• 9.232.747 stemmen

7 Donne e un Mistero (2021)

Komedie / Misdaad | 82 minuten

Met onder meer: Margherita Buy, Diana Del Bufalo en Sabrina Impacciatore

Gesproken taal: Italiaans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot 7 Donne e un Mistero

Het is winter in de vroege jaren dertig. Zeven vrouwen komen op kerstavond samen in het weelderig landhuis van de patriarch van de familie. Deze laatste wordt op een bepaald ogenblik vermoord aangetroffen in zijn kamer. De zeven dames zitten nu, ieder met een mogelijk motief, opgesloten om het raadsel van de moord op te lossen. Wie is de dader?

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Onceuponanytime

Onceuponanytime

Te onderstrepen als een toneelstuk. Het verhaal is vlot om volgen, zorgt voor humoristische taferelen en zet u aan het denken wie de moord heeft gepleegd. Alles gebeurt binnenshuis; de speelduur is ongeveer 90 minuten...

avatar van Hans Gruber

Hans Gruber

Wat is dit een slechte film zeg. Het komt nog niet in de buurt van een Agatha Christie. En zeker niet van de top film Knives Out. Het acteerwerk is dramstisch en die Italiaanse taal helpt dan ook niet mee. Voor mij 1* waard en dat is eigenlijk al aan de hoge kant.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

De Italiaanse remake van 8 Femmes. Deze keer zonder muzikale intermezzo's. Persoonlijk had ik al niet veel met de originele versie, maar blijft het ondanks alles redelijk onderhoudend.

2,5 *