• 9.373.809 stemmen

Met onder meer: Sofia Essaïdi, Assaad Bouab en Alberto Ammann

Gesproken taal: Frans

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Overdose

Sara, hoofd van de narcoticabrigade van de politie van Toulouse, onderzoekt een go-fast tussen Spanje en Frankrijk, waarin haar vroegere minnaar, Raynal, is geïnfiltreerd. Ze ontdekt al snel dat haar zaak verband houdt met de moord op twee tieners in een Parijs ziekenhuis, waar Richard, het hoofd van de plaatselijke recherche, de leiding over heeft. Sara en Richard worden gedwongen samen te werken om de moordenaar te vinden en een einde te maken aan de go-fast, en komen terecht in een adembenemende race tegen de klok op de wegen van Spanje en Frankrijk, terwijl hun aantrekkingskracht voor elkaar groeit.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Sara Bellaïche

Franck Darcheville

Lucie Di Marco

avatar van schumacher

schumacher

Er zat wel iets in maar tkon me niet mee slepen, het gaat niet echt vooruit waardoor ik nooit echt met spanning zat te kijken.

En dan nog eens 2 uren, nee, ik heb die niet uitgekeken.

avatar van 013brownie

013brownie

Lees vooraf goed het plot om het overzicht te hebben. Daarna niet wegzappen bij de openingsscène ene je hebt een harde spannende film te pakken.

avatar van Bond,TeBond

Bond,TeBond

Kei hard/ zeer spannend/ goed gespeeld/ mooie type

avatar van Drifter

Drifter

wat een chaos, geen touw aan vast te knopen

avatar van joolstein

joolstein

Als een film bijna twee uur duurt en nog steeds gehaast aanvoelt, is er ergens iets misgegaan...De problemen beginnen eigenlijk al direct, aangezien het lijkt alsof men drie/vier verschillende plotelementen allemaal tegelijk wil vertellen. Het verhaal zit vol plotholes en de eigenlijke personages worden slecht gepresenteerd. De rechercheurs worden nog enigszins menselijk neergezet met kwaliteiten en zwakheden. Maar politieagenten zijn er om neergeknald te worden en de gangsters zijn alleen maar stoer...Deinsen er niet voor terug om met een grote hoeveelheid drugs een autoparade en twee motoren op te voeren...en om onderweg nog even te stoppen bij een onschuldige schapenboer en zijn gezin. Waar de gangsterbaas nog even stomende seks heeft met een geheel naakte Naïma Rodric! Er zijn een aantal leuke buitensporige uitbarstingen van actie maar het verhaal is erg routineus en buigt het scenario om, zodat alles soepel wegkijkt. Grijze middelmaat dus..!

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Ik keek hier best wel hard naar uit, om deze te kijken. Een Franse misdaad-actiefilm, met de nodige brutaliteit en geweld, waar Fransen toch al vaak hun kunnen in hebben getoond. De film had echt wel het potentieel om zich tussen de Franse toppers in het misdaad-actie genre te nestelen. Ik zeg duidelijk 'had', want voor mij werd het vrij snel een oninteressant geheel en dat gevoel bleef constant aanwezig en wakkerde zelfs nog verder aan en dit gaat puur over het verhaal en groot deel vd karakters en te veel zaken die belachelijk en irritant overkwamen. Her en der zijn zeker wat brutere actiescènes en rauwheid aanwezig, maar dat trekt deze film totaal niet, naar een goed niveau, dat terwijl ik voor Franse films in dit genre, toch vaak wel lof heb, net zoal laatste jaren, ook Spaanse en Italiaanse films, die de hardheid en rauwheid niet schuwen, mij sterk weten te boeien.

Deze blijft spijtig genoeg rondbengelen tussen of zelfs net onder de middelmaat vd grijze muizen. Een 4.5/10, net gebuisd dus, dat wordt hier een 2*.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Snoeiharde misdaad film, logica komt pas aan het einde

avatar van AngelicV

AngelicV

Verrassend goed rauw realistisch drama over de drugs aanvoerlijnen uit Marokko naar Spanje. Goed acteerwerk wat natuurgetrouw overkomt. Opmerkelijke quote in de finale, waar de marokkaanse dader en zoon, van een in aanzien staande drugsfamilie,en die een gehele familie inclusief kind vermoord heeft..."Je moet tradities respecteren" en "als erfgenaam van mijn vader moest ik hem eren."