffe komedie met een zeer goed spelende Jennifer Lawrence (die steeds hoger in mijn aanzien komt te staan als actrice) en ook de mij onbekende Andrew Barth Feldman, die vrij naturel overkomt. Hij kan zelfs zingen! Paar leuke bijrollen (zoals de mannelijke nanny en Matthew Broderick met grijze pruik, of de Aziatische werkgever van Percy bv). Deed me enigszins denken aan oude komedies uit de jaren ‘80, zoals “Ferris Bueller’s Day Off” bijvoorbeeld. Of het moet door Matthew Broderick komen, of dat er in beide films auto’s ergens de dupe van worden
Hoogtepunt voor mij was op het strand tijdens het naaktzwemmen; als hun kleren gejat dreigen te worden, komt Lawrence poedelnaakt!!! het water uit om de arme jatmozen even een lesje te leren, ondersteund door het nummer “Maneater” van Hall & Oates.
Leuk!

avatar van Alathir

Alathir

Leuke film nog wel. Jennifer Lawrence ligt het wel om in dit soort films te spelen. Een film met wat gekheid op een stokje, ik denk dat Jennifer zelf prettig gestoord is zoals ikzelf ook wel ben. Film keek vlot weg en was zo gedaan. Ook knap dat Jennifer naakt niet schuwt, ze gaat zelfs in haar pure tekeer als een bezetene. Leuke komedie dus ondanks dat ik dit genre niet vaak meer kijk aardig verrast. Het was zeker niet flauw, ergens misschien typisch nerd-mooie meid verhaaltje, maar dat deert niet.

avatar van blurp194

blurp194

Met het basisgegeven kan het natuurlijk zo ongeveer niet iets anders dan een clichefestijntje worden, en dat is het dan ook. Niet echt leuk, tenzij je je grappen op een voorspelbare manier geserveerd wil krijgen - nouja, af en toe schiet er eentje tussendoor die ik ook niet had zien aankomen. Wellicht de grootste verrassing is die je krijgt als je achteraf op de titelrol ziet dat Matthew Broderick meedeed, en je je afvraagt in welke rol dan.

J-Law draagt de film verder wel, en met redelijk succes. Het kon slechter, al had het ook wel een heel stuk beter gekund. Ik mijmer maar even, wat had dit kunnen zijn in de handen van een van die oude ranzige Franse of Italiaanse regisseurs midden jaren-70.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Vind ik goed. Een film die de platvloersheid van het sex comedy genre inruilt voor meer subtiliteit en gevoeligheid. Percy is een introverte rijkeluiszoon, en zijn wereldvreemde ouders huren een mooie vrouw in om met hem te daten, en hem te ontmaagden, gelovend dat hij daarna vanzelf zal openbloeien. Dat blijkt nog best een moeilijke klus te worden voor Maddie, want de jongeman is romantischer en gevoeliger dan ze dacht.

Lawrence bewijst opnieuw een echte topactrice te zijn, en dat dit als één van haar beste rollen aanzien wordt, daar kan ik alleen maar mee instemmen ... Zonder haar en de leuke chemie tussen haar en Feldman zou dit een stuk minder geslaagd geweest zijn. Hun scènes samen maken de film echt. Ze mag dan stilaan in de MILF categorie terechtkomen, ze is nog steeds op haar plaats in rollen van jonge vrijgevochten babes. De pianoscène in het restaurant kreeg bij mij ook een traantje los. Zo'n mooi moment waarin Percy op dat moment connectie met iedereen heeft. Bijzondere komedie dit, met enkele goede grappen.

avatar van El ralpho

El ralpho

Pretty. Bad.

Volgens Collider is No Hard Feelings die speciale soort komedie die je steeds opnieuw wilt bekijken, prijkt op mijn Netflix account. Het zou een waarschuwing vooraf moeten zijn dat dit soort beloftes in de realiteit vaak niet ingelost worden, en ook hier blijkt dat maar weer eens het geval.

Het begint allemaal nog best leuk met een prima opzet, en een leuke rol van zowel Jennifer Lawrence als Andrew Barth Feldman. Na verloop van tijd begint de drama component echter steeds verder op de voorgrond te staan en heeft deze komedie nog maar weinig om het lijf. En dan heb ik het niet over de naaktscéne van Lawrence (aangename verassing trouwens, maar dit terzijde)

Dat een komedie geen diepgang heeft hoeft niet perse een nadeel te zijn, maar een komedie met steeds minder leuke grappen in zijn tweede helft is een ander verhaal. De film neemt zich naarmate de speelduur vordert namelijk veel te serieus. Alles wat er dan nog overblijft zijn een aantal belerende, typische Amerikaanse boodschappen die totaal uit de toon vallen met de eerdere grappen. De grappen die nog wel voorbij komen zijn daarnaast ook veel minder leuk, met als dieptepunt een scène die gepaard gaat met digitale effecten die rechtstreeks uit het jaar 2000 lijken te komen.

Mijn eindbeoordeling lijkt wellicht niet al te negatief, maar toch voelt dit voor mij als een grote teleurstelling. Zeker als je kijkt naar alle hype die rondom deze komedie gecreëerd is. Een typisch voorbeeld van een film waarvan de meest leuke momenten al in de trailer zaten.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Aangenaam verrast. Ik ging hier redelijk blanco in, hoewel ik links en rechts wel begrepen heb dat de film enige kritiek te verduren kreeg over wat 'wel en niet zou kunnen'. Persoonlijk vind ik dergelijke discussies eigenlijk steeds vermoeiender worden, dus ook daar heb ik me niet in verdiept. Gewoon de film gekeken met verstand op nul.

Ik heb me oprecht vermaakt. Zijn alle grappen raak? Welnee, sommige grappen mislukken (dat hele gedoe omtrent Maddie's ex en haar auto op het begin deden even het ergste vermoeden) en No Hard Feelings zorgde bovendien ook niet voor het ene lachsalvo na het andere. Dat laatste is echter helemaal geen probleem, want ik kon het juist waarderen dat de film bij vlagen echt uitpakt. Die scène waarbij Maddie naakt uit het water komt om de kledingrovers een pak slaag te verkopen slaagt omdat deze zo heerlijk uit het niets komt. Zo zitten er wel meer momenten in en tussendoor gebruikt de film de rustmomenten om ook enkele echt gevoelige scènes te creëren. Het moment in het restaurant is mooi, maar ook de mislukte eerste seks-poging zorgt wel voor momenten waarbij de twee hoofdpersonages op een geloofwaardige manier naar elkaar toe groeien.

Leuke cast ook. Jennifer Lawrence en Andrew Barth Feldman weten hun personages goed te vertolken en zijn leuk op elkaar ingespeeld. De chemie tussen hen neemt steeds meer toe naarmate de film vordert, zoals het natuurlijk ook hoort. Matthew Broderick is, om wat voor reden dan ook, onherkenbaar gemaakt, maar leuk om hem nog eens aan het werk te zien. De film volgt in feite de formule van een romantische komedie, dus je weet vooraf wel welke kant het ongeveer opgaat, maar het is leuk dat men op het einde de deur een beetje openhoudt. Je lijkt zelf te mogen invullen of er een mooie vriendschap uit ontstaan is of dat het toch een relatie wordt... hoewel het nummer ''You'll Accomp'ny Me'' van Bob Seger op de achtergrond dat toch ook wel weer deels wegneemt.

Hoe het ook zij, ik heb me hier uitstekend mee vermaakt. De film deed me soms denken aan het werk van de Farrelly Brothers en een hele reeks andere komedies uit de jaren '90 en '00 die ik in mijn vroege tienerjaren verslonden heb: heerlijk lompe humor, maar wel met het hart op de juiste plek. Het mag dan misschien geen wereldfilm zijn, maar ik mis films als deze wel een beetje. Naar mijn mening worden ze niet meer genoeg gemaakt, terwijl ze soms precies zijn wat je nodig hebt. Simpel, maar wel doeltreffend.

avatar van HorrorFan007

HorrorFan007

Had er meer van verwacht.

Het begin kon er echt wel mee door de humor was grappig maar halverwege kakt de film gewoon in.

2,5 voor de half geslaagde film

avatar van Jynxter

Jynxter

Als simpele komedie met platte humor en ongemakkelijke situaties heeft No Hard Feelings best zijn grappige momenten, maar ook niet veel meer dan dat. Al is er natuurlijk ook de standaard portie romantiek en sentiment. Zich onderscheiden doet deze vrij botte feelgood romcom zich eigenlijk nergens. Behalve dan tijdens de epic vechtscene op het strand. Epic niet alleen omdat het verre van vervelend is om de mooie Jennifer Lawrence in haar geboortekostuum te zien. Maar vooral omdat ze de ballen heeft om als absolute A-lister deze scene zonder schroom en vol overtuiging zelf te doen. Wellicht dat ze een extra uitdaging zocht. Want de rest van de de film is appeltje-eitje voor een vakvrouw als zij.

avatar van Shadowed

Shadowed

Ietwat voorspelbare komediefilm met uitmuntende acteerprestaties van Jennifer Lawrence en Andrew Barth Feldman, die elkaar prima aanvoelen en daardoor een goede chemie kennen. De invulling van regisseur Gene Stupnitsky daaromheen is minder aandoenlijk, met name omdat een hoop van de grappen het doel niet echt raken. Het is allemaal aan de flauwe kant en de invulling mist verrassing, de wat humanere omslag in de tweede helft komt dan ook te laat. De acteurs en actrices harken vrijwel alle pluspunten binnen en het geheel vermaakt prima, maar echt geweldig vernieuwend is het allemaal niet. Min of meer degelijk zondagmiddagvermaak.

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Goh ja.

Een tussendoortje; meer kan ik niet maken van No Hard Feelings. Het is ook geen film waar een actrice van het kaliber Jennifer Lawrence veel van hoeft te maken, of je bent zo vergeten dat ze ook effectief goed kan acteren. In dit soort rollen komt dat er toch een stuk minder uit.

Ik lees wel een aantal lofberichten over die naaktscène op dat strand, maar die voegt toch ook maar weinig toe aan de film. Komt een beetje gratuit over en dat kon voor mij de aandacht niet afleiden van al de botox of fillers of weet ik veel wat Lawrence in haar gezicht heeft laten steken.

Verder acteert dat jongetje wel oké - die had gerust een 14-jarige kunnen spelen ook. Verhalend worden de geijkte paden gevolgd, wat een lamlendig slot garandeert dus ik was ook weer blij toen het gedaan was. Ondanks een aantal leukere scènes.

2,5

avatar van clubsport

clubsport

ik ging hier wat sceptisch in maar de film is me zeker meegevallen ,aanvangkelijk was ik bang dat dit een grote (nerd puber te kak zetten) film zou gaan worden en in het begin was dat ook wel het geval maar de film draait daarna goed bij ,ok het thema is er ook naar .

het zogezegde bad ass karakter van maddie word wel overdreven en dat gaat ook op voor het karakter van de jongen , maar dat stoort niet zo heel erg , het feelgood gehalte is aanwezig en dat maakt de film aangenaam maar ook een stuk serieuzer , echt heel grappig is de film dan ook niet waar het kijken toch wel waard .

avatar van Mickey b

Mickey b

Ben fan van Jennifer Lawrence, dus moest ik deze gezien hebben. Temeer omdat het een komedie is en Jennifer meestal in interviews en late night shows altijd zorgt voor een komische noot. Iets waar ze van nature goed in is. Altijd wel ergens iets waar je krom om ligt als je haar bezig ziet. Dus met deze verwachting naar deze film uitgekeken. En om eerlijk te zijn bleef ik wat op mijn honger zitten. Verhaal ok, chemie tussen hoofdrolspelers ok, maar humor niet zoals ik Jennifer ken. Is eerder een romcom, maar humor eerder wat plat en simpel. Wel mooi romantisch verhaal. Was plezier om Jennifer bezig te zien, maar ergens niet wat ik had verwacht.

Als je kijkt naar de making of en bloopers zijn deze veel grappiger.

Dus film is een leuke wegkijker maar geen topper.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1954 berichten

Een aardige komedie. Ik had er iets meer van verwacht. De humor is net iets te overdreven. En de dialogen zijn iets 'over de top'.

Het kijkt best leuk weg, maar meer is het ook niet. Een aantal keren kwam er een kleine glimlach op mijn gezicht, maar meestal waren de grappen gewoon niet echt leuk.

Maar in zijn genre ook niet echt slecht. Jennifer Lawrence valt in mijn beleving wel onder de jonge 'A' actrices in Hollywood. Ze doet het aardig, maar kan veel beter. Ze haalt in komedie nog niet het niveau van Julia Roberts of Meryl Streep.

avatar van hardybardy

hardybardy

Ik heb toch vrij vaak moeten lachen om de originele scènes in deze film. Het concept is al oud, maar nieuw leven ingeblazen en met succes! Heerlijke Comedy met leuke acteurs.